- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerner1
nagyúr
válasz
SpongyaBob #28953 üzenetére
Valamit tisztázzunk! Én ilyet nem írtam! Ezért megkérlek, hogy olvasd el még egyszer.
-
kutga
félisten
válasz
SpongyaBob #28953 üzenetére
Senki nem mondta hogy te használod rosszul. Viszont ha a szoftveres oldalról megcsináltad amit mezei userként meg lehet és még most sem hozza az elvárható szintet, akkor irány a szerviz.
-
gerner1
nagyúr
válasz
SpongyaBob #28949 üzenetére
Be kell adni szervízbe. Aztán, ha azok után sem úgy alakul, ahogy gondoltad, akkor is vannak alternatívák. Továbbra is ott a kérdés, hogy ha Te, és még ~4-5 user az, aki igazából panaszkodik erre, a többi (többség) viszont nem, akkor azért ez önmagában kérdéseket vet fel, mert azt nem gondolnám, hogy a többség az -aki "vetít". Továbbá, ha már több alkalommal végrahajtottad a "javaslatokat" is ... - akkor nem marad más, mint a műszaki hiba, vagy a felhasználói szokások. Félre ne érts, mert nem szemrehányás, de tőled sem olvastam még olyat, hogy mondjuk legalább 4-5 napon keresztül 3G/2G -n próbáltad volna használni, tapasztalatokat nyerni. De olyat igen, hogy Te magad is tisztában vagy azzal, hogy bizonyos appok nem jók, beragadnak/beragadhatnak, stb ... Ugyanakkor, lehet más oka is, amelyre eddig még senki nem gondolt (plö én sem), vagy nem vettük észre...
Nekem az a véleményem (szubjektív), hogy normál körülményekkel, egésznap legalább(!) 3-as (!) térővel rendelkező területen/területeken használva ~4,5ó SoT környéke a realitás. Ezt tudja a legtöbb S7, köhögés nélkül. Olyan ez mint az autóm fogyasztása. Én hiába kezelem azt "profin", költséghatékonyan dombos-hegyvidékes környezetben használva.... - ha a másik embertárs, ugyan azt használva, azonos kvalitásokkal, csak sík domborzati viszonyok közt használja. Biztosan eltérés lesz ... Szóval, érdemes inkább az átlaghoz közelíteni, és nem a kiugró amplitúdókat alapul venni. Az átlag értéket pedig, tessék lerontani egy bizonyos értékkel az alapján, hogy mennyi idős a készülék, mert nyilvánvaló, hogy egy ~1 -1,5 éves készülék akkuja nem fogja ugyan azt biztosítani tudni most, mint új korában... -
-Valinas-
senior tag
válasz
SpongyaBob #28456 üzenetére
Ezzel csak az a probléma, hogy folyamatosan "érzékenyen tartja" a kijelzőt, mivel ha duplán kattintassz rá, feloldja a képernyőt. Így szerintem sokkal többet fogyaszt.
-
vilmose33
őstag
válasz
SpongyaBob #28452 üzenetére
Köszönöm, hogyan? A gyári időjárás programot használom.
-
válasz
SpongyaBob #27828 üzenetére
Az tuti, és még mennyi lett volna, ha hagyom lemenni 5 %-ra
-
F-ECT$
titán
válasz
SpongyaBob #27532 üzenetére
Akkor valamilyen app lehet az, belakáskor szakaszosan kellene visszaraknod az apookat és figyelni, hogy melyik után kezd el merülni. Persze ez jó nagy meló... Az Alkalmazásfigyelő sem segít gondolom.
-
viewdetails
addikt
válasz
SpongyaBob #27528 üzenetére
audioserver: valami zenét játszó app (vagy akár egy hibás bitrátájú csengőhang mp3) beragadt a háttérben. Lehet akár egy Chrome is youtube videóval.
Volt akinek az Adapt sound beállítása után jött elő.Factory reset előtt megér egy újraindítást és menüből wipe cache, a topikban többször volt szó a módszerről. -
F-ECT$
titán
válasz
SpongyaBob #27528 üzenetére
Nem normális, nálam egész éjjel (~7 óra) mindent bekapcsolva se merül 3-5%-nál többet, és napközben is elvan óránként 1-2%-kal.
Restart gondolom már volt, szóval a factory resetet tudom javasolni.
-
gerner1
nagyúr
válasz
SpongyaBob #27341 üzenetére
Tedd fel, és próbáld ki. Ha nem tetszik, akkor leszeded a frissítést.
-
monroe8609
aktív tag
válasz
SpongyaBob #23321 üzenetére
Köszönöm szépen a segitseget!Azert felmerul bennem a kerdes hogy ez miert is van igy?
-
Burt1793
veterán
válasz
SpongyaBob #22463 üzenetére
Kb. 10% fényerőn egy nem erőforrásigényes játékkal ez már csak ilyen, próbáld ki nyugodtan. Most van emiatt 93%-on, 40 perc SoT-mal, 12 óra készenléttel. Ráadásul reggel óta megy a hálózat és itt szar a térerő, 4%-ban nem is volt lefedettség, tehát ez jobban meríti.
A 6-7 órák nagyon egyszerűen úgy jönnek ki, ha netezel (=olvasol) rajta, közepes fényerőn, felét wifivel. Ha nem használom sokat, de megy a net, meg minden és mondjuk lesz egy óra SoT-m 18 óra készenlét alatt, akkor nekem is lemerül 70-75%-ra, de ha használom, akkor nem merül vészesen, így jól bírja.
Semmi trükköt nem alkalmazok és természetesen nem hazudok.
A fényerő álló tájolásnál kb fél centire volt a nullától, a malom játék a harmadik, ha beírod, hogy malom. Felbontás QHD-n van, mindig.
Na, tessék, csináltam képeket, hogy tényleg hihess nekem.
Aksistat, kijelzőidő, android rendszer, cella készenlétben, android operációs rendszer. -
gerner1
nagyúr
válasz
SpongyaBob #22012 üzenetére
18-20% az tényleg súlyos. Rendszeresen ütemezett wipe cache amúgy is hasznos, de kiváncsi vagyok, hogy milyen hatással lesz erre.
-
oba
addikt
válasz
SpongyaBob #22010 üzenetére
Lehet, hogy pont a külső akku app szívja. Töröld le.
-
terra052
őstag
válasz
SpongyaBob #21537 üzenetére
Akkor Te a Play-ről töltötted le?
A weboldalukról letöltött, licenszelt appnál MM alatt is volt értesítés a képernyőzáron. -
kengyel
nagyúr
válasz
SpongyaBob #19903 üzenetére
Aha, így már értem a logikáját, most hogy írtátok, ki is tudtam próbálni. Teljesen igazatok van, mert kiírta az adott hívó fél nevét.
Köszönöm, mindkettőtöknek !!
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
SpongyaBob #19729 üzenetére
És mi véleményed? Tetszik eddig?
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
SpongyaBob #19727 üzenetére
Neked is jó reggelt. Bár már fel vagyok 6-tól.
Akkor jó. És fel is pattintottad vagy majd otthon?
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
SpongyaBob #19697 üzenetére
Húha, már látom előre hogy izzik a tenyered.
(#19720) Ferike81:
Nem semmi. 11 óra alatt 3x raktad újra a telód fullosan és laktad be újra?? -
ravebp
senior tag
válasz
SpongyaBob #19715 üzenetére
Hmm nekem még dde-re semmi..
-
ravebp
senior tag
válasz
Mi a cscd?
-
ravebp
senior tag
válasz
Mi a cscd?
-
bordi10
senior tag
válasz
SpongyaBob #18469 üzenetére
Szerintem itt az új 2017-es A szériásokra gondolsz..nem, nem szégyen, ezekbe újabb érzékelő került a Home gomb alá. NEM fog sosem kijelzőt ébreszteni+felodani az S7...fizikailag lehetetlen, szoftveresen nem lehet megoldani. ezvan
-
lafaty80
addikt
válasz
SpongyaBob #18446 üzenetére
Szia, a közvetlen alatt mit értesz? Nekem már 6.0.x óta (céges telónek használva) ez van beállítva és megy.
-
Just_Reboot
addikt
válasz
SpongyaBob #18386 üzenetére
És mondjuk egy nem gyarival?
-
IamTheDog
tag
válasz
SpongyaBob #18350 üzenetére
Nincs benne biztonsági frissítés. Ellenben most már magyar a teljesítmény üzemmód. Ja és ezzel már működik a Facebook Pages.
-
matyiGo
aktív tag
válasz
SpongyaBob #18354 üzenetére
nem hittem amit látok ezért utána olvastam/néztem az elmúlt pár nappban.
(szek: bocs a rettenetes helyesírásért.. gyorsan gépeltem)
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
SpongyaBob #18309 üzenetére
Akkor referenciamodellek. Tényleg van pár fajta.
Amúgy meg oké felteheted Odin-al de azért milyen már egy ilyen nevesebb gyártótol ez?
-
Ákkk
addikt
válasz
SpongyaBob #18179 üzenetére
Ennek meg a hasonló típusú appoknak semmi haszna nem érnek semmit.☺
Littlekissg
Ezt szervízbe tudják megoldani csak nem szoftveres hiba.
-
Rian_82
újonc
válasz
SpongyaBob #17632 üzenetére
Tieden is még csak a 6-os van, nem a Nougat, ugye? Azt várom, hogy a 7-esen nem fog jelentkezni ez a hiba. Írtam a Samsungnak, és azt tanácsolták, várjam meg a 7-est
-
Rian_82
újonc
válasz
SpongyaBob #17629 üzenetére
SZerintem ez egy szándékos funkció, ki is írja, hogy a DNG-ket készülékre menti (nálam is ez van). Ennek az lehet az oka, hogy egy nyers kép 25Mbyte + 5Mbyte jpg, és kb 3 fps-sel lehet fotózni, ehhez kb 100Mbyte/sec-es írásra lenne szükség, erre pedig nem képesek a micro SD kártyák zöme, így a készülék nem kockáztat, és belsőre menti, az gyorsabb memória. Tükörreflexes gépeknél is van egy belső puffer, ami ha betelik, visszatartja az elkészíthető képek számát a memóriakártya sebessége. Ez csak az én véleményem, logikusnak találom a belső mentést.
-
mono7806
tag
válasz
SpongyaBob #17527 üzenetére
Ja!
Köszi. Úgy értettem, hogy vezetékessel is töltené meg vezeték nélkülivel - amit bár sosem próbáltam, de szerintem nem megy
-
ShadowLac
addikt
válasz
SpongyaBob #16975 üzenetére
Pedig a németre hamar szokot jönni
-
Dyingsoul
veterán
válasz
SpongyaBob #16681 üzenetére
Otthon még előtúrom a dobozát, mintha abban lett volna valami samsungos jótállási jegy is, de számlám valóban nincs.
Ezt olvasgattam itt jobb oldalon a felsorolásban azt írják, hogy "A készülék számlája (a garanciajegy hiánya esetén).". Ez nem azt jelenti, hogy a számla csak akkor kell, ha nincs garanciajegy? Félreértés ne essék, hiszek nektek csak kicsit kétségbe vagyok esve a készülék hibája miatt... -
Ákkk
addikt
válasz
SpongyaBob #16608 üzenetére
Teljesen mindegy ki mit ír az official rom 7.0 lesz nem 7.1(az az s8-al jön) amit itt mindenki írt.
-
Ákkk
addikt
válasz
SpongyaBob #16605 üzenetére
17- után ota .A tesztelőknek már ma elérhető a végleges 7.0.
Az s7 edge topikban linkeltek képet is az üzenetről....... -
IamTheDog
tag
válasz
SpongyaBob #16605 üzenetére
Akkor az én telefonom mi van? Vagy folytatódott a béta program?
-
-Valinas-
senior tag
válasz
SpongyaBob #16523 üzenetére
Én is a régi messengert használom, a fb-t meg böngészőből.
-
Deck
titán
válasz
SpongyaBob #16523 üzenetére
A 2 említett app csak aksi zabálásra jó.
-
Burt1793
veterán
válasz
SpongyaBob #16450 üzenetére
De ehhez nem kell még mielőtt valakizni, a tények tények, amikor egymás mellett van a két telefon, megdöbbentőek a különbségek, főleg az iphone tulajnak, ami nekem természetes, azt ő nem tudja használni (persze lehet, hogy vannak alkalmazások..., nem ismerem ilyen mélyen az iphone-okat, de a fent írt dolog most történt, szóval azt biztos nem tudja).
Persze vannak ellenpéldák, a spotify-ban amikor számot adok lejátszási listához és görgetek a listák között, még mindig megakad az első húzásnál (utána már jó) és mivel amúgy elég folyamatos a rendszer, elég zavaró egy-egy ilyen. Francért nem lehet megírni ezeket a fontos és fizetős programokat rendesen. A google zene még szarabb, azt nem is használom. Poweramp csak egyszer fizetős és tökéletes....
(#16452) SpongyaBob: Amúgy szeretem az iphone-okat, jók is, sok embernek ajánlottam, ha megöregszem, lesz nekem is.
-
nuri
aktív tag
válasz
SpongyaBob #16294 üzenetére
Nálam a "easy screen turn on" aktív, így elhúzom a teló felett a kezem és bekapcsol a kijelző.
Trusted place itthonra be van állítva, nem kér semmit a feloldáshoz; így elsuhintok felette, hogy bekapcsoljon a kijelző, majd 1 újjal elhúzom, hogy kinyisson ha nem épp csak az időt akarom megnézni rajta. -
fornettisuti
veterán
válasz
SpongyaBob #16294 üzenetére
Azoknak hatlapi tapicskolójuk van, nem home gombos féle. Nekem ez jobb, azert vettem ilyet.
-
danee992
tag
válasz
SpongyaBob #16015 üzenetére
Számomra elég fontos a kamera, emiatt is választottam ezt (na meg persze jócskán áron alul szereztem be)
de ahogy nézem a low light fotók terén jobb az S7 és emiatt szeretném kipróbálni
a kijelzőidővel nincsen gondom, mert még nem frissítettem 7.0-ra.
-
válasz
SpongyaBob #15954 üzenetére
Jaaaa...
Azt hittem már ....
A bencsmárk tévesztett meg.Én azt mondom,mindkettő egyformán jó csak másképpen.
Nekem annyit,amennyibe most a 7 kerül,rájöttem,hogy nem ér.De ahhoz meg kellett vegyem,hogy rájöjjek.
Van ami hiányzik onnan,pl.a dupla érintésre legördülő képernyő,sztereó hang,kB. Ennyi....
De ez teljesen egyéni dolog.
(Minden szavam magánvélemény) -
válasz
SpongyaBob #15949 üzenetére
Az i7?
-
air
nagyúr
válasz
SpongyaBob #15871 üzenetére
Kapcsold be a https blokkolást!
-
terra052
őstag
válasz
SpongyaBob #15858 üzenetére
Adguard, nem a Play-ről, az adguard.com-ról, örökélet licensz-szel (licensszel, lecensz-cel, vagy mittudomén hogy írják ezt jól
).
Keresőbe írd be, ott lesz minden róla. -
kengyel
nagyúr
válasz
SpongyaBob #15851 üzenetére
Nekem is egy ilyen érzésem van, de akkor mivel jön a nyolcas.
Ugye a Samsungnál lenni szokott, mindig az új zászlóshajó jön ki a frissebb android-al, a régieket egyel lentebb frissítik.
-
T.ati
tag
válasz
SpongyaBob #15773 üzenetére
Nem biztos, hogy tudok segíteni, de anno valahogy az outlook.com-os Microsoft fiókba felvettem a névnapokat, és ezt hozzáadtam az S-hez. De emlékeim szerint gmail-es fiókhoz sokal egyszerűbb felvenni.
Valahogy így csináltam:
névnapok -
upbuvar
tag
válasz
SpongyaBob #15684 üzenetére
Black Edition
-
Zaji
őstag
válasz
SpongyaBob #15523 üzenetére
Nálam most bekapcsolva marad professzionális módban a RAW mentés egészen újraindításig. Akkor kikapcsolja.
Én is próbáltam, hogy a professzionálissal induljon, nem sikerült.
Igen, nálam a fényképek minősége váló ok. Sajnos a G5 nem hozta a G4 kamera minőségét.
Galériában a RAW fájlok megjelenítésére van ötlet?
-
nokiauser
aktív tag
válasz
SpongyaBob #15523 üzenetére
Ki tudod tenni a parancsikonját a főképernyőre.
-
kuruc01
tag
válasz
SpongyaBob #15481 üzenetére
Dehogynem,úgy használom,megmaradnak az ébresztés adatai csak inaktívvá teszem,rányomok az órára.
-
lautnermark
aktív tag
válasz
SpongyaBob #15419 üzenetére
30 %-ról kezdve kb. 2 óra alatt.
-
samu74
addikt
válasz
SpongyaBob #15419 üzenetére
Én azzal használom, kb. 2 óra. Asszem.
-
600700
senior tag
válasz
SpongyaBob #15216 üzenetére
Most mondanam rootold es mehet ra 😅😅
-
air
nagyúr
válasz
SpongyaBob #15039 üzenetére
Mehetne az összefoglalóba is EZ!!!
-
Zaji
őstag
válasz
SpongyaBob #15022 üzenetére
Köszönöm.
Akkor várom a 7.1.1-et. Fóliát meg nézek valamit. -
DonJoee
tag
válasz
SpongyaBob #14807 üzenetére
Ez sajnos sima S7.
-
600700
senior tag
válasz
SpongyaBob #14793 üzenetére
A kamera mindegy mind a ketto nagyon jo.
En szemely szerint a selfie kamerat tartom gyengenek a fokuszt kb 2m korulire lottek be...
Exynost fogsz itt kapni az az eu modell. (Kevesebbet fogyaszt mint a snapi)
Es igen ugy vesz fel ahogy beallitod azzal az appal. Cpu 45-50% volt nalam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest