- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mobil flották
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Torda
csendes tag
én csak azt nem értem hogy ez a félévmúlvamárnemjönkirásemmifrissítés és akadozgató telefon hogy lehet ajánlott szemben az iphone-nal, ami a 200 ezer forint feletti ára miatt nem kapott (mellesleg ennek is felette van!!!)
-
gerii
addikt
Jó hangvételű cikk lett, a plusz infót sokat dobtak rajta. De a telefon akkor sem kéne
-
laci0530
senior tag
Jó kis teszt lett ez is, mint a nagyobb tesóé. Köszönjük.
-
Beri78
őstag
Végre csinált egy rendes telefont a Samu
Köszi a tesztet, gyorsak voltatok -
Blyan
félisten
válasz
SkyLine3000 #42 üzenetére
Addigra a G3 kb Galaxy Ace szintjén lesz....
-
SkyLine3000
addikt
Ha az ára lemegy 50-60 ezerre, talán lecserélem a G3-at.
Egyébként sztem nagyobbat fog szólni, mint a G5, ami nekem spec egyáltalán nem jön be. -
joey04
titán
Hát androidos vonalon idén tarolni fognak. Remek készülék.
-
Balint1408
aktív tag
Jó kis teló.
Köszönjük a tesztet. -
snecizero
senior tag
Jóóóóóóóóó ez az S7. Az ár is baráti, csak én keresek keveset.
-
DWENNON
tag
Használja valaki a hands-on videón mutatott ablakos videó funkciót ekkora kijelzőn manapság? És a 10 ujjas multi-touch-ot? Mire jók ezek?
Valaki kérem írjon már erre gyakorlati példát.
-
riszter
senior tag
Minden elismerésem a tesztírónak, nagyon jó lett a leírás, részletes, szófordulatos! Sokszor kétszer el kellett olvasni a sorokat, hogy felfogjam a kontextust...
Grat a telefonnak, másfél év múlva méltó utódja lehet az s5-nek!
-
Plafoon
tag
Nagyon jó kis teló, htc-nek fel kell kötnie a gatyáját
-
törölt tag
TuneIn. Haladni kell a korral, ez van. Persze aki keres, az talál belekötni valót,de szerintem inkább a logó teszi, mint a rádió és/vagy az infra.
(#29) Dilikutya: annak a hulladéknak egy telefon se elég. Ezért használom CM böngészőből. Messenger még úgy, ahogy elmegy, de azt is egyre laggosabbra csinálják, tuti nem véletlen. Amíg nincs igazi alternatíva, addig azt csinálnak amit akarnak.
-
BReal
addikt
Meglepő módon bekerült a sokak által hiányolt tárhely bővíthetőséget, így legalább az ezt hiányoló s6 tulajoktól ki lehet sajtolni a pénzt az új modellre. Az FM rádió hiánya is nonszensz, végül is az a 20000 Ft-os telefonokban is elérhető, biztos nagyon megdobta volna az árat. Nem baj, majd az s8-ba az is bekerül, ez lesz a legnagyobb vívmánya, és azzal veszik rá az s7 tulajokat a váltásra. Nevetséges.
-
Dare2Live
félisten
"GFXBench Man. onscreen 15 fps 16 fps 17 fps 9,3 fps
GFXBench Man. offscreen 29 fps 26 fps 16 fps 14,9 fps"Ez nem elírás?
-
M5Norbi
őstag
Jól sikerült cucc. Minden téren ütős lett.Még nem mondom hogy az idei legjobb mert a HTC még adós a zászlóshajóval de esélyes rá.
Nem mondom hogy nem gondolkodtatott el de ha az eszemre hallgatok nem nyújt nekem annyival többet hogy cseréljem rá az S6-ot.Főleg mert én használom az infrát.
De ha valaki megteszi megértem mert azért szépet fejlődött.Én megvárom az S8-at
-
hemaka
nagyúr
Nem rossz, remélem sokat vesznek majd belőle, hogy gazdag legyek, lol.
Egyébként gratula, megelőztétek a gsm arena-t! -
Wesder
titán
Szép, szép, de ez megint csak f@szméregetésre lesz jó, mert a facebook app nem fog jobban menni àtlag pistànak...
-
DJosef
őstag
Nem lepődnek meg, hogy ha az S7 edge+ -ban lenne infra, fm rádió szerintem nem lesz.
-
Hunt3r22
őstag
"Miért ajánlott plecsni" kommentek 3..2..1.
El kell ismerni, remek telefont rakott le az asztalra a Samsung.
-
bostone
addikt
Az ára miatt nem érdemelte a különösen ajánlott plecsnit? Az egyik, legerősebb, ha nem a legerősebb vas a droid piacon.
-
Örni
senior tag
Tudok egy jobb címet:
Prím, mégsem prime! Hahaha :-)
-
eclipse19
senior tag
Óriási + az edge-hez képest, hogy
-- a kijelző két szélén is torzításmentes képet ad (úgy geometriailag, mint színek tekintetében),
-- meg lehet fogni oldalról anélkül, hogy belenyúlnánk a kijelző szélébe -
tevike
senior tag
10perce raktak fel a tesztet, de mar 6 komment!
Ti vagy az oldalon eltek vagy ott voltatok a teszt irasakor
-
prolad
addikt
Jó lett ez is, de inkább az edge a nagyobb méret miatt.
Akkor az exynos vagy a snapdragon verzió az erősebb? És melyik a hatékonyabb üzemidő szempontjából? -
Szabcsizz
őstag
Nekem különösen tetszik,hogy ilyen részletes lett a teszt!Köszönjük!
A telefon meg nagyon ott van szinte minden szempontból.Rosszat nemigen lehet rá mondani.Talán a kamera lehetett volna jobb egy pöppet,ahogy az Edge esetében is.Bár,a frissítések még javíthatnak ezen.(és remélhetőleg fognak is) -
dkface
aktív tag
Nagyon nem kedvelem a Samsungot, de ez fantasztikus telefon lett. A tesztnek a címéért meg külön piros pont jár, ez a dupla poén nagyon odaver
-
T0rnad0
addikt
Köszi a tesztet, nekem most jobban bejön a sima S7, előző generációnál pont fordítva volt.
-
Szakiii
addikt
Nálam ő a nyerő, letisztult nagyon szép teló, méret jó, hw több nem kell, kamera szuper, sd kártya, jó kijelző egyszerűen állat lett!
-
Blyan
félisten
Nna, ez lenne az én változatom. Jó lett!
Mondjuk azt a nyamvadt home gombot megcsinálhatták volna ellenállóbbra is. Gondolom ez majd az S8-ra marad.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung legújabb zászlóshajója ránézésre nem tűnik a haditengerészet forradalmának, a tavalyi flottaparancsnok mégis veteránnak érződik, amint a fedélzetre lépünk, pláne, ha a gépházba is lenézünk.
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest