- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
-
gerner1
nagyúr
válasz
balazsnba #27309 üzenetére
Sós, és ion-cserélt (desztill. víz) víz kerülendő. Ennek ellenére, évente néhány alkalommal, én is szimplán úszom vele a tengerben, de utána mentes ásványvízbe rakom ~6-8 percre, majd hagyom majdnem egy órát száradni egy puha, száraz rongyon, USB -vel lefelé, állítva. Ez alatt nem töltöm, nem nyomkodom. Nem is fújkodom, csak hagyom, hogy magától kiszáradjon. Eddig, semmi hasonló problémám nem volt.
Sajnos nem tudok javasolni semmi érdemlegest. Amennyiben önmagában a száradástól nem jön rendbe, akkor szerintem ne kisérletezz vegyszerekkel, vagy mechanikai eszközökkel. Inkább add be szervízbe, mert a beázást a készülék belsejében elhelyezett indikátorok átvizsgálásával ellenőrzik, de itt nem erről van szó. -
gerner1
nagyúr
válasz
balazsnba #26240 üzenetére
A készüléken belül vannak víz indikátorok. Ezek csak akkor jeleznek, ha a készülékbe behatolt a víz. Ez azonban csak akkor lehetséges, ha a gyártó által az IP68 -ra megadott korlátozások valamelyikén túl lett használva. Szóval, beázáskor borítékolhatod, hogy nem fogod tudni megoldani ""okosba"".
-
gerner1
nagyúr
válasz
balazsnba #26230 üzenetére
2. Amennyiben betartod a gyártó által meghatározott limitet, ami max 1,5m mélység, és max 30perc időtartam, akkor nem lesz gond. Amennyiben ezek valamelyikében nem vagy biztos, hogy tartani tudod, akkor ne vidd be magaddal a vízbe.
3. Nougat rendszeren: elindítod a Telefon app -ot →jobb felül 3 pötty →Beállítások →Egyébb beállítások →Hívásvárakoztatás -
jeni
félisten
válasz
balazsnba #26230 üzenetére
az első kettőre a válasz:
1. ha boltban vetted és szürke,az gyárilag 1év garis,és a második évre nem tudsz regizni,sőt a 3. évi garanciát sem veheted meg.
ha a bolt adja el neked 2év garival az rendszerint1év hardver és a második év meg csak szoftveres garanciát jelent.
2. a vízállóságra sosincs 100% garancia,vagyis ha beázik a telód akkor az már a te sarad és nem fogod bebizonyítani,hogy vétlen vagy,tedd be egy vízálló valamibe ha mindenképpen víz alatt akarsz fotózni. -
gerner1
nagyúr
válasz
balazsnba #22783 üzenetére
Így néz ki az, ami a gyári fekvő, gyorstölteni is képes töltő-pad:
Hasonlítsd össze azzal, ami neked van. Amennyiben mégis egyezik a képeken láthatóval, akkor a teló beállításaiban kell engedélyezni a vezeték nélküli gyorstöltést, ami nougat alatt a : Beállítások -> Eszköz karbantartása -> Akkumulátor (bal o. alul) -> Speciális Beállítások (3 pötty jobb felül). A készülék viszont csak akkor teszi láthatóvá a menüpontot, ha gyorstölteni képes padra helyezed.
-
kutga
félisten
válasz
balazsnba #22783 üzenetére
Egy Fast charge töltővel.
-
gerner1
nagyúr
válasz
balazsnba #22066 üzenetére
FR -rel, biztosan visszamaradt szeméttől mentes rendszerre települ az új. Ugyanakkor, ha a készüléked valamelyik multi CSC -hez tartozik (a szolgáltatós készülékek nem ilyen, mert azok single CSC -sek..) akkor a mostani CSC -d elmászhat, egy másik CSC kódra.
Plö, ha a készüléked független magyar CSC -s, tehát XEH, akkor ha csinálsz egy FR -t, akkor onnantól kezdve XEO (Lengyel) lesz, és frissítést akkor fogsz kapni, amikor arra adnak ki. -
mono7806
tag
válasz
balazsnba #17522 üzenetére
Mármint ezt hogy érted? "Miközben megy a vezetéknélküli töltés, lehet használni amúgy a telefont mindkét töltővel?"
Vezeték nélküli töltés közben milyen más töltővel akarod még használni?- vagy mit nem értek?
Ja, amúgy lehet, hogy csak én számoltam el anno magam, de csalódásként ért a tény, hogy a vezeték nélküli töltő csomagolásának nem része a hálózati adapter. Azt külön kell venni hozzá, vagy a telefonhoz adottat kell "felhasználni" hozzá.
Én anno úgy terveztem, hogy a telefonhoz adottat beviszem a munkahelyemre, otthon meg jó lesz a vezeték nélküli. -
mono7806
tag
válasz
balazsnba #17517 üzenetére
Nem akarok reklámozni, de én itt vettem, ilyet vettem, ráadásul még sokkal drágábban:
https://www.speedshop.hu/termekek/2021942/samsung-galaxy-s7-vezetek-nelkuli-tolto-fekete-wireless-charging-pad-ep-ng930bb.htmlNekem bevált, gyorsan tölt - és szerintem sokkal praktikusabb, hogy nem fekszik a telefon. Messzebbről tök jól rá lehet látni a teló státusz LED-jére, volt-e valami esemény, látod a pontos időt este a sötétben, stb...
Én inkább ezt venném...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest