- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zozo®
tag
válasz
Mister_X #6341 üzenetére
Az volt a szerencsém, hogy a múltkori után beállítottam egy másik ébresztőt. A múltkor fél három helyett háromnegyed ötkor szólt, az nem a gyári volt, azt kidobtam azóta. Ma a gyári csak rezget és villogott, pár másodperc múlva szundira rakta magát, utána megint csak villogott és rezget
Ez mind normál üzemmódba... -
-
válasz
Mister_X #4225 üzenetére
Az Android igényli a törődést..
Illetve bolond-biztosabb az iOS szerintem, ami csajoknál nem hátrány. Ne tudd meg hány csajnak kellett már életet lehelnem a droidos telefonjába... Mondjuk egyszer volt már dolgom olyan lánnyal is, akinek nálam halt le az i5s-e, mondtam neki, h ezt nem én fogom megcsinálni..
Tőlem távol áll az iOS, de nem műszaki beállítottságú csajoknak szerencsésebb Apple-t venni szerintem. Meg a bugyuta amerikaiknak is..
-
air
nagyúr
válasz
Mister_X #3865 üzenetére
Miért számít, hogy mire kell a root?
Csak. Mert olyan programokat használok, amikhez szükséges. Ennyi.
Persze nem a munkáltatómmal akarok kiszúrni, pláne nem magammal, ezért kérdeztem úgy, ahogy szólt a kérdés. Garancia vesztés nélkül szeretném megoldani a kérdést. Ez már az eredeti kérdésből is kiderült. -
törölt tag
válasz
Mister_X #3524 üzenetére
Nálam sem jellemző a karc, pedig autószervizben dolgozom, ill elég aktiv életet élek, lakásban csak muszáj ból tartózkodom. Fóliám sosem volt
, hátlapi dbrand skinem van és egy bebujós minőségi tokot használok amit néha süritett levegővel kifújkálok.
Előtte az aláírásomban szereplő jószágok is karcmentesek voltak,pedig nem vagyok csodagyerek és a telefonok sem limitált gyémánt bevonatúak.
Ellenben az asszony adja neki a retikülben.. -
-
-
Dare2Live
félisten
válasz
Mister_X #938 üzenetére
"hogy mérjen a szerencsétlen telefon pulzust?"
Már nagyon rég képes kvázi minden mobil pulzust mérni. ld pl hearth rate app.
Az S7 (is) mér pulzust sött oxigén szaturációt is. És persze barométer is van benne.
Nem a legjobb de indítsd el a gyárilag telepített SHealth appot. voila.
Sajnos páratartalmat kivették belölle.mobillal legföbb baj az, hogy nincs folyamatos érintkezéssel a testeddel így nem képes folyamatosan mérni és riasztani vagy/és pontatlan. Egy pulzust, oxigén szaturációt figyelő óra már most is életmentő lehet és ez csak fejlődni fog vércukor szintel (már van csak pontatlan), vérnyomással...
más: kikapcsoltam always ont, meg északra bekapcsoltam energy savert. Most járok 50%nál, 24hja van bekapcsolva és screen 3:53at ment. Ezalapján ilyen chrome, newstead, kis youtubes használat mellett kb a max ami összejön az 2nap 8h screen onnal, az 24h, 6-7h screen on meg kb garantált. Azért ez mondhatni elég jó.
-
Ákkk
addikt
válasz
Mister_X #953 üzenetére
Hát amit így mérni lehet az kb nem jó semmire a pulzusmérés is pontatlan az spo2 röl ne is beszéljünk.
Vérnyomásmérésre meg kell egy másik eszköz a telefon magában soha nem fogja tudni.
Ezekre az értékekre amit mérnek ezek semmit nem lehet alapozni.
Egy okos órában látom értelmét pulzus és lépésszám érzékelőnek de egy telefonba szerintem felesleges. -
majestic
őstag
válasz
Mister_X #923 üzenetére
Simán bele lehetne tenni csak nem akarják, mert akkor milyen újdonsággal jönnének ki a következő évben? Erről is sok helyen olvasni? És hogy minek belerakni mindezeket a user oldaláról? Hát azért, hogy minden egy helyen legyen...
Pontosan úgy lehet vérnyomást mérni, mint a pulzusszámot, ha utánna olvasol, akkor megtalálod, hogy az Apple több tíz neves mérnököt is alkalmazott, hogy valami ilyesmit kifejlesszen... Akkor hogyan lehet mérni a vérben lévő ogszigén szintet? Ha korházban vagy, akkor egy pici kis csipesz van az ujjadon és az mér mindent... (Mármint a jobb hellyeken) Itt is meg lehetne oldani ha akarnák...
Az időjárással kapcsolatos szoftveres infók meg még a közelében sincsenek a valóságnak....
Tudom, hogy vízálló a telcsi és nem arra való, hogy gyorsússzak vele, de ha beleesne a kádba, amikor éppen a híreket olvasom, azért jól jön, hogy nem kell kidobnom egy negyedmilliós készüléket...
Állapotjelző LED is van az S7-ben de az iPhone-ban nincs...
Pedig a Samunak teljesen a vasára kellene szabnia a szoftvert, mert különben mindig is az IOS lesz a jobb, ez pedig szerintem nagyon az Apple malmára hajtja a vizet...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós kamerák
- Lexus, Toyota topik
- iPad topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- BestBuy ruhás topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest