Hirdetés
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thief
aktív tag
válasz #67656192 #11151 üzenetére
Hiába. Valakinek 6 óra a SOT-ja. Nekem 3... Próbáltam mindent, szerintem az aurám szívja le az akksit, mert másra már nem tudok gondolni.
70%-on van az akksim, 30perc SOT-al. Egész délután ki volt kapcsolva rajta minden, telefonáltam vele vagy fél órát és felnéztem HVG-re kb 10 percre. Ez hogy tud leszívni 30%-ot?....
[ Szerkesztve ]
-
oszi666
őstag
válasz #67656192 #11121 üzenetére
Nem értem, egy telekommunikációs honlap, meg mindenféle más bigyóval foglalkozó lapcsalád nem fejleszti a fórumát? Az tény, hogy a reklám kevesebb mobilnézetben de akkoris. Szerintem ez így ciki.
It is not birth, marriage, or death, but gastrulation, which is truly the most important time in your life.
-
badxgirl
aktív tag
válasz #67656192 #11095 üzenetére
Nekem is összejön 4-5 óra sot így is ha folyamatosan nyomom...ha nyomkodom annyit fogyaszt mint eddig. Hanem a 4 ora sot melletti készenléti idő lett fele vagy egyharmada...és minél kevesebbet nyomkodom annál brutálisabban jön fel az android rendszer az akku statban. Tehát igazából nem a sot, hanem inkább a készenlét idején mutatkozik meg a zabálás eredménye. Ja és készenlétben is langyos...
-
tag
válasz #67656192 #11032 üzenetére
Ugyan olyan a mobilnézete, csak a beállításokban az adatforgalom-csökkentés résznél az extrém módot ki kell kapcsolni és lejebb a képek minőségét Közepes minőségűre állítani. Így megmarad az adatspórolás, belehet külön állítani a wifire is.Én nem vettem észre hogy lassabb lenne. Lehet hogy azóta mióta próbáltad már változott. Próbáld ki.
[ Szerkesztve ]
-
Burt1793
veterán
válasz #67656192 #11004 üzenetére
Köszi, tegnap miközben írtam, rájöttem a tökéletes megoldásra. A már elkészült képeimet rárakom a kártyára (sok van, mert az előző 3 telefonom képei is mind rajta vannak most az s7 belső memóriáján), a készülő képeket a belső tárhelyre mentem és kb. fél évente átmásolom őket a kártyára, a onedrive pedig amúgy is rögtön feltölti a képeket. A zenék (amiből többet szeretnék kicsivel) maradnak a kártyán. Ez a 64-es kártya tele van zenével, de kicsit szűk, a 128 giga + 32 giga már elég lesz.
-
Burt1793
veterán
válasz #67656192 #10985 üzenetére
Az enyém májusi. Amúgy fekete háttérrel használod? Én váltom a hátteret, úgyis ráunnék, próbálok mindig más színeket használni, persze a status bar nem változik. Az S2-n az volt a jó, hogy pár havonta flasheltem androidot, egyszer aosp-t, egyszer neatromot, egyszer miui-t stb, így mindig máshol voltak a statusbar elemek...
Egy ilyen SD kártyára csinálhatom a képeket? Nem lesz lassabb a képek mentése és ezáltal a fotózás? Most egy 64-es van bent, de nem arra fotózok, viszont tele van a kártya és a teló is, így a képeket a kártyára menteném.
[ Szerkesztve ]
-
Burt1793
veterán
válasz #67656192 #10963 üzenetére
Köszi, és köszönöm az ajánlást, jót tesz a változatosság. Most a Galaxy Labs-ban bekapcsoltam a teljes alkalmazásgyűjtemény kirakását. A témán még nem változtattam, nagyon bejön ez a material. Nem lehet, hogy neked azért égett már be a kijelző, mert fekete témát használsz fehér betűkkel? Nekem az S2 3 év alatt nem égett be szinte egyáltalán, ezen még semmi sem látszik.
Egy 128-as vagy nagyobb kártyát szeretnék venni, most 64es van és nem férek el. Olyan kéne, amire tudok fotózni sebességvesztés nélkül, tudok ajánlani valamit? Honnan érdemes venni?
-
nagyúr
válasz #67656192 #10701 üzenetére
Ez végül is jó hír, nem? Kapni fogsz egy szép új, karcmentes kijelzőt, amikor épp szükséged lesz rá. Egyébként a Te telefonod még viszonylag új ha jól emlékszem.. Durva, h már most beégett. Bár lehet, h az enyém is be van, csak nem látom, mert még soha nem nyitottam meg a szervizmenüt.
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
-Valinas-
senior tag
-
Motion_Blur
félisten
válasz #67656192 #10503 üzenetére
Köszi srácok!
Krka - Omis - Brela - Makarska - Dubrovnik vonalon készültek a fotók
ON: Google mentés kikapcsolása és wipe cache után éjszaka 9 óra alatt csak 2%-ot merült a telefon
[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
thomas77
senior tag
válasz #67656192 #10251 üzenetére
Egy bejegyzés erejéig visszatérnék a HD hangra.
Legújabb fejlemény, hogy ha olyan embert hívok, akinek szolgáltatói készüléke van (tehát vodafone-nál vásárolt), akkor van mind a kettőnknél HD hang. Ha ő hív engem, akkor nincs.
Tehát valószínűleg szolgáltatói probléma. Mivel ez itt off, megyek is vele a Vodafone topikba.
Akit érdekel a téma, ott folytathatjuk. -
-
thomas77
senior tag
-
thomas77
senior tag
-
fabula
őstag
válasz #67656192 #10198 üzenetére
Köszi mindenkinek a tippeket. Nem kevertem semmit semmivel, nem kezdő androidos vagyok, de ez az első ujjlenyomatolvasós Samsungom. A PIN biztos jó volt, már sokszor oldottam fel vele. Természetesen visszaraktam közben a régi SD-t is, de nem az volt a ludas, egyikkel sem fogadta el a helyes PIN-t.
Ha valakinek esetleg előfordulna ilyen hiba, akkor elmondom, hogy a megoldás a Samsung Account használata neten bejelentkezve és a Samsung Find My Mobile használata, ezzel fel lehet oldani a lezárt képernyőt. Ha viszont Samsung Account nincs a telefonon beállítva - nekem szerencsére volt - akkor gond lesz.
[ Szerkesztve ]
-
fabula
őstag
válasz #67656192 #10189 üzenetére
Tévedsz, mindig jól írtam be. Volt már párszor újraindítva, meg volt hogy az ujjlenyomatot nem érzékelte 3 érintésre sem és ugyan ezt a PIN-t írtam be. Most már sokszor beírtam az újraindítás után, szép lassan, egyenként ellenőrizve a számokat, de nem működik , nem oldja fel a képernyőt. Már eljutottam oda, hogy csak egyszer engedte legutóbb és utána 30 percet kellett várni az újabb próbálkozásra. Akkor sem fogadta el a jó PIN-t. Mi a fene lehet ez?
-
jani70
aktív tag
válasz #67656192 #10173 üzenetére
Tőled loptam az ötletet!Ez az egyetlen telefon ami még nem látott tokot se fóliát!Eddig minden telefonomon volt,de ezt kár lenne mindenféle tok meg fóliával ronditani!Ennyi bőven elég ami rajta van!Biztosítást kötöttem rá,tehát ha le esik vagy bármi akkor nem aggódok..
-
Kékes525
félisten
válasz #67656192 #10028 üzenetére
"Nézd meg az üzemidőt a szoftver adatoknál, hogy mikor indult ujra." Köszi, meg fogom nézni, most már töltőn van, de nem gondolom, hogy az lehet az ok, mert hosszabb a kiesés, mint az újraindulási idő.
(#10029) bulikavagyok: Igen.
[ Szerkesztve ]
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
nagyúr
-
oszi666
őstag
válasz #67656192 #9963 üzenetére
Oké köszi, írtam nekik ez ügyben. Érdekes, a galaxyk mennyire gyengén veszik a jelet. Párom galaxy s4e szintén használhatatlan ott, ahol a többi telefon még 2 csík térerőt mutat.
It is not birth, marriage, or death, but gastrulation, which is truly the most important time in your life.
-
Burt1793
veterán
válasz #67656192 #9925 üzenetére
Nekem az előző is jó volt, azzal viszont volt hálózati gond, ezzel pedig nem, szóval szerencsére ez megoldódott, hibáltan a kütyü. Annyi van, hogy gyenge térerő mellett kicsit durvábban merül. Kb ugyanúgy, mint ha alacsony fényerőn wifin neteznék.😃
A jack van kicsit szar helyen, jobb kézzel.fogom a telefont, a kisujjam pont ott lenne, így nem tudok zenét hallgatva egy kézzel gépelni kényelmesen. -
ShadowLac
addikt
válasz #67656192 #9879 üzenetére
TODI1111 értette a kérdésemet, te nem. De nem baj. Az edge fórumból kaptam választ a kérdésemre.De azért neked is köszönöm a tanácsaidat.
Xperia Neo, S Avance, S 2,3,4,5,6,7,8,9,Xiaomi MI8,Pixel 2XL,MI9,S10plus,Pixel 4A5G,MI11,S21plus,Pixel 6,S20 Fe, S21 Fe, S22 utra,s23ultra, s24Ultra
-
nagyúr
-
veterán
-
kekkola
senior tag
válasz #67656192 #9571 üzenetére
Az S2 nagyon jó kis gép volt. Sztem az S3-mal és a pentile amoleddel indult a zuhanás, aminek sztem is az S5 volt a mélypontja. Ezek mindig csak látszani akartak valaminek. Fémnek látszó keret, bőr hatású hátlap, majdnem vízálló Ráadásul a pentile FHD felbontásnál is zavar kicsit, a QHD val nagyon ok-s. Az S6nál elindult valami, ami az S7-essel lett komplett. Az S7 kijelzője nagyon szép lett. Nálam két gyenge pont van: 1. üveg hátlap: szépnek szép, de zsír és karcmágnes (nem baj, spigent neki! ) 2. az a fizikai gomb lehetne mostmár érintős, nekem semmi pluszt nem ad, hogy le kell nyomni, inkább mínusz, viszonylag kattogós-kemény.
O+8T
-
veterán
-
veterán
-
Kékes525
félisten
-
nagyúr
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Gaming notebook topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Filmvilág
- CPU léghűtés kibeszélő
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Politika
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest