-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
J&P
aktív tag
válasz
bányászpocok #20155 üzenetére
Talán ha még ezt megnéznéd,beállítások>edge képenyő>edge hírcsatorna>edge-hírcsatorna beállítása>időjárás,nálam be van kapcsolva.
-
J&P
aktív tag
válasz
bányászpocok #20155 üzenetére
Ezt nem értem,nálam az S Tervező felett ott az Edge-hírcsatorna opció,talán nálam okosabb tud majd segíteni mit kéne még megnézni.
-
J&P
aktív tag
válasz
bányászpocok #20149 üzenetére
Szia!
Rakd ki a gyári időjárást a főképernyőre,majd az időjárási beállításoknál bekapcsolod az edge-hírcsatornát,épp most állítottam be magamnak is,igaz S6 edgém van. -
Keem1
veterán
válasz
bányászpocok #20149 üzenetére
Nem tiltottad le a gyári időjárás appot?
-
gerner1
nagyúr
válasz
bányászpocok #20136 üzenetére
-
vulnrea
aktív tag
válasz
bányászpocok #20129 üzenetére
Szerintem Te erre gondolsz. 7.0-án ez a funkció még nem elérhető, így nem tudom, hogy a 6.0-án miként szerepel-e a listában.
-
gerner1
nagyúr
válasz
bányászpocok #20131 üzenetére
Nézd végig, hogy van-e időjárás paneled, és ha van pipáld ki, ha nincs, akkor LETÖLTÉS a store -ból. Több panel esetén, oldalra huzogatva az újjad, a kijelző szélén, tudsz lapozni az kipipált info panelek között ...
A Beállítások/Edge képernyő/Edge-panelek -nél is tudod állítani, hogy mik legyenek aktívak. -
gerner1
nagyúr
válasz
bányászpocok #20129 üzenetére
Ez Edge-képernyő . Itt , 0:41 -nél látható, hogy azt miként nyitja meg, amiről írtam. A kis fogaskerék, a beállítások. Utána már látod a paneleket (2:17 -től) ...
-
gerner1
nagyúr
válasz
bányászpocok #20109 üzenetére
Akkor talán félre értettelek, mert én az AOD képernyőre gondoltam, Te pedig mint kiderült, az Edge képernyőre ....
Ott lehet, valóban. Elhúzod az edge képernyőt (kinyitod oldalról) majd beállítások. Ott nézd végig, hogy milyen panelek vannak (én már elfelejtettem, mert párat letöltöttem a defaultokhoz..) alapból. Amennyiben látod a listában az időjárást, akkor azt kipipálod.
Amennyiben nem, akkor a felső részen LETÖLTÉS, és keresel egy időjárást mutató panelt, a store -ban. -
gerner1
nagyúr
válasz
bányászpocok #20098 üzenetére
MM -n nem lehet, nincs lehetőség widget -re sem. Talán majd nougat -on ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Újszerű, karcmentes Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm LTE (E-Sim) Ezüst
- Apple Watch ultra 2 49mm Natur Titanium, Új, 1 év Apple garanciával
- újszerű Apple Watch Series 9 GPS 45mm éjfekete alumíniumtok fekete sportszíjjal 2 év garanica Apple
- új bontatlan Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 3 év garancia ajándék extra szíj
- Apple watch Series 9 45mm 2026.04.16 iSTYLE jótállás
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged