- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kzoli1994
csendes tag
Ma vissza érkezett a telefon a szervizből. Azt mondták ő szerintük alaplap hibás, de nem biztos! Ezzel vissza is adták a telefont és azt mondták, hogy samsung márkaszervizben nézessem meg. Tehát nem csináltak vele semmit elvileg.
Kijöttem a boltból, mondom bekapcsolom megnézem mégis mit csináltak vele és láss csodát minden működik. Visszatértek a gombok, kamera minden...
A szoftverhez se nyúltak, mert megnéztem az van rajt amit én feltettem odinnal...
Most egy darabig tesztelem, meglátom mit produkál majd...
Minden esetre érdekes ez a dolog. -
Csobotario
csendes tag
Ne én pont ezért kapcsoltam ki az állapotsor mutatását netezés közben. Tipikus, hogy ott kezd beégni a kijelző. A másik ludas meg Cukorhegyék alkalmazása, ami direkt ott hagy egy szép vaskos felső csíkot, én ezért használom webes felületen, és akkor görgetéskor eltűnik teljes felső sáv
-
sbalu1
senior tag
Az S5-öm hátán is van szilikon tok, jó darabig üvegfólia is volt, de elkezdett az oldalán felválni ezért leszedtem.Azóta csupasz, a Gorilla Glass teszi a dolgát, egyébként is elegem lett abból, hogy minden telómat bebugyolálgattam.Ezenkívűl 1 övtokban szokott lenni rajtam.Az edgét is ilyenformán tervezem.Van egyébként az edgére olyan fólia ami tartósan fennt marad?
-
alcapone386
őstag
Bíztunk benne, hogy megtartják jó szokásaikat. Arra azért kiváncsi lennék, ha beadom akksicserére és véletlen megsérül a hátlap, akkor a hátlapot ki fizeti?
Pl.: én augusztusban viszem terveim szerint akksicserére ami 20eFt. Ez csak az akksi+munka. Ha valami balul sül el, nincs azaz isten, hogy még +15eFt ot kiköhögjek....
-
Nagya21
addikt
Hali!!
Aliexpressről rendeltem full adhesive üveget, nagyon figyelni kell rárakáskor, hogy pontosan illeszkedjen a kijelzőre (led-érzékelők-hangszóró-nyomógomb minden úgy álljon ahogy kell), és Voilá tokéletes.
Furcsa, hogy kicsit kiáll a képernyő síkjából, de teljesen jó.Régebben raktam fel képet is róla.
Üdv Nagya -
janaman01
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- EREDETI Apple Watch ULTRA óraszíjak (BLACK TITANIUM) - 49mm
- új bontatlan Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 3 év garancia ajándék extra szíj
- Apple Watch SE2 / 44mm / Midnight / Black Sport / Cellular (99%)
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- Makulátlan, új állapotú Garmin Forerunner 255 music fekete
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest