- Telekom mobilszolgáltatások
- Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Netfone
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
teo77
őstag
Szia, sziasztok!
Azzal, ha visszateszem az eredeti romot a telóra, az IMEI elmászás helyreáll?
Épp most olvasom, hogy az IMEI és a serial number nem ugyanaz? Igaz ez? Csak a miheztartás végett...
[ Szerkesztve ]
Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
teo77
őstag
válasz Bigyo13 #91452 üzenetére
Szia! Érdekelne, milyen hibajelenség(ek) lép(nek) fel IMEI elmászáskor. Mondd el, légy szíves! Öcsémnek nem stimmel a kód által előhívitt, és a telóban lévő IMEI. Lehetséges, hogy azért rossz a térereje a telójának? Köszi! EFS mappa és modem mentést nem lelünk, pedig remlkik6,hogy anno, első módosított rom flashkor elmentettem
[ Szerkesztve ]
Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
vinibali
őstag
azért még nem ártana, ha a szar, de legalább működő rendszert is lementenéd a recoveryvel!
BIOS/UEFI írás, helyreállítás, törlés, mentés! https://www.bvinarz.org/bios-iras/
-
Janou
őstag
válasz Jazzmedve #91482 üzenetére
Én az EFS manager nevű progit vagy az SA Managert ajánlom EFS+modem páros mentésére.
Mielőtt feltennéd az új romot, kell egy Custom recovery amit odinnal kell felraknod. Pl. a (Philz Touch baromi jó). Közben előtte és utánna nyomogasd a wipre-okat és a factory resetet. Illetve rom telepítés előtt a Philzben van egy Clean funkció is.
Tehát Odinnal Philz telepítés, utána rom majd gapps telepítés recoveryből. Lépések között wipe-ok. -
Jazzmedve
tag
értem. Most jelenleg ott tartok h sikerült rootolni a telót. Leszedtem egy efs backup nevü progit amivel lementettem az efs-t és az imeit az sdkártyára.(érdemes még valamit backupolni, és ha igen, milyen porgrammal?) Szeretném feltenni ezt az s5 sensation rom v.10-et, de most kicsit elakadtam, hogy hogyan tovább. letöltöttem a romot, és feltettem az sdkártyára. Valaki tudna segiteni hogy pontosan most hogyan tovább? mert akkor ahogy irtad, a gyári recovery alól ezt nem tudom feltenni.
-
Jazzmedve
tag
ja és a gyári recoveryvel is fel tudom tenni? elég a sima root neki?
-
Jazzmedve
tag
Sziasztok!
Van egy telenoros 4.3-as telom. Downgradelni szeretném a telomat valamelyik régebbi hivatalos romra mert baromi lassu, a zenelejátszó akad, szoval kivagyok tőle. Az lenne a kérdésem, hogy odinnal simán fel tudom-e ezeket tenni,vagy kell valami trükk hozzá? Illetve hogy melyiket ajánljátok? 4.0.4 v 4.1.1 v 4.1.2? Köszi előre is.
-
duduati
aktív tag
Érdeklődni szeretnék, hogy a teló töltője meddig garis? Szegény megadta magát. A készülék másfél éves, telenoros.
Előre is köszönöm!
-
vinibali
őstag
3perc google ezt az eredményt hozta:
https://docs.google.com/spreadsheet/lv?key=0AqTvctlW89DtdC1qVUlLeVFTV3ZOdUtDclpBdVRQOUE&pli=1#gid=0BIOS/UEFI írás, helyreállítás, törlés, mentés! https://www.bvinarz.org/bios-iras/
-
tween
őstag
Már többen kérdeztük itt, hogy milyen gyári dolgokat lehet biztonsággal törölni, totál kipucolni a telefont, de mintha mindenki átsiklana e kérdés felett... Profik! Mit lehet törölni?? Valami bő lére eresztett lista? Köszönjük!
-
bandeevw
tag
válasz bandeevw #91467 üzenetére
Jah, még 1 érdekesség, egyszer lett frissítve a tel a Samu által az europark-ba, onnantól fennvolt a mytelenor app gyárilag viszont a telefon kártyafüggetlen volt, bármilyen kártyával működött...
Esetleg próbáljam meg a sammobile-s Telenor-os romot feltenni...?[ Szerkesztve ]
-
bandeevw
tag
válasz balazs0102 #91436 üzenetére
Sziasztok, én is így jártam az imént, azzal a különbséggel, hogy nekem (egyenlőre) működik a hívás indítás - hívás fogadás.
Az XXL GSM-től vettem a telt, gyári garipapírral, amin Telenoros pecsét volt, de a CSC Albánia (ALB) volt.
Root után visszaállítottam a CSC-t HU-ra, Triangle Away, most feltettem a GNG3 XEH szoftvert Odin-al, erre nekem is bedobott az IMEI mögé egy /1-et.(A művelet előtt a PDA-kód I9300XXUGNG3, a CSC I9300OXFGNG2 volt, tehát mint az XEH rom adatai)
Szerintetek nekem is be fog szarni egy idő után, tehát nem tudok majd hívást fogadni sem vele...?
[ Szerkesztve ]
-
minimumgame
tag
Sziaszto!
Ma sokat fotóztam, napba is és most észrevettem, hogy lett egy kék csík a kamerában. Minden képnél van, főként sötét részeken látszik,eddig nem volt, a mai képekben sem, egészen mostanáig.
Itt látható: https://docs.google.com/file/d/0B_L-UIiLbSnUbkl4NGdlYlhYYm8/editS3 LTE
-
Feenyx
aktív tag
Sziasztok!
Eléggé kihalt a telefon beárazós topik, esetleg tudnátok segíteni nekem mennyiért lehetne eladni egy S3-at?
Kora: 1 év 9 hónap
Állapot: Korának megfelelő, a kamera króm csíkjának alsó része kopott.
Garancia: Június 18-ig gyári Samsung garancia (+2 hónap ha beregisztrálják a Samsung oldalán)
Függőség: Telekom
Tartozék: Doboz, töltő, adatkábel, headset, garancia papír.Bocsi az offért.
-
Kugyi
csendes tag
Rootoltam az S3 -at. Mivel szoktátok a gyári cuccokat kipucolni, és miket lehet?
Defy MB525 Bayer; Galaxy S III; Galaxy S V, Galaxy S 7, Galaxy S 10, Galaxy S 23
-
vinibali
őstag
ha már EFSv2 van a telódon - amit a 4.3-ra frissítéssel szinte biztos hogy megcsináltál- nem lehet a play áruházban elérhető programokat használni. szóval valamilyen függetlenítőműhely lesz majd jó megoldás erre.
MÁS: a hivatalos 5.0 fejlesztését leállították
http://www.youmobile.org/blogs/entry/Samsung-Galaxy-S3-Android-5-0-Lollipop-update-has-been-CanceledBIOS/UEFI írás, helyreállítás, törlés, mentés! https://www.bvinarz.org/bios-iras/
-
htw
tag
Sziasztok!
4.1-nél rootoltam a telefonom majd 4.3-ra frissítettem.
A SuperSU azt írja:
Nincs SUbináris telepítve és a SuperSU nem telepíthető.
Ha Ön csak frissítette Android 4.3-ra akkor manuálisan kell újra rootolni.
Odinnal próbáltam újra rootolni. Végig is megy szépen, de ugyan ezt írja az SU.A másik dolog pedig hogy lejárt a hűségidőm és szeretnék szolgáltatót váltani. Tudom, hogy ez tabu téma itt, ezért esetleg valaki aki tudna segíteni rám írna privátba.
Köszi -
vinibali
őstag
nekem a 02.01 van fent és ha olyan a kedve az is megöli az akksit hamar. nemsoká tervezem valami frissebb nightly felrakását. annyi a lényeg, hogy az akkumlátor menüpontban hamar kiderül, hogy mitől merül a teló. nálam jellemzően a google play szolgáltatások nem engedte a procit mélyalvásba helyezni és folyton ébren volt, kikapcsolt kijelző ellenére.
AppOps progi kiírja, az ébrentartások, helymeghatározások, stb számát. onnan már hamar kiderül, hogy mia hunyóBIOS/UEFI írás, helyreállítás, törlés, mentés! https://www.bvinarz.org/bios-iras/
-
motoflug
őstag
Sziasztok!
Szerencsét próbálok itt is, hátha itt többen használtok dokkolót:
Kinéztem a samsung smart dock-ot, ami 13e. Ft-ba kerül. Ehelyett 2-3 e Ft.-bol kijonne egy ilyen, kerdes, hogy ez mennyire szuperál jól, illetve erre hogyan lehet tobb usb-t kotni? Van valakinek tapasztalata ezekrol az adapterekrol?
Nekem S4-em van, de nem tudom mi lesz az utódja majd, így a smart dock 13ezres ára lehet nem indokolt számomra. -
spider80
őstag
válasz Bigyo13 #91454 üzenetére
Ennyire nem mentem bele,nem tudom sajnos. Nekem független telóm van,sosem kerestem T-s Romot.
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
Bigyo13
őstag
válasz spider80 #91453 üzenetére
Közben találtam megoldást
Esetleg, ha tudod, hogy csak a modemet honnan lehet leszedni, vagy 4 fájlos T-és 4.3-as Rom-ot, akkor azt megköszönném!
Mert nekem akkor ez a modem kellene a 4.3-as T-és ROM-ból
I9300BOUGNB1Ez a 4.3-as Modem felrakása a 4.1.2-es T-és Rom -ra megoldás, hogy a 2-es verziójú átkonvertált EFS partíció menjen és jó legyen az IMEI
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S3/S5
-
spider80
őstag
válasz Bigyo13 #91452 üzenetére
Ha nincs külön a 4.1.2 alól is EFS mentésed, akkor semmit nem tudsz tenni Marad a 4.3
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
Bigyo13
őstag
Valaki segítsen már pls., ha tudja a megoldást
A ---4.3 -as I9300XXUGNA5_I9300TMHGNB1_I9300BOUGNB1_HOME.tar.md5 - T-- és Romról szeretnék visszatenni 4.1.2-esre, de akármelyik 4.1.2-es Romot flashelem vissza elmászik az IMEI és hiába csináltam a 4.3-as rendszeren EFS mentést és abból hiába teszem vissza, akkor sem jó az IMEI a 4.1.2-es alatt.
De ha visszarakom a 4.3-as Romot, akkor megint látszik az IMEI, vagyis végleg nem tünt el, csak 4.1.2 alatt nem látja a teló.
NEM TUDOM MIT CSINÁLJAK?
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S3/S5
-
guest666
aktív tag
Sziasztok!
Két éve használok egy S3-ast, egész meg vagyok vele elégedve, csak a laggolások zavarnak kicsit. Mivel nemsokára lejár a gari, feltennék rá valami romot, de csak akkor, ha gyorsabb lenne tőle a teló (kisebb lagok lennének utána).
Érdemes ilyen célból romolni? Ha igen, melyiket ajánljátok? T-mobilos a teló
Appok amiket jelenleg használok: gyári böngésző, gmail, email, maps, keep, youtube, skype
viszont még nem romoltam egyetlen telót sem. könnyű megcsinálni? Üdv[ Szerkesztve ]
-
Gvara
tag
Az én lcd tv-men sajna még csak dvi bemenet van. dvi/hdmi adaptert lehet kapni, de hogyan viszem át a hangot? Valaki írja meg nekem légyszi, miután a telefont az mhl adapterre köti, szól-e a telefon saját hangszórója is. Ebben az esetben ugyanis a 3,5-jack kimeneten keresztül analóg módon külön át tudom vinni a hangot a tv-re.
Köszi előre is. -
Raul227
aktív tag
válasz Paladin1492 #91439 üzenetére
És ilyen tünetek voltak?miért megy el a térerő? A töltöm elég szar, annak köze lehet? Néha 100mA rel tölt csak és nem is mindig tölt
[ Szerkesztve ]
-
david15
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy nem működik az NFC.
Nem bírom bekapcsolni a beállításokban, mert a csúszka szürke, és nem lehet jobbra húzni
Ha bekapcsolom az S Beam-et, akkor az NFC csúszkája jobbra-balra ugrál.
Újrahúztam már a telót (hátha), volt gyári visszaállítás, de most sem működik...
Mikor megvettem még ment. Tavaly augusztusi a teló. Gari még van, de nem igazán tudnám nélkülözni a telóm. Úgy olvastam, hogy az NFC az akksiba van beépítve.
Az akksi viszont full jól bírja, mindig megvan az 5 óra kijelzőidő.
Az akksival lehet gond? -
Hina
aktív tag
Melyik romot tetted rá? Mert az is lehet a baj, hogy egészen friss volt rajta, te meg egy régebbit raktál rá.
[̲̅̅S̲̅a̲̅m̲̅s̲̅u̲̅n̲̅g̲̅] [̲̅̅G̲̅a̲̅l̲̅a̲̅x̲̅y̲̅] [̲̅̅S̲̅8̲̅+̲̅]
-
tag
-
spider80
őstag
Szerintem le van tiltva a telefon. Valahogy megbuherálták hogy menjen így is(ami eleve bűncselekmény). Most a másikbrommal visszaállt a gyári imei szám,ami le van tiltva.
-
balazs0102
senior tag
Sziasztok!
Van testvéremnek egy s3-masa. Mióta megvette csak a gond volt vele. Állandóan újraindulgatott, saját életet élt a telefon. ODIN-al újraraktam, töltöttem egy T-s romot. A telefon önálló élete megszűnt viszont kéri a pin kódot, elfogadja és semmi...jobb felül úgy néz ki hogy van jel meg minden, de se hívás, se sms... azt írja nincs regisztrálva a hálózaton... Ha én hívom akkor kicseng, de a telefon nem mutatja
Az imei szám ugyanaz a mi a dobozon van csak van mögötte egy /1 . Ez jelenthet gondot?
-
Raul227
aktív tag
Az miért van hogy általában ha játszok, szóval megterhelem a telot, csikozodik a képernyő, elmegy a térerő és a töltést sem érzékeli. Ha abbahagyom a játékot vissza tér majdnem minden, de a csíkok is.
-
Velocity
aktív tag
Sziasztok!
Van egy eladó Galaxy S3 telefonom, ha érdekel valakit
...mert a kamion a miénk és el akarunk menni vele!
-
vinibali
őstag
ha nekem kellene most választni és nem CM lenne az, akkor a back to noot romot próbálnám ki
BIOS/UEFI írás, helyreállítás, törlés, mentés! https://www.bvinarz.org/bios-iras/
-
gery14
senior tag
hülyeség kertelni a custom romok egy db ig elmennek de nincs normális rom. 4.3 4+1 Repart-rom és root kitakarítani ami nem kell és hibátlan a gyári rom. Volt 2 S3-am romoltam eleget de mindig a gyári kipucolva volta legjobb ! Ennyit erről S4-et is romoltam. Egy db-ig elment a custom is aztán gyári takarítva megint. És csak független rom és repart !.( S5-nél meg megint csak root van meg greenifly és tökéletes minden téren.
Érdekes faternak a megjelenéstől fogva s3-a volt mindent otán rakot fel én nem szaroztam vele szal minden szar fent volt és sose kapot wipe ott a 2év alatt tavaly novemberben cserélte le s5-re int én csak én a s4 mellé vettem. A lényeg hogy tényleg szegény rendszer döcögősé vált de 2év alatt nem vágta magát hanyatt ![ Szerkesztve ]
// EKWB Custom Loop/ I9 13900K / Rog Strix Z790-E Gaming Wifi /Inno3D 4090 X3 OC /Trident Z DDR5 RGB 6800 cl34 32GB KITT /Masterwatt Maker 1500W Plus TITANIUM /Viper Ultimate/S23 Ultra 512GB 5G//Civic TypeR FK8 Turbo// BMW 35D Stage3 E91Stanced //FirebladeSC59//
-
-
saferike
csendes tag
köszi..
mit javasolsz ,mert ha leszedek mindent róla kicsit javul a helyzet,csak a facebook meg a viber kellene, de akkor is baromi lassú
totális an állítsam alapba?segítenél hogyan?
látom még közöttetek is nagy az egyetértés ezzel kapcsolatban....
köszi előre is..[ Szerkesztve ]
-
wdx
őstag
válasz vinibali #91424 üzenetére
Baromira nem ajánlott custom romozni... Nekem meg ez a véleményem. Több, mint 1 évig szinte csak s3-akat adtak a kezembe bevizsgálni. Egyiknek se volt semmi baja, miután letöröltem minden szemetet róla. Ennyi. Számítógépet is telepakolják rejlámokat szóró, gépet lassító mocskokkal, aztán hívnak az emberek, hogy lassú, meg haldoklik. Ez ilyen világ... Rontsunk még rajta, tegyünk rá olyan rendszert, ami nem gyártó általi (bármikor lehet egy pukk).
Az egy dolog, hogy minden tönkremegy, de miért pont most? :)
-
saferike
csendes tag
Megismétlem a kérdést hátha válaszol rá végre valaki..03.22 óta--
sziasztok..
valakinek van ötlete S3 telefonom egy nap kb 2-szer kiírja hogy a névjegykártya leáll azután ha nagynehezen elindul de olyan lassú mint a rosseb.
4.3 droid van rajta
a memóriám kb 96-118 mb szabad 836 MB -ból[ Szerkesztve ]
-
spider80
őstag
Első és talán legolcsóbb lehetőség: Próbálj a töltőnél usb kábelt cserélni valami jobban szorulóra. Nekem ez bevált.
-
Rocoo
tag
sziasztok a Telefonom töltő része teljesen ki kopott alig akarja már töltődni a telefonom mit tudok vele kezdeni ?
-
Janou
őstag
válasz norbi970101 #91411 üzenetére
Samfirmware alapján ez egy lengyel függő rom szerintem. (Poland Plus). Persze attól még lehet független teló. De hogy mi a teendő... Jó kérdés...
[ Szerkesztve ]
-
gery14
senior tag
korneliusz6 Odinban betalozod az AP helyére és kész akár mint a rootot csináltad ugyan oda. [link]
[ Szerkesztve ]
// EKWB Custom Loop/ I9 13900K / Rog Strix Z790-E Gaming Wifi /Inno3D 4090 X3 OC /Trident Z DDR5 RGB 6800 cl34 32GB KITT /Masterwatt Maker 1500W Plus TITANIUM /Viper Ultimate/S23 Ultra 512GB 5G//Civic TypeR FK8 Turbo// BMW 35D Stage3 E91Stanced //FirebladeSC59//
-
Raul227
aktív tag
Mi a büdös francért kapcsol be a WiFi ha játszok??
-
wdx
őstag
válasz korneliusz6 #91415 üzenetére
Play áruházból telefonnal letöltöd a rom manager-t. És fél perc alatt rárakja neked a legfrissebb recoveryt (de ne touch-ot tegyél fel!)
[ Szerkesztve ]
-
korneliusz6
csendes tag
-
wdx
őstag
válasz korneliusz6 #91413 üzenetére
Minden jó, csak nem cf-root kell, hanem cf auto root. Ami i9300-hoz való.
Vashurka: van safe mode, abban indítsd el a telefont, vagy recoveryben nyomj wipe cache-t és wipe dalvik cache-t. Ha így se, akkor wipe data / cache. Ez utóbbi gyári állapotra teszi.
[ Szerkesztve ]
-
korneliusz6
csendes tag
Sziasztok!
S3-on végig csináltam a rootolást az első hozzászólásban leírtak alapján, majd próbáltam elindítani a SuperSU-t de azt írja a frissítés sikertelen, majd próbáltam frissíteni a Play-ről, sikerült, de utána pedig azt írja, hogy "Nincs SU bináris telepítve, és a SuperSU nem telepíthető..."
EFS mappát szeretnék kimenteni, de az első hozzászólásban leírtakból, 3 programmal sem sikerült... :S
Vki tudja esetleg hol lehet a probléma? (még nem aktív a root...?)
A gyári rendszerem 4.3.
Köszi -
Nóti
újonc
Sziasztok!
Egy nagyon fontos ügyben írok! A telefonom sd kártyájáról kitöröltem a download mappát majd utána lefagyott, újra indítottam és elindul a telefon, eltelik 4 mp és a képernyő lefagy... A wifi a háttérben ugyan úgy megy, sőt még ha az oldalsó gombot nyomom, akkor is rezeg, csak a képernyő nem reagál. Ez mitől lehet? Sajnos a holnapi munkám végett fontos lenne a telefon. A válaszokat előre is köszönöm! -
Janou
őstag
válasz norbi970101 #91409 üzenetére
?
-
Janou
őstag
válasz norbi970101 #91403 üzenetére
Egészen pontosan milyen rom, modem stb van rajta?
-
törölt tag
Nekem anno a net nem működött, hiába állítgattam a telefon beállításait. Az ügyfélszolgálatos hölgy küldött egy config fájlt és 2 perc múlva volt internetem. Elképzelhető, hogy hasonló gond lehet?
-
vinibali
őstag
független a telód? talán egy másik modem fájllal meg lehetne próbálkozni
-
norbi970101
újonc
Kárpátalján élek, régebben vettem egy használt telefonos oldalról egy Samsung galaxy S3 telefont, tökéletesen működött, de mostanában elég sokat vagyok Magyarországon, és az a probléma a telefonnal, hogy magyar SIM kártyával nem tud hálózatra csatlakozni, mindegy h telenoros, t-mobileos vagy vodafoneos. Ukrán kártyával tökéletesen működik, de magyarnál amikor ki keresi a hálózatot, azt írja nem sikerült csatlakozni, kérjük próbálja meg később. Ha pedig valakit megpróbálok hívni, akkor azt írja, hogy nincs regisztrálva a hálózaton. Van erre valamilyen megoldás?
-
Janou
őstag
válasz Multikiller #91400 üzenetére
Ha feltennél rá egy custom 4.4.4-et biztosan jobb lenne. Elvileg elveszne a gari, gyakorlatiag vissza lehet úgy állítani, hogy ne vegyék észre. (TriangleAway)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
- Samsung Galaxy Z Fold 4, S-Pen, fekete, 12/256 DS, 2025.10.03-ig garis
- iPhone 14 128GB Fekete Vodafone Használt/1 hónap gar./Akku 85%/
- Iphone x
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest