- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
csuporzoltan #29396 üzenetére
Már pedig normális üvegfóliát nem fogsz kapni rá.
-
válasz
Grande Ale #29358 üzenetére
Ennek a kérdésnek nem sok értelme van. Kell neked a nagyobb kijelző, vagy nem? Mert ha nem kell, eleve minek gondolkodnál a nagyobb példányban? Ha meg kell, akkor miért vennéd a kisebbet?
-
-
válasz
hroberto #28730 üzenetére
Nem. Pl. ha egy nagy excel táblázat volt nyitva, akkor egyrészt az excel után azt is meg kell nyitnom, és nem is pár mp, mert felhőből nyitom. A weboldalak is gyakrabban töltődnek újra (sokkal), a játékoknál meg szinte esély sincs, hogy egy ideig a memóriában maradjanak a háttérben (6GB-nél simán bent maradt minden amire szükségem van, és még 2-3 játék se rondított a dologba).
-
válasz
IkszIpszilon #28606 üzenetére
Ezért nem szabad szürkeimportosat venni.
-
válasz
perzeus #27418 üzenetére
Nekem S8+ van és volt S7 edge-m is. Az S8 szerintem minden szempontból jobb valamivel (a kijelző szempontjából viszont egy nagyságrenddel), de az akkuidő kb ugyanakkorra a két telefonon. Ha sima S8-at akarsz venni, az rosszabb lesz akkuidőben, és nagyon keskeny a kijelzője az S7 edge-hez képest, nem phablet méret. Szóval S7 edge után csak az S8+-t ajánlom.
-
-
válasz
nünüke1975 #26029 üzenetére
Már hogy mit szeretnél?
-
Most ment fel nekem a novemberi security patch a Telekomos telómra.
-
válasz
Wiz Khalifa #25347 üzenetére
Fogtam élőben levendulaszínűt, nekem nagyon tetszik, szerintem vállalható férfiaknak.
(#25362) Gaborka30: működik azon keresztül, még egy kicsit vastagabb tok is jó (jelenleg Nillkin Frosted Shielddel töltöm a telót vezetékmentesen)
-
válasz
mediumgecso #25316 üzenetére
Rossz hírem van, mert nem lehet külön üveget cserélni, a kijelzőcsere meg kb 100k-ba kerül.
-
válasz
applause #25277 üzenetére
Persze utólag ez már nem játszik, de alapszabály, hogy nem szabad álló helyzetben videót készíteni, mert így jársz. Ha el is forgatod, az csak a képernyő kis részén, középen fog látszódni (tv-n, monitoron), azt meg te sem akarod. Így utólag már nem tudsz mit csinálni.
-
válasz
bayarena #25253 üzenetére
Az S8 19mm-mel magasabb a Lumiádnál, szélességben még egy kicsit keskenyebb is. Simán be fog férni farmerzsebbe.
Az üveg mindenképpen karcolódik, még a Gorilla Glass is. De ha a régin nem látsz semmit, akkor nagy eséllyel olyan körülmények között élsz és dolgozol, hogy nincs sok por és homok a környezetedben, így valszeg nem fog nagyon karcolódni az S8 sem. Ettől függetlenül ajánlok valami vékony tokot, mert tényleg csúszós a üveg hátlap.
-
-
válasz
hroberto #24299 üzenetére
Az összes európai készülék dobozán van egy "European SIM card only" matrica. Ha ezt nem látod sehol, akkor Európán kívülről jött. Vagyis célszerű személyesen átvenni a boltban a készüléket, és rögtön látod a dobozán, hogy fogsz-e kapni rá 1 év gyári garit, avagy sem.
-
válasz
szegab1986 #24213 üzenetére
Neeeeee....
-
válasz
Roland861010 #23975 üzenetére
Mikor nem jelenik meg? Teljes képernyős alkalmazásoknál nem is fog.
-
válasz
StarKiller89 #23537 üzenetére
A kijelző szélességét kell nézni. Az S8 keskeny, olyan széles a kijelzője, mint egy 16:9-es 5 colos telefonnak.
-
válasz
Roland861010 #23485 üzenetére
1,5 atmoszféra nyomásra van hitelesítve. A csap alatt simán van nagyobb nyomás is.
-
Srácok, jól tudom, hogy az S8 nem támogatja az aptx-et? Nekem nincs ilyen fülesem, szóval nem tudom kipróbálni.
-
A kijelző szélessége a mérvadó, mivel már eltérőek az arányok. Az S8-nak túl keskeny a kijelzője, olyan széles, mint egy hagyományos, 5 colos mobilnak. Utóbbit meg nem mondanád phabletnek. Persze lehet csinálni 8 colos kijelzőt is úgy, hogy egy szó nem fér rá ki szélességben.
-
válasz
Millerchris #23386 üzenetére
Nincs rajta gyárilag IMEI szám a hátulján, legfeljebb egy matrica.
-
válasz
kengyel #23332 üzenetére
Szelfinél meg felemeled a tenyered, és máris fényképez, így nem kell gombokat nyomogatni.
(#23336) madkiller: így van, csak bekapcsolás után első alkalommal kell leokézni
(#23341) icecave: minden töltő fogyaszt valamennyit, ha a konnektorban hagyod. Persze ez elhanyagolható ahhoz képest, amennyit töltés közben fogyasztanak.
-
válasz
Roland861010 #23301 üzenetére
Nekem is homályosan mutatja, de mindig felold.
-
válasz
Roland861010 #23285 üzenetére
Nincs fólia rajta?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged