-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarthFater
tag
Sziasztok!
Huh.. haladtatok a témával rendesen amióta nem tudtam fent lenni
Nagyon szeretném, de 1800 üzenetet nem tudok végig olvasni, ne haragudjatok érte, de nincs rá időmEgy kérdésem viszont lenne... ha nem gond
A telefonomon (s8+) megvétel óta van egy nagyon nem olcsó, de ahhoz képest elég szrul felhelyezett fólia, ami alá 1000 Forintos felhelyezési költség fejében ráadásul egy porszem is került.. Azóta nem foglalkoztam a kérdéssel, megszoktam...
Viszont pár napja a fólián sajnos esett egy csúnya, használatban eléggé akadályozó zavaró (kiálló) seb (megkarcolódott egy ponton, valószínűleg valami helyes tárgytól a fólia), de legalább a telefon üvege egyben van....
Egy üvegfóliával mindez valószínűleg elkerülhető lett volna. A kérdésem, hogy tudtok e valami normális üvegfóliát S8+-ra?
Régebben (1 hónappal ezelőtt kb) olvastam egy-két kolléga hozzászólásait, hogy vettek különböző üvegfóliákat.... Gondoltam most megkérdezem, hogy hogy szuperálnak ezek, milyet ajánlotok, elvégre már eltelt azóta egy kis idő...
Előre is nagyon köszönöm mindenkinek!!!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Lemászik a kijelző a jövőből idecsöppent S8 előlapjáról – nincs sok egyéb elem arrafelé, az ujjlenyomat-olvasó hátra költözött. Van viszont íriszleolvasó és egy sor innováció, meg némi kompromisszum.
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest