Hirdetés
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fifi
őstag
válasz gerner1 #24730 üzenetére
Köszönöm! Megnézem ezeket a caller ID-ket.
Eddig soha nem a HOME_CS-t használtam, ezért váltottak a multiCSC-s ROM-ok XEO-ra. Megint tanultam valamit!
Így későbbi FR után sem vált XEO-ra amúgy?Az Unison a telefonon elindul, azzal nincs gond, hanem a PC-ről indított szinkronizációkor dobja a hibát.
Amúgy Helium-mal mentettem le S5-ről és abból telepítettem vissza, így jött elő a hiba. Azóta volt wipe cache és factory reset és a play storból telepítettem fel csak az unison for androidot és a solid explorer classicot semmi mást ezen a két programon kívül, de a hiba maradt.
Backupnál a Titanium Backup Pro-m is nagyon fog hiányozni ...
[ Szerkesztve ]
-
gerner1
nagyúr
válasz gerner1 #24730 üzenetére
Én most telepítettem, ez at Unison -t, és probléma nélkül települ, és el is indul. Első indításkor kérte az engedélyeket (megkapta). A bekapcs gombra létrehozza, és indítja a socket -et. Szóval, egy lehetséges ok lehet az, hogy ha Smart Switchel költöztél át, akkor az az S5 -ről- egy régebbi verziót mentett le, és telepített az S7 -re....
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik