Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Schizoka
aktív tag
Sziasztok!
Régebben itt olvastam hogy hogy lehet kimenteni a mozgó fotókat de most nem találom.
-
Schizoka
aktív tag
Sziasztok!
A telefonon alaplapot cseréltek és mikor bekapcsoltam majdnem elhajítottam úgy megijedtem!
A szervizbe t mobilos szoftvert raktak rá
Hazaértem feltöltöttem a telót letöltöttem a független romot,stb hogy rárakjam.
De sajnos az odin ezt írja a start után:
Complete write operation failed.
all threads completed succed 0 failed 1
anno két éve egyből sikerült. -
Schizoka
aktív tag
válasz chubby2o6 #41069 üzenetére
semmit.kétszer nem sikerült a wifin frissíteni kiírta hogy vigyem szervizbe.harmadjára lement a frissítés de nem tetszett mert mintha valami nem lenne igazi.(olyan 7 ik érzék vagy mi)
elvittem a szervizbe,azt mondta a srác teljesen tökéletes a telefon 90%-os az aksi.
aztán eltelt kb 2 hét és a kezembe volt a telefon mikor lefagyott.sikerült újra indítani de csak fekete képernyő és kéken világító led lett.
aztán már az se.töltőn volt több órát de semmire nem reagál. -
Schizoka
aktív tag
hello!
Elvittem a telót a szervizbe és ott rádugták a számítógépre 90% os aksi minden király semmi gond vele.Ez volt max 2 hete,ma délelőtt megfagyott a telefon újra indult és fekete képernyő állapot jelző kéken világít.Ez mostanáig így volt most már a led se világít!
Semelyik gombra se csinál semmit! -
Schizoka
aktív tag
válasz #33253120 #41010 üzenetére
Hely van bőven,nem volt rom kavarás semmi csak mikor megvettem raktam rá független rom ot az itteni leírás szerint.(Lassan két éve).
gamer1:nem,kiírja rendszer frisités aztán hiba nincs ilyen parancs.Utánna most mintha megcsinálta volna,kiírta complete.Nem jó itt valami a Run graphics test nél is frissíteni akar aztán töröl valamit. Törlés fut egy csík 100%.
-
Schizoka
aktív tag
Ma olvastam itt hogy van új frissítés,neki is álltam de sajnos kétszer is az lett a vége hogy kaptam egy olyan üzenetet,hogy nem sikerült ill.keressek fel egy szervizt.Eddig az összes frissítés gond nélkül felment.Garancia van még rajta.Ettől még használni tudom vagy vigyem be szervizbe?
-
Schizoka
aktív tag
Sziasztok!
Névjegyek másolása a SIM-kártya és a telefon között,hogy csináljam?Sehol nem találom.
-
Schizoka
aktív tag
Sziasztok!
Nem jövök rá hogy lehetne újra a gyári sms hangok közül választani,amióta kiválasztottam a Notifications mappából egyet amit Én raktam be azóta nem adja be azt hogy a gyáriak közül válasszak.
-
Schizoka
aktív tag
Hello!
ma egyszer csak nem akart működni az ujjlenyomat-olvasó egyből feloldott hiába állítottam nem lett jó,aztán ráhagytam.
Most hazajöttem és ki-be kapcsoltam a gps-t és meggyógyult!!!na ez mitől lehetett?
-
Schizoka
aktív tag
Képernyő mentésnél nem lehet kikapcsolni a hangot??
-
Schizoka
aktív tag
Köszönöm a válaszokat!
Én voltam a láma elnéztem egy számot most sikerült! -
Schizoka
aktív tag
Sziasztok!
Beregisztráltam a telefont és a regisztrált termékeimnél azt írja hogy a garancia lejár:
2018. 11. 23
Nem a Samsung Magyarország Zrt. által
forgalomba hozott termék!Most akkor nem adták meg a plusz 1 év garanciát?
Másik kérdésem hogy a független romot akarom felrakni és abban 5 file van abból 2 egyforma méretű.
Itt elakadtam kellene egy kis segítség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Amiga A500 - A régi barátnő
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest