- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
mycso
veterán
válasz
paranyul #5255 üzenetére
Mondjuk amiket leírtál arra tökéletesen megfelel a p1000 és természetesen hibátlanul használható gyári állapotában is.
Ics hivatalosan erre sem lesz, de a rommerek eddigi munkájából kiindulva szerintem nemsokára össze lesz rá dobva egy tökéletes ics rom.Hát nem tudom, a hardvert tekintve nekem is szimpibb a voda tab, viszont a p1000 minôségibb/megbízhatóbb.
Egyébként kíváncsi lennék, hogy használat közben mennyi a különbség a 2 készülék között. -
mycso
veterán
válasz
paranyul #5253 üzenetére
Gondolom a voda smarttabra gondolsz. Specifikációban egyértelmûen jobb ez a ZTE kütyü, viszont ahogy írod is, itt a fórumon is volt rá panasz (bár azok úgy tûntek, mintha szériahibák lennének abból is az jön le, hogy némelyik pl szinte hibátlan).
Nekem egy 'gagyibb' ZTE készülékem volt, igazából én azzal is megvoltam elégedve a tudásához mérten és a minôsége is elfogadható volt.(zte v9 light)
A p1000 még mai napig egy szinte minden 'táblagépes feladatra' használható készülék, nagy támogatottsággal (bár inkább custom vonalon, de a gyárinál is szinvonalasabb alkotások vannak hozzá). A vodás ketyeréhez nem igazán van megfelelô háttér.Illetve a kérdés, pontosan mikre akarod majd hasznàlni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Opel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Filmvilág
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Milyen videókártyát?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged