- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gizmo94
veterán
Szerintem szoftvert fog frissíteni és mit mondhatnál? Hogy ne, mert te már fossá flashelted és nem lett jobb?
Ezt nem kéne.. Max mondd azt is, hogy az usb csatlakozással is bajok vannak, olyankor szoktak alaplapot cserélni...
Sógi: Nem istenítem, de én szeretem az i5-öt telefonálni, mert jó telefon nagyon, csak egyrészt procctelefon, égés vele járkálni, másrészt meg unalmas, nem lehet basztatni.. Egyébként aki azt mondja ,hogy az iphone nem fagy az jó nagyot hazudik. Legalábbis nálam már fagyott le nem egyszer.
Nahh, holnap azért is megnézek egy LG-t...melyiket érdemes? Mi most a büszkeségük?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Régóta várta a szakma a Samsung aktuális csúcsgépét. Túl régóta, ezért aztán nem is tud minden várakozásnak megfelelni.
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest