- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
sasa134
addikt
"Szerintem pont nem egyszerűbb. Minek létrehozni külön fiókot, ha egyszer tudja alapból a jelenlegi is?"
Ebben teljesen igazad van, de nem gmailt használok emailként, hanem yahoot. Feleségem szintén.
Egy gmailes címet létrehoztam a Play miatt, de sztem még soha be sem léptem.Számomra az nem világos, hogy miért nem tudja ezt a közös naptárszinkront pl a Samsung Account. Nem lenne alap dolog? Megadom a feleségem accountját az én telefonomon, és onnan behúzza a bejegyzéseket.
-
sasa134
addikt
köszönöm
De lehet tényleg egyszerűbb, ha létrehozunk egy közös mail címet (csak naptárszinkron célból), aztán ezt a közös gmail címet megadjuk mind a két telón mint fiók ("naptárak kezelése" // "fiók hozzáadása"). Elméletileg ekkor ha bármi történik az egyik telefon naptárjában, annak a szinkronizálás miatt meg kell jelennie a másik telón is. -
sasa134
addikt
"Vagy létrehozható a fiókon belül több naptár is, így lehet olyan, hogy az adott naptárat alapból megosztod a másikkal, ez lesz a közös naptáratok."
Ezt hogyan? Pont ezt keresem, de nem értem, hogyan kell megcsinálni? Én szinkonizálást szeretnék, nem bejegyzéseket megosztani. Tehát azt, hogy az én telefonom naptárában lássam azt, amit a feleségem az övébe beírt..
Nincs közös mail fiókunk, nyilván, neki is van egy yahoo accountja, meg nekem is. Neki is egy Samsung accountja, meg nekem is.
Ha bemegyek a naptár beállításaiba, Fiók hozzáadása, akkor nem tudok másik Samsung accountot hozzáadni, mert már van egy...a sajátom. marad az Exchange, meg a Google, illetve a MS Exchange activ.Google Assistent akkor nincs? nem is lesz? Valami irdatlan nagy a káosz nekem ezekkel a google appokkal, eléggé átláthatatlan az egész. Próbáltam utánaolvasni, van ahol azt írják, van S8-ra Assistant (mint külön app?), van ahol azt, hogy készül..
-
-
lanszelot
addikt
Sajnos ez olyan megallapitas mint a videose.
Az alma sajat processzort, sajat szoftvert, sajat stilust, es minoseget keszit evente 2szer. Ingyen adja mindenhez az op rendszereket, es a frissiteseket. Vilag arazott, azaz, mindenhol ugyanannyiba kerul, barhol veszed meg.
Ezeket add ossze, hogy te hogy tudnad kihozni.
Mondom ezt ugy hogy utalom az almat.Samsung nem fejleszt??
Melyik telot balvanyozza itt mindenki? Melyik van a mostaniak elmezonyebe?
Melyikhez kaphato a legtobb kutyu? Melyik kompatibilis az osszes eszkozevel, ami nem csak mobil, de meg a huto is? Melyik ad barmelyik boltjaban ingyen segitseget? Vagy online chat, vagy telefon, email...stb
Gondold vegig mit veszel te termeszetesnek.Lehet kopkodni, de ez mind mind fejlesztest, es sok sok penzt igenyel.
-
racerx
őstag
-
lanszelot
addikt
-
<Lacy85>
addikt
A helymeghatározás ki volt kapcsolva, viszont azon belül a wifi meg be volt. Na mindegy, kikapcsoltam azt is. Köszi a tippet.
(#18445) Trigo: Annyiban mondjuk igaza van, hogy ez még mindig egy használati tárgy, és nem valami felbecsülhetetlen műtárgy, aminek 2 év múlva is úgy kell csillogni, mintha új lenne. De kinek mi.
-
Dávcy
csendes tag
Ha szemből nézem akkor nincs vele gond igazából, alsó betekintés az idegesítő meg ez a fényerő állítás közben rózsaszín árnyalat!
Hát ha ennek nem ilyennek kellene lennie akkor biztos kifogják cserélni mert én addig reklamálok amíg valaminek történnie kell!
Most arra vagyok kíváncsi hogy ez csak nálam ilyen?
Érdekes mert volt S6-om is de ott nyoma sem volt rózsaszínnek sehol se, legalábbis én nem láttam.
-
Trigo
csendes tag
igen, ők elég jól dolgoznak. Még akkor is ha nemrég vissza kellett vinnem.
És átvételnél ott a pultban azonnal fotózzák a telefont, de azon mondjuk egyáltalán nem látható egy egy ilyen hajszálkarc. Hisz mi is csak bizonyos beesési szögben látjuk bizonyos fényerősségnél.bigdaddy: én már nem emlékszem a nova prime miben jobb a simánál, de mivel megvettem (és eddig kb ha 4-5 appet vettem életemben), ezért tuti megérte.
-
gery14
senior tag
A telefon beszelgetesben amit felvet a samsung ugyentezo csaj kerdezte hogy karc mentes a telo mondom igen karcmentes par napos keszulek. Sajnos mashol nem tudtam irni hogy az mert samsung prenium fossal szálitattam ell..... ha nem adjak meg nekem az igazat ugy foldhoz csapom a telot hogy a panelsem ussza meg aztan besetalok a boltban es biztosito csereli ez az utolso jobban jartam volna ha magamnak megcsinalom a kamera cseret.
-
firemanus82
senior tag
Független magyar készülék, OTA-n érkezett szoftverrel, így mivel egyedi eset én sem gondolnám h a szoftver rossz lenne. Egyedül a bixby gomb inaktiváló gomb ami a különbség a korábbi programok közül (nem tudom h lenne e hatással a hangprofilokra). De ezt leszedem és kipróbálom h történik e változás. Ha nem akkor próbálkozom a cache-sel. Illetve egy furcsaságot vettem meg eszre. Hangerogombok nyomogatására még a Home képernyőn is a Média hangerejét tudom változtatni nem pedig a rendszer fő hangerejét! Gondolom ez nagyban összefügg a rezgő állapotban tapasztaltakkal.
-
SzlobiG
félisten
Valszeg a sűrűn használt appok benne maradnak a memóriába és amikor én ürítem kezdheti betölteni megint, vahy szimplán több erőforrásst kapnak e sűrűn használt appok. Erre tudok gondolni, mert elég csúnyán akad ürítés után, kell pár meccs, hogy eltűnjön.
Igen közbe beugrott, hogy ott az akku kezelés szóval marad, csak nem piszkálom.
Ja próbáltam a maximális teljesítmény is ugyanez a tünet.
-
törölt tag
-
Mr.Silkó
veterán
Én arra lennék kiváncsi, hogy honnan szerzi az app az adatokat. A napokban elkértem egy kollégám privát számát, hogy elérjem szükség esetén, egyből megcsörgettem, és kiírta a nevét (mentés előtt persze). Holott ő úgy tudja, nem szerepel semmilyen adatbázisban, nincs fent a közösségi oldalakon sem, okostelefonja sincs, nincs bejegyzett cége, stb.
-
bigdady
nagyúr
-
DarthFater
tag
"Akkor teljes a kép egyébként sot tekintetében, ha melléteszed az akkumulátorhasználati képet is! Ha közben töltöd, de nem 100%-ra, akkor nem nullázza a kijelzőidőt."
-- Köszi, az utóbbival tisztában vagyok.Nem néztem most, hogy melyik érték milyen volt, jelenleg nem is az érdekelt, nem fontos
A kérdés csak a + jelre irányult, mert nem tudtam, hogy mi a fene az meg hogy miért jelenik meg
Ne haragudj de nem tudom mennyi volt az akkuhasználat most, már azóta töltőre raktam...
Szóval ahogy írtam is, azt ne nézzétek, az infókat csak azért írtam oda ha valaki kérdezné. (Kajak nem tom hogy jött össze ennyi sot, de ez már nekem is gyanúsan sok xDD)(jaa és köszi a választ!
)
-
-
lanszelot
addikt
Arra irtam, hogy a legordulo menuben / hamburger menuben nincs ilyen funkcio. De sztem a dual sim miatt.
A gallery okozza a hibat, de nem a gallery generalja. Hetvegen frissult valami de nem lehet vissza nezni hogy mi. Sajnos hiaba van tiltva a frissites, ha wifi re csatlakozik a parom auto frissiti /enyem nem/ nem tudom miert, enyem csak neha. Hogy egyforma legyen azert frissitek olyankor en is. A gallery tuti nem frissult. Tehat vmi mas van kihatassal a gallery re es az csinal gubancot.
Majd bemegyek samsungba, hogy toroljek ami frissult /ugy se tudjak/
Sztem ebbol hetvegen gyalu lesz. Elore orulok ha 2 havonta nullazni kellesz. -
janosibaja
őstag
Szerintem is az a legjobb, de a kolléga offline-t keresett.
Goggle Térkép navit a nyáron tátott szájjal néztem, milyen jól műxik offline. (Nem eu-s országokban autóztunk, drága lett volna az adatroaming.)
Most látom, mit írtál közben. Kinek a pap, kinek a püspök. Minket a Here Szarajevo másik végére vitt, nem ismerte Bigovat...
-
csszorsi
csendes tag
Köszi igen ennyit tudtam én is kiguglizni,hogy amit a mirrorlink enged appok (navi, hivás esetleg sms, spotify )kb ennyibe kimerül, mondjuk nekem ez bőven elég is lenne, ha tényleg működne is. Ez automatikusan megy amúgy s8 on bluetotthal illetve kábellel vagy kell hozzá app a play áruházból? Te melyik appal próbáltad?
Ja és milyen típusú kocsiban? -
HaliGab23
senior tag
A mobil hotspotot látja, és látszatra rá is csatlakozik, de azt írja nincs adatkapcsolat...
Kipróbálom másik telóval majd, hogy azzal mit csinál...Mondjuk én nem is nagyon vártam ezt a feature-t a Passattól, mert olvastam korábban, hogy bajlódnak vele mások (nem nagyon akar szuperálni...), nekem egy "ajándék" lett volna, ha működik
Kardomba nem dőlök emiatt...Még egy gondolat:
Viszont egy Waze.. ha megjelenne rajta, sőt ki lehetne rakni az Active Info Display-re... mondjuk azt tudnám értékelni.
-
HaliGab23
senior tag
Nekem a B8-as Passat legújabb fejegységével valamiért nem megy (Discovery Media 2017.06-tól újabb van).
Még a telefonon megosztott netet sem eszi meg valamiértMíg az otthoni Wifire simán csatlakozik!
Más telóval nem próbáltam még, de gyanús, hogy mivel az S8-as által megosztott netet sem viszi, egyedi lehet, hogy az S8-al nem szeretik egymást...
-
MKristof17
csendes tag
Amikor toltore tettem kiirta, aztan restart es nem irja ki.
Ki probaltam hogy ha ki huzom es ujra toltore teszem kiirja-e, de csak kiirta. Aztan ujra egy restart es most megint nem irja ki( a restart mindig tolton tortent). Szoval mindig csak akkor volt jo mikor tolton volt es ujra inditottam. -
spider23
senior tag
-
spider23
senior tag
Semmi gond. Egyébként éppen van az autóban, csak ősrégi és már nem működik együtt az új telókkal sajnos. Szóval csak ez az egy módszer volt eddig járható, de sikeresen ezt is kivették valamilyen okból.
Viszont most megint utána olvastam és sajnos úgy néz ki hogy a későbbi frissítésekbe sem fogják visszatenni. Amiken az oero van azokon sincs már ez a funkció... -
Mr.Silkó
veterán
A külön válasz valóban átlátható, ezt elfogadom (bár én, a magam részéről, ha összesítve írok választ több fórumozónak, akkor a címzettet vastag betűvel kiemelem, illetve tagolom a mondandómat, a könnyebb átláthatóság miatt). Itt arról volt inkább szó, hogy 2 perc elteltével (ami ugye bőven szerkesztési időn belül van) érkezett ugyanannak a személynek címezve több válasz is. De valóban túltárgyaltuk ezt már bőven, sylex1 nem vette rossznéven a dolgot, én sem piszkálódásnak szántam. Részemről elengedtem a kérdéskört.
-
Mr.Silkó
veterán
Javaslom elolvasni az ÁSZF-et, abban is szerepel, hogy lehetőség szerint szerkesszük a hozzászólásainkat. Egyébiránt meg formailag sokkal kultúráltabb, diszkrétebb, ha nem indít az ember 3-4-5 külön hozzászólást zsinórban, amivel teleszemeteli a topikot. Ugyanilyen, amikor egy hozzászóláson belül megoszt valaki egy rakat képet (nem linkként), vagy ha felesleges, tartalom nélküli hozzászólás születik (hangulatjel, +1-ezés). Egyszerűen zavaró. De egyébként ezt tisztáztam sylex1 kollégával, aki nem vette ezt zokon, szerintem lépjünk túl a dolgon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Acer Predator Helios Neo 16 - 16"WQXGA IPS 165Hz - i9-14900HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3 év gari
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest