- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yany
addikt
Divat szidni Magyarországot otthonról, de itt a Németekországban és Belgiumban még az SMS értesítés is ritka képesség egy banknál, amikor fizetsz egy boltban. Az, hogy nincs NFC-s fizetés, nem jelenti azt, hogy balkán. Tipikus flémkeltő hsz. Sokmindenben nem is áll olyan rosszul Mo. Meglepődnél. Főleg ilyen tech témában (mobilnet, payment, stb).
-
bihariszabi
aktív tag
A vodafone is nyújt mobiltárca szolgáltatást, és otp-s vagyok, mert csak azt az egy bankot ismerem el az országban akkor is ha 200 ft-al drágább évente mint a többi. A simkártyám is nfc-s, tehát azt sem kell cserélnem.
Egyébként ha nem várok exkluzív szolgáltatást, akkor minek kellene nekem ilyen telefon? Én használni akarom, nem pedig kikapcsolni rajta minden fogyasztót és azt méricskélni, hogy meddig bírja az akku. Én most is napi 2-3 alkalommal töltöm. -
bihariszabi
aktív tag
Tudom, kérdésed költői volt. Mégis leírom. Pont ezen a fórumon b@sztak le engem, hogy én voltam a hülye, amiért nem tájékozódtam vásárláskor a készülék specifikációjáról. Konkrét példa. Jelenlegi telefonom tud NFC-t, azonban mobilfizetést mégsem tud. A franc se gondolta volna. Na az ilyen bakik elkerülése miatt érdekelne egy részletes specifikáció. Tudja-e az összes frekvenciasávot amit a magyar szolgáltatók használnak. És tud-e olyat, ami egyébként csak 2 hét használat után derülne ki
. Van-e benne hall érzékelő?
Stb, ezeket megnézném. -
Dare2Live
félisten
"Xiaomi sajnos eljátsza azt, hogy megjelentet egy készüléket és nincs belőle készlete."
Rákérdeztem MM is márc vége (értsd április), Tnél fogalmuk sincs. vszeg már sehol nincs készlet belölle.
@Littlecar Csak MI5 70-100K lenne, miközben a nlegnagyobb baja kb, hogy nem vizálló.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Automata kávégépek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Filmvilág
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- E-roller topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) AX6000 router
- Őskoczka
- Melyik tápegységet vegyem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest