- Google Pixel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Forerunner 55 - bemelegítő kör
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerner1
nagyúr
válasz
oszi666 #41368 üzenetére
Az egyes programok értesítéseiben lehet ezt is beállítani, program specifikusan külön-külön:
A Beállítások ⇒Értesítések ⇒Speciális ⇒ A listából a kérdéses APP¹ ⇒Általános értesítések ⇒Rezgés
Némely rendszerhez tartozó app, csak akkor lesz látható a listában, ha azt az ¹app lista oldalon ⇒ ⋮ (jobb felül) ⇒Rendszeralkalmazások megjelení... opciót választom. Innen, a többi, ua.
* Nem minden app támogatja ezt a funkciót. Ezért, amelyik nem, annál nem lesz elérhető a Rezgés beállítása az Általános Értesítések -nél.
-
davidovi
tag
válasz
oszi666 #41205 üzenetére
Pont ezen agyaltam én is a minap, csak ami miatt még nem dönöttem, hogy az S7 a vízálló,meg az S10 (mint potenciális következő telefon) és semelyik Xiaomi nem az. de még huawei is csak IP53-as max. (nálam ez szempont valahogy mert nem tudok vigyázni a telefonra mint egy tinédzser)
-
Nimda
addikt
válasz
oszi666 #41175 üzenetére
Én még sosem ejtettem ki a kezemből. Ha izzad a kezed annál jobban tapad. Az oldalain recés a kidolgozása, jól megfogható. A kamera védve van, háttal letehető nyugodtan. Elől kissé kiáll a pereme, valamennyire eltartja, de azért nem árt vigyázni. A csatlakozók is védve vannak. Ennyi pénzért jobbat nem kapsz, TPU-ból.
-
davidovi
tag
válasz
oszi666 #41142 üzenetére
jaja, pont nem lassult még annyira hogy zavarjon és újat vegyek
ráadásul februárban kapott új akksit, új kijelzőt kerettel.
de nálam a maps-en kívül tényleg nincs akadás, maps-ben is csak akkor amikor beírnék valamit a keresőbe és elkezdené feldobni a ajvaslatokat, akkor konkrétan megáll és 5 másodpercenként jeleníti meg a betűket amiket beírok. na az borzalom.
sehol máshol nem tapasztalom ezt, waze megy rendben, minden más megy rendben. -
adam22
csendes tag
válasz
oszi666 #41142 üzenetére
Pont ugyanez a bajom, ezért is kezdtem úgy, hogy Samsung betegség kezd megint előjönni mert régen sem használtam máshogy őket és mindegyikkel ez volt.
Valahogy mindig logikátlanul belassulnak, tényleg semmi extra app nincs nekem sem, netbankok, insta, fb, navi... szóval alapok. Nem játszom vele, nem extrázom ki mindenféle vacak skinnel stb. Azért ezeket már a Motorola Defym is eltekergette alap szinten és nem akart mindenáron meghalni.
Igazából ezzel kezd nekem is megtelni a púpom, hogy tényleg évente újat kéne venni ahhoz, hogy a végén már ne úgy érezzem mintha egy apróra csomagolt C64-et használnék?
Azért ennél van jobb helye a pénznek tényleg.
Oké nem vagyok naiv nyilván ha mindenkinek jó lenne az 5 évvel ezelőtti telefon akkor ki venne újat ugyebár.. De azért ezek olyan vasak már alapból is, hogy egyszerűen nem szabadna alap dolgokkal kiakadnia mint a telefonkönyv előhívása vagy a home gomb megnyomása...
-
chubby2o6
senior tag
válasz
oszi666 #40919 üzenetére
Bocs, tényleg nem paráztatni akartalak.
Nekem is működik egyébként minden, még egy custom romot is felraktam rá kipróbálni ( mármint a romot, a telóról tudtam, hogy sz@r ), wifi jelszót is be tudtam pötyögtetni (kb. 5 perc alatt), amíg nem melegszik fel, addig flottul megy, minden érintésre azonnal reagál. Csak aztán pár perc múlva már hiába tapogatom a kijelzőt, olyankor le kell tenni pihenni.
Kívánom neked, hogy tényleg a kártyád legyen a ludas, azt simán lehet cseréltetni. -
chubby2o6
senior tag
válasz
oszi666 #40910 üzenetére
Szia! Nem paráztatni akarlak, de ez jó eséllyel alaplap lesz.
Az enyém majdnem ugyanezt produkálta, egyik percről a másikra.
Egész nap alig használtam ( egyébként sem szoktam nagyon nyúzni, telefonálás, böngészés, néha zene, nem vagyok egy hardcore felhasználó ), este fel akartam hívni vkit, de nem tudtam feloldani a kijelzőt, nem reagált semmilyen érintésre.( Nincs ujjlenyomat, se minta, soha nem is volt, csak sima húzás. ) Kikapcsolni sem tudtam, csak az akksi leválasztásával ( power+hangerő le). Utána egy darabig jó volt, de ezt naponta 2-3x eljátszotta. Nem is nagyon kellett használni hozzá, néha az AOD is elég volt, de a kikapcsolása sem segített. Volt FR, semmi változás, feltettem odinnal egy full gyári négyfájlos romot, akkor is megmaradt a probléma, sőt, odinozás után, mire felment a rom, úgy felmelegedett, hogy csak kb. minden tizedik érintésre reagált.
A szoftveres hibát így már kizárhattam, szal gyorsban vettem egy másik telót - naná, hogy S7-t - azt meg múlt pénteken bevittem a Samu szervizbe. Előtte azért megint újrahúztam ( sim és SD nélkül ), nyilván nem javult meg.
Tegnap hívtak, bevizsgálták, alaplapcsere + az akksi alatt valaminek ( amit nem értettem ) a cseréje, 117 ezer a vége, de a hölgy is azzal kezdte, hogy nem lenne gazdaságos. Hatezer a bevizsgálás, azt ki kell fizetnem, mikor érte megyek, aztán majd eldöntöm, hogy mihez kezdek vele. Vésztelefonnak még megfelel - ki tudja, meddig? - és ha lesz kedvem/időm foglalkozni vele, akkor megpróbálok venni egy kijelzőtörött S7-t, és házilag csinálok a kettőből egyet. Illetve megpróbálom, sokat nem tudok rontani rajta.
-
gerner1
nagyúr
válasz
oszi666 #40910 üzenetére
Gyorsítótár mikor volt utoljára törölve (wipe cache partition) a recovery -ben? A leírtak alapján, esélyes még, hogy a SiM kártya a térerővel lehet összefüggésben. Szóval, ha mondjuk 2db pálcika, vagy az alatti a térerőd, akkor okozhatja akár az is (jobban erőlködik a készülék minél gyengébb a térerő). De, az is lehet amit Kutga írt, és valami olyan app ragadt be "esetleg", amely(ek) akkor fut(nak), ha a készülékben van SiM kártya és hálózaton is van a készülék.
-
törölt tag
válasz
oszi666 #40910 üzenetére
Próbálni kellene első körben egy másik simet. Hátha.
Illetve meg kellene nézni a Google Play-t is. Saját alkalmazások, és játékok-> Telepítve fül-> Utolsó frissítés szerinti rendezés-> és meg kellene nézni milyen appok frissültek abban az időszakban (és utána) amióta fennáll a probléma. -
válasz
oszi666 #39563 üzenetére
Szerintem ez nem android - iOS függő kérdés. Nekem a Redmi 4X MIUI alatt mutatta a bluetooth headsetem töltöttségét. Esetleg próbáld meg ezt az appot: BatON hátha működik vele. Az egyik cikkben azt írják, hogy lehet, hogy a 8.1-ben benne lesz gyárilag.
Upsz, közben megelőztek...
-
Talala
senior tag
válasz
oszi666 #37068 üzenetére
fejlesztői beállításokban (telefon névjegye/szoftveradatok/build számra 7x katt, utána megjelenik a beállításokban az utolsó helyen a fejlesztői beállítások menüpont)van lehetőség az animációk sebességét változtatni vagy kikapcsolni. Kikapcsoltam és gombnyomásra egyből megjelenik az óra is, nincs késleltetés a képernyő bekapcsolásához viszonyítva.
-
UfoZoli
aktív tag
válasz
oszi666 #36714 üzenetére
Nos, mákod van.
Én pont a múlt héten rendeltem ilyet, s innen:
[link]Gyárinak hirdeti de amit elsőre küldtek, annak 10 centivel rövidebb volt a kábele, s az egyik fele alig szólt.
Jó fejek voltak s küldtek futárt inggyé és cserélték.
Na annak a hossza egyezett a gyárival, kinézetre is minden pöpec, látszik hogy nem bovli szar, de a hangzása picit fura volt.
Anno a Galaxy Alpha-hoz is ilyet adtak, csak az megmakkant, s megszerettem a kialakítást.De a típusszám egyezik, s biztos ez az. SES-ben is lehet kapni 7 ropiért, de csak kékben meg lilában.
Ha webshopból rendelsz akkor arra kell figyelni, hogy sok helyen ugyan ilyen gyári szám alatt listázzák a kerek tyúkkábeles verziót is. -
Ferike81
senior tag
válasz
oszi666 #29002 üzenetére
Nem akarom felkavarni a már-már megnyugvó vizet, ezért csak annyit tennék hozzá, hogy szerény véleményem szerint senki nem hülyézett még le kérdezőt, mindössze annyi szokott elhangzani a századik ugyanazon témára irányuló kérdés után, hogy próbáld meg használni a keresőt. Sajnos ezen elég sok érdeklődő felháborodik, és jön azzal, ha rákeres akkor már 99 válasz van, és most mindegyiket olvassa végig? Nincs ideje végiglapozni, stb. És eközben nem veszi észre, hogy megszülte a századik kérdést ugyanabban a témában. Remélem érted mit szeretnék mondani.
-
Ferike81
senior tag
válasz
oszi666 #28956 üzenetére
Nem akarok belevauvau, de....
Az a baj, hogy ha ugyanazt a témát százszor elővesszük, és százszor megválaszoljuk akkor százszor lesz leírva, és ha valaki tényleg használja a keresőt, akkor lesz előtte egy nagy katyvasz. De ez visszatérő téma mindig. Ugyanazt a xart megkérdezik százszor, és ha esetleg valaki megkéri, hogy használja a keresőt akkor meg jön a felháborodás. Az már a csúcs, mikor az összefoglalóban leírt dolgokat kérdezik meg, mert arra is lusta, hogy végigfussa 5 perc alatt. A másik gyöngyszem, mikor a topikgazdát oktatják ki a topik használatáról.
Akinek nem inge, ne vegye magára. De azért ha ebből a szemszögből gondolod végig, akkor remélhetőleg más lesz a véleményed. -
gerner1
nagyúr
válasz
oszi666 #28499 üzenetére
Nem lehet mit tenni. Vagy másik szegmensből választasz, amelynél még lehet otthoni körülményekkel, biztonságosan akkut cserélni, vagy az ember bekönyveli ezt, ha éppen elmulasztotta az 1 év lejárta előtt jelezni az "üzemidő gyengülést". A legtöbb "zászlóshajó" készülék már ragasztott, és azoknál sem éppen ~5-6e Ft az akkucsere, mint mondjuk még S5 -ösön volt..
-
gerner1
nagyúr
válasz
oszi666 #28496 üzenetére
Meg kell vizsgálni, hogy az S7 által képviselt premium szegmensben (nem másban...), melyik más gyártó ad a saját termékére, ennél többet az "akkura". Amennyiben a versenytársak, azonos ligában játszó készülékei, többségükben többet tudnak felmutatni ( a vizsgált darabszámból legalább 50 +1% ad, ettől többet), szerintem akkor nevezhetjük "karcsúnak". Minden más esetben pedig, a többiekével azonosnak, tehát nincs benne semmi különös.
-
samu74
addikt
válasz
oszi666 #28352 üzenetére
Igazából nem is tudom hogy sok-e...Nehéz kiszűrni hogy valami app miatt merül jobban,vagy az akksi kapacitása degradálódik. Mondjuk érdekes módon mikor BTU romra jött egy nagyobb update,azután tűnt fel nekem is...De nyomtam egy gyári visszaállítást,nem sok sikerrel.Lehet visszarakom a 6-os droidot kiváncsiságból.
jeni csak sikerült,ez a lényeg.
-
samu74
addikt
válasz
oszi666 #28330 üzenetére
Hali!
A 2-3 óra elég kevés,nálam ez a gyenge térerő miatt szokott ennyi lenni.
Viszont írod hogy 1 éves a teló...Azt vettem észre hogy nálam is kb. 15%-ot gyengült az akksi,szóval simán benne lehet az is hogy az akkumlátor ennyit vesztett a kapacitásából.
Esetleg a recovery menüből próbálhatsz egy wipe cache partitions-t(gyorsítótár törlés).A semmitől többet ér. -
pcnet
addikt
válasz
oszi666 #26879 üzenetére
Szia!
Emlékeztem, hogy valaki már írta a topicban a gyári töltő és a adatkábel modellszámát.
Szerintem is megéri gyárit venni, főleg ha szempont a gyorstöltés. Én egy LG adatkábellel próbáltam tölteni egy 2 órás autóúton 4%ot töltött kikapcsolt kijelzővel készenlétben Xiaomi powerbankomról. Következő alkalommal már vittem magammal a gyári USB kábelt és azzal teljesen korrekt tempóval töltött. A Samsung féle gyorstöltést powerbankról persze nem tudja, de nem mindegy, hogy csak szinten tart, vagy tölti is.
-
LilProphet90
senior tag
válasz
oszi666 #25733 üzenetére
Tronsmart Chocolate-tal töltök, bár csak esténként, nincs vele gond, több helyen is ajánlják.
-
gerner1
nagyúr
válasz
oszi666 #25733 üzenetére
Biztosan vannak olcsóbbak is, amelyek teljesen jók. dekrer is épp most jelzett egyet. A nagyon olcsókkal több probléma is lehet. Plö nagyobb teljesítménnyel tölt, mint a gyári, és ezzel nagyobb hőterhelést is keletkeztet, ami nem tesz jót az akkunak. Vagy, az ellenkezője, de akkor lassabban tölt, stb. Ugyanakkor mindegyiknél ott van a kérdés, hogy mennyire megbízhatóak mondjuk tűzbiztonságból (?) . Bár ilyet még nem, de olcsó kinai másolat 220V -os töltőfejet már láttam elfüstölni, vastag olvadással együtt.
Biztosan van, aki régebb óta használ ilyesmit, és semmi gondja. De attól még a rizikó nagyobb, mint egy megbízható gyártótól származóval. -
UfoZoli
aktív tag
-
TommyNagz
senior tag
válasz
oszi666 #14970 üzenetére
Jo az s4, volt 3 kulonbozo darabom belole, de pont azert adogattam el oket mert fel napnal tobbet nem birt. Azt hittem mindig hogy hibas az adott darab, ezert cserelgettem...vettem vadiuj gyari akksit, utangyarottat, egyszerien semmi nem hasznalt. Reggeli nyomkoraszas utan volt hogy 80 szazalekon volt.
-
UfoZoli
aktív tag
válasz
oszi666 #12856 üzenetére
Magyarországon nem beszerezhető
[link]
Habár azt írja Dél-Koreából jön valójában nekem mindhárom esetben az USA-ból küldték.
Egy hét alatt itt van.
Youtube-on van felrakási video is, de ott szerintem túl van bonyolítva egy picit.
Egy dobozban 2 van, én mindig két dobozzal rendeltem. Mondjuk akkor olcsóbb volt még.
Arra figyelni kell hogy a telo típusát ne felejtsd el kiválasztani (edge vagy sima)
Ez viszont spigen tokkal a tok széléig ér s ha tényleg egyenesen és jól rakja fel az ember akkor a tok nem fogja felnyomni a szélét. -
UfoZoli
aktív tag
válasz
oszi666 #12854 üzenetére
Tok típusa válogatja.
Állítólag az eredeti fóliát az eredeti clear cover nem nyomja fel, de nekem a spigen neo hybrid tok az alap így ahhoz kellett jó fóliát találnom.
anno a gigatelnél is volt 4 ezerért full cover fólia amire azt írták nem nyomja fel a tok, amit pont ez a tok felnyomott. darabja 4 ezer volt, vagy 5-öt faragtam el mire letettem róla.
Ebay-ről spigen fóliát pedig darabárra számolva 2 ezerért rendeltem.
tapintása szuper, igaz, talán egy picit könnyebben karcolódik mint más fólia.
Bár inkább a fólia karcolódjon mint a telo.
Az üveggel meg sok gond van, felválik, levegős lesz, a képernyő érzékenysége romlik, szivárványosodik a kijelző a plusz üveg miatt, úgyhogy az felejtős...
Speedshop, media markt fóliák felejtősek. (Igaz hogy nem nyomja fel a tok, de az is igaz hogy jobbról-balról fél-fél centi hiányzik, ami használat közben zavaró, mert megakad az ember ujja benne.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Milyen notebookot vegyek?
- Google Pixel topik
- ASUS RT-AC68U
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Tőzsde és gazdaság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- iPhone 13 Midnight -128gb-90% akku- 2026.10. garancia
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest