Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Több memóriával és tárhellyel kezd a Galaxy S25
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rgeorge
addikt
válasz picur10 #22522 üzenetére
MobilToken vagy mobil alkalmazás? A mobilalkalmazás tud csak ujjlenyomatot kezelni, de csak egy felhasználónak, a többinek marad a PIN. Bejelentkezés után a menü felső részében a felhasználónévre bökve tudsz a beállításokba lépni, ott tudod bekapcsolni az ujjlenyomatot.
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
törölt tag
válasz picur10 #22234 üzenetére
Szerintem az is elég kezdetnek, ha olvasod a topikot. Vannak visszatérő dolgok és olyanok is, amik egyéni esetek. Néhány hét alatt elég sok infót össze tudsz szedni, illetve ha valamit nem értesz, akkor kérdezel.
De megnézheted a gyártó leírását is a készülékről. Esetleg nézhetsz teszteket is youtube-on vagy egyéb oldalakon, gsmarena oldala pl. elég nagy.
Ahogy előttem is írták, a tudástár elég nagy, android újoncnak főleg, de majd idővel minden szépen a helyére kerül. -
gerner1
nagyúr
válasz picur10 #22229 üzenetére
Szerintem mindent nem találsz meg 1 helyen. Szifon -ról a váltás androidra, önmagában sok új infót jelent. Az androidos vonalon belül is van sok egyébb, gyártó specifikus infó (plö: Samsung -nál a CSC, TouchWiz felület, stb..). Adj magadnak 1 hetet, és letisztultabb lesz a kép.
A CSC lecserélés lényege, hogy a készülékre fel lehet rakni másik CSC régióra kiadott ROM -ot is. Ilyen esetben a készülék aktív CSC kódja megváltozik, és ha minden jól lett elvégezve, akkor onnantól kezdve arra az aktív CSC kódra fognak érkezni a frissítések, online.
A custom recovery egy módosított alap program, amellyel nagyobb szabadsággal lecserélhető a rendszer, és/vagy annak elemei. Ehhez root jogosultságot kell szerezni a készülék felett, de ez, az S7 esetében garanciavesztéssel jár ( odébb ugrik a gyári hardware -s gar. védelem (Knox) számlálója). Gondolom, ez egyenlőre nem érint, mert fontos lesz a garancia megtartása...
[ Szerkesztve ]
-
enemi
senior tag
válasz picur10 #22229 üzenetére
Iszonyú mennyiségű információról van szó.Ezek olyan dolgok amikkel normális felhasználónak nem kell foglalkoznia. Használd egészséggel,és ha szembe jön veled valami probléma jelezd ,segítünk(ha tudunk)...
Új telefonod lesz ,tehát a root eleve felejtős mivel garancia vesztéssel jár.[ Szerkesztve ]
[̲̅̅P̲̅][̲̅̅s][̲̅̅y][̲̅̅T̲̅][̲̅̅r][̲̅̅a][̲̅̅n][̲̅̅C̲̲̅̅][̲̅̅e]
-
törölt tag
válasz picur10 #22226 üzenetére
Nálam sem jött be az edge valamiért. Az egyetlen szívfájdalmam csak, hogy nem nagyobb a kijelző.
BTU az az angol független készülék.
Itt tudsz nézelődni ROMok között, itt látod minek mi a kódja.
Szintén látni fogod ezeket a kódokat is, amik a frissítések azonosítója. -
enemi
senior tag
válasz picur10 #22220 üzenetére
Bakker picúr itt van fent az összefoglaló... Azontúl már az ott levő linkeken lelehet tölteni az egész internetet...
Sőt átruccanhatsz az edge topikba is,hisz a 2 teló majdnem ugyan az.
Sőt átruccanhatsz az s6 topikba is...
...meg az s5...[ Szerkesztve ]
[̲̅̅P̲̅][̲̅̅s][̲̅̅y][̲̅̅T̲̅][̲̅̅r][̲̅̅a][̲̅̅n][̲̅̅C̲̲̅̅][̲̅̅e]
-
törölt tag
válasz picur10 #22220 üzenetére
root = jailbreak
OTA = Over The Air update, vagyis neten keresztül tudod frissíteni a telefont
CSC - régiókód, minden országnak és szolgáltatónak van egy, ettől függnek a telefon (szolgáltatós) opciói
FR = factory reset vagy gyári visszaállításHa szeretsz bíbelődni dolgokkal, akkor az jó dolog, mert androidon szinte minden testre szabható.
-
pohár
félisten
válasz picur10 #21862 üzenetére
dehogy van kiszerkesztve, én nem is látom, mire gondolsz
de lehet, hogy akkor már jobb, ha megvárod a Glamour-napokat, és becsoszogsz egy SES-be, elvileg 170k lesz ott is az S7
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz picur10 #21839 üzenetére
nem nem, ők gyári 2 év garit adnak
szóval be fogod tudni regelni a 2. évért a telefont a Samu rendszerében
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Burt1793
veterán
válasz picur10 #19774 üzenetére
Alig használt függetlenek vannak a Hardveraprón, ha nem cégre veszed ÁFA nélkül, akkor megéri innen nézni, vannak fóliás, 0 percesek stb...
(#19775) ΞlittlecarΞ : Én nem bánom, hogy nem lesz "mindenkinek" S7-ese már a második évben, elég akkor nekem az az embertömeg, amikor én már flashelgetem az xda-ról a szutykokat. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik