- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Mobil flották
- Macrodroid
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Indiant
addikt
-
-
mycso
veterán
válasz
gyurma111 #6822 üzenetére
Nos én így csináltam, hogy tuti legyen (valóban a GB-től nincs gyorsabb, stabilabb):
1, fel a stocksafe jq1, reparttal, pit-el
2, rá az XXJU2 --> ez amikor felmegy és az ODIN kiírja, hogy vége, akkor sem indul újra, hanem marad download módban --> kikapcs majd bekapcs műkdik!
3, rá az overcome v4.0.0 kernel --> ezzel cwm is lesz
4, CWM-ből fel EZ, majd restart.És kész is.
Ja ebben új modem van: XXJR2 (ezt még nem láttam)
-
mycso
veterán
válasz
gyurma111 #6816 üzenetére
Közben meguntam mégis a 4.3-at, pár nap és alkalmazás után, szinte használhatatlanra lassult.
Böngészőben összetettebb lapoknál, meg egyenesen katasztrófa.Így XXJU2-es 2.3.6 + overcome v4.0.0 kernel. A rootolással pöcsöltem egy keveset, mert egyik GB módszer sem akart működni, így készítettem hozzá egy CWM-ből felrakható zip-et.
Most már minden tökéletes. -
Indiant
addikt
válasz
gyurma111 #6798 üzenetére
A minimal gapps-ot tettem fel
..és durván beszaggat utána
Majd még próbálom. Lehet, csak a minimumot kellene feltenni ami kell a play bejelentkezéshez. -
Drachoo
senior tag
válasz
gyurma111 #6684 üzenetére
Na megkeresem ezt az overcome 4.0 kernelt. (Ha esetleg tudsz egy megbízható linket adni az overcome kernelhez nagyon megköszönném!) Ha jól olvasom ki az írásodból akkor az is Odinnal megy fel, download módban. JB-ről JB-re nem is szoktam mást csinálni csak teljes wipe-ot.
-
Drachoo
senior tag
válasz
gyurma111 #6682 üzenetére
Szia!
Semmi nem történik, nem jelenik meg ikon. CM 10.1 20130502 experimental p1 cdesai. Este vettem észre, hogy nem történik semmi. Előtte próbáltam azt a ROM-ot amit te ajánlottál, ott meg az volt a problémám, hogy amikor hosszan rányomsz a képernyőre és kiraknál shortcut-tal egy névjegyet akkor nem történik semmi. (Mindig van valami kínom...
) Abban a ROM-ban viszont nem teszteltem a mountolást, mert még nem vettem észre akkor ezt a hibát.
Még egy kérdésem lenne, hátha tudsz segíteni. Most is úgy van, hogy a cm romok telepítése előtt fel kell tenni egy overcome rom-ot és csak utána cm10? Arra vagyok kíváncsi, hogy ha fent van egy sima mezei gb rom arra mehet-e fel egyenesen a cm vagy előtte kell még az overcome rom? Na remélem érthető volt amit írtam.
Eddig én úgy csináltam, hogy felment egy gb rom rootolva, ezután overcome 4.1 és ezutána az ic vagy jb cm rom. Jó lenne kihagyni az overcome rom telepítését csak nem tudom szabad-e?
-
Drachoo
senior tag
válasz
gyurma111 #6680 üzenetére
Én is így kezdtem. De semmi nem történik ahogy rádugom a gépre. Kipróbáltam USB hibakeresést bekapcsolva és úgy se. CWM alól mountálva sem történik semmi. A kábel jó mert 2.3.6 alól ment minden rendesen. Létezik, hogy ez valami kernel probléma? Van ötleted, hogy esetleg mit próbáljak még ki? Ezen kívül minden megy hibátlanul, nem szívesen térnék vissza 2.3.6-ra.
-
Tim82
félisten
válasz
gyurma111 #6605 üzenetére
Köszi, azt hiszem, kipróbálom majd.
Soha nem használok automata fényerőbeállítást, szóval ez nem volna nagy gond.
Furcsa, de nekem amúgy nem merül gyorsabban a HumberOS-féle CM10-zel a tablet, mint a gyári Froyo/GB ROM-okkal - csak néha meghülyült az akkuidő érzékelése, beletelt pár napba, amíg rájöttem, hogy mitől.
-
Drachoo
senior tag
válasz
gyurma111 #6549 üzenetére
Most visszaraktam a saferom-ot és újra megvan az imei kódom. Sajna az efs mappám nem találtam (munkahelyen vagyok, remélem otthon megvan még a vinyómon). Azt nem értem, miért szál el a szélben amikor felrakom az ics-t.
És a másik amit nem értek, hogy most honnan került elő?
Most érdemes még lementenem az efs-t a biztonság kedvéért?
-
Indiant
addikt
válasz
gyurma111 #6540 üzenetére
Először is nagyon örülök, hogy ismét itt vagy!
Igen, valóban lehetnek gondok, de tényleg azért ajánlottam régebbit, mert ott nem írja HumberOS ,hogy nem működne a bt. De délután ki is tudom próbálni.
Valamint mikor leírtam akkor jutott nekem is eszembe, hogy esetleg gond lehet vele ezért meg ajánlottam az atom stabil CM9-et, amit Te ajánlottál nekem is. -
ufo13
tag
válasz
gyurma111 #6460 üzenetére
Köszönöm a gyors segítségeteket. Anysoft-ot feltettem, tényleg nem rossz, lehet, hogy nem is kell a Samsun gyári.
Akitől megvettem, root-olta, de kértem, hogy tegye vissza az eredeti rom-ot, lehet, hogy itt nem tett vissza valamit a "csomagból"?
Csináltam hard resetet is, de az sem oldotta meg.
Sajnos a többit, amit írtok nem értem -
sgery
őstag
válasz
gyurma111 #6450 üzenetére
Na, megtaláltam és mindent a leírtak alapján csináltam de ugyan azt írja (failed to find...)
Safe romot odin-nal raktam fel, re-partition-al, el is indult szépen.
Aztán odinnal az OC4 kernel.
Utána cmw-ből humer os.
Utána humber cmw-ből humber os + gapps.
És ugyan az a hiba -
-
Luissimo
veterán
válasz
gyurma111 #6353 üzenetére
dehiszen emlèxel, mennyit korbejartuk, hogg az egyiken levo chip maskeppen nez ki, mint a masikon.
ment a regifajtat olvassa, ujat meg nemolvassa duma, de akkor ezert, basszus, mert mas a rajzolata a chipnek rajta.
bexaràsjugeszembe, Kalmi milyen kütyüt vett, mivel nyomul mostanàban ? ?
-
Luissimo
veterán
válasz
gyurma111 #6351 üzenetére
Oooops, akkor hardvergond volt és amikor próbáltuk az enyémmel is, akkor a másik lábkiosztású SIM-et símán tudta olvasni, csak a te többlábúdat nem ??
bakker, eztaszívást
lényeg, hogy müxik végre.
(én ugyanígy javítottam meg egy SD kártya olvasót, csak az ugye eldobható , párforintos termék a tablethez képest ...)HURRÁÁÁ.
-
stopperos
senior tag
válasz
gyurma111 #6166 üzenetére
Miért kell alaplapot cseréltetned?
Nálam az akku szórakozik, kb 4-5 hónapja, hogy néha nem akar tölteni, megáll mondjuk 30%-on. Ha wifi+gsm is megy, akkor levág 60% körül, és nem lehet elindítani, csak töltőn.
Nem a romnak a baja (Overcome 4.1), mert a gyári 2.3.6-al is ezt csinálja.
Mivel az akksi már nem garanciás (1 év), csak a telefon (2év), ezért még nem bontottam meg. De ha valki másnak van ötlete, hogy ilyenkor mi a teendő, akkor írjátok.A bevizsgálási díj, ha nem kéred a javítást 4500 Ft.
-
Indiant
addikt
válasz
gyurma111 #6157 üzenetére
Nem szeretnék Factory Resetet.....
Nem hiszem hogy ua. lenne.
De azt sem vágom, hogy mit is akarsz elérni.
Mert leszabályzott IMEI-el, nehéz teszteli.
Szóval szerintem először azt kéne megoldani, illetve már hónapokkal ezelőtt kellett volna.ui.:nem működik, de gondolom gyári op kéne hozzá
-
mycso
veterán
-
Indiant
addikt
válasz
gyurma111 #6152 üzenetére
Product kód magyarázat:
XEH - Magyarországi gyári független
TMH - T-mobile hungary
TMO - T-mobile
PAN - Telenor (Pannon)
VDH - Vodafone hungary
XEU - gyári független EU
WST - magyar ?
(Alap állapot szerint, viszont hozzáértő átírhatja!)*#272*IMEISZÁMOD# Product kód beállítása
-
Luissimo
veterán
válasz
gyurma111 #6108 üzenetére
két kérdés:
- látja a TAB, hogy beledugod a kártyát amivel nem működik a mobilnet? azaz mutatja a térerő ikon, hogy van hálozatod?
- a két kártyánál ugyanazok az APN beállítások ?hétvégén hozzadmár magaddal Debrecenbe mindkét SIM-et, szívesen kipróbálnám mindkettőt, cserébe az enyémet (Tré-Mobile) énis felajánlom egy próba erejéig .
-
Luissimo
veterán
válasz
gyurma111 #6087 üzenetére
én kaptam a trémobiltól egy 4 gigás tandem adatkártyát. (micro-SIM) egy hüvelyes usb stickkel, 320 pénzér, no a sticknek van külön IMEIje.
szerintem IMEI mindig kell, ha nem a készülék adja, akkor a stick adja.
no, majd debrecenben megszagértjük :-)
Kamilló jön ?
beszélj már vele, légyolybátyám :-) -
Indiant
addikt
-
Indiant
addikt
válasz
gyurma111 #5999 üzenetére
Hát nem tudom, a sokáig az ok, de ez annál több volt.
..nem lett jó, csak legalább a tab elindul és nem csak a bootkép van rajta.
Humberos cm9 kernel ment vissza...és nem tölt.
Humberos ezt írta rá:
"If you are using my kernel then you will can chager by USB.
Please check your USB cable.
I've implemented Fast Changer and it was builtin kernel. It disables USB functions and leave you tab to charger more fast using USB. You need to flash my latest CM9 kernel to use it.
Greetings from Brazil!"..de honnan vegyem??? Ill. annak van más baja, nem?
-
sbalu1
senior tag
válasz
gyurma111 #5914 üzenetére
Persze, ha tudtam volna, én is ezt tettem volna fel (a 0605 helyett), így jelenleg a cm-9-20120729-nightly van fenn, nem akarom elkiabálni, de most úgy tűnik minden jól működik, a flash a youtube, a market is.Előzőleg ez utóbbi három zsinórba romlott el.Talán lassan révbe érek, nemhiába fogtam hozzá nehezen, meg kellett szenvedeni érte.Hiányolom, hogy nincsenek információk ezeknél a buherált ICS romoknál a frissítések mit tartalmaznak.Az Overcomenál olyan jól dokumentálva volt minden.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest