- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Mobil flották
- Macrodroid
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
Új hozzászólás Aktív témák
-
madstunt
addikt
válasz
mobiltel #4828 üzenetére
teljesen okés. főleg azért nem zavaró a 170 DPI mert egy tabletet az esetek 99,99 százalékában nem emeled olyan közel a szemedhez mint egy 3-4 colos okostelót
dupla ekkora DPIvel rendelkezik az N900am, mégse hiányolom hogy 300-as legyen hét colon mert nem adna túlzottan töbletet -
Syl
nagyúr
válasz
mobiltel #4819 üzenetére
Azt hogy pici. És itt nem a fizikai méretére gondolok - hiszen a Tab még kisebb - hanem a kijelző felbontására. A Win meg főleg a rá írt alkalmazások nagyobb felbontást igényelnek. Több olyan párbeszédablakkal találkoztam, amelyiket netbookon nem lehet "leokézni", mert "kilóg a képből". Mintha egy kulcslyukon keresztül nézné az ember a meccset.
(#4826) sbalu1
Én a laptopot használom nagyon ritkán (csak filmnézésre a rákötött full hd monitoron)
-
Goatman
aktív tag
válasz
mobiltel #4789 üzenetére
Igen, csak SIM kell..sima USB P1000-en nincs, csak az egyedi Samsung adatkábel/töltőcsatlakozó, nem hinném. hogy a P1010 kapott volna. Esetleg lehet venni hozzá USB On-The-Go kábelt, amivel akár pendrive, vagy külső HDD is csatlakoztatható, de ennek elérhetőségeiről fogalmam sincs, továbbá szoftveres szükségletei vannak, hogy ilyet használhass. A ROM-okat jobban ismerők tudnak erre válaszolni.
-
Goatman
aktív tag
válasz
mobiltel #4779 üzenetére
Hello!
Ha jól számolom, szűk 2 hete bírok a kütyüvel, én messzemenőkig elégedett vagyok vele. Telefon helyett használom Bluetooth fülessel, egyelőre még 2.2.1 gyári rommal (tehát nálam a P1010 kiesett, kell a GSM/HSDPA funkcionalitás), jelenleg igen kevés alkalmazással. Néhány idegesítő, ám részemről hibának nem minősülő featúrával találkoztam csak (előzőleg bekapcsolt BT repülő üzemmódból visszatérés után nem kapcsol vissza, így ha elfeledkezem erről, hívás esetén vadul kapkodhatok). Fagyás, FC néhány esetben fordult elő még az első néhány napban, mikor számolatlanul pakoltam fel az alkalmazásokat.
A pozitív összkép fő letéteményese, hogy előzőleg hónapokig használtam egy Huawei Ideos S7 Slim-et szintén telefonként, ami néhol (főként részleteiben) elképesztően zseniális készülék, viszont a mindennapi használatra gyakorlatilag alkalmatlan a rom belakásával egyre gyakoribbá váló sunyi restartok, és a penetráns minőségű hangchipje miatt.
Nincs még hosszútávú tapasztalatom a P1000-rel, de amennyiben a véleményem segít, megosztom: szükségem volt egy androidos okostelefon-funkciókat stabilan ellátni tudó GSM és mobilnet-képes táblagépre korrekt support-tal, mely jó áron beszerezhető. Ezt maximálisan megkaptam (még ha csak egy fél éves, ámde makulátlan állapotú használt masina képében is). Jelenleg, különösen ebben az árszegmensben nemigen akad már/még ehhez hasonló a piacon, számomra a Huawei-kudarc után az egyetlen alternatíva volt és nem bántam meg a vételt.Remélem segítettem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged