Hirdetés
- Teljesen átvariálhatja szoftverei nevezéktanát az Apple
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- MIUI / HyperOS topik
- Egy kompakt készülék ma a legkelendőbb
- Garmin topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lavidaloka
aktív tag
válasz
spawn21 #32510 üzenetére
A telót sajnos az előző gazdája halálra ítélte..
és úgy döntöttem hogy kap tőlem még egy esélyt.Így aztán gyakorlatilag öszeraktam magamnak egy új S7 edge-t szinte apró kis darabokból.
Szóval ha valami elromlik benne az nekem ezek után már nem igazán okoz gondot..tehát ha úgy vesszük akkor elvileg a számomra ez a készülék örök garis...Jelentem am jelenleg is minden tökéletesen működik.Én megmaradtam a Marsmanónál.A nyugágy még nincs kiforrva és nem is tetszik.
A bolti garanciát meg amúgy sem nézem semmibe...
Nincs mit szépíteni!Nincs évente felesleges 2-300 ezer forintom telefonra.,de igy megoldottam a kérdést kicsit másképpen....de a végerdemény ugyan az . -
Lavidaloka
aktív tag
válasz
spawn21 #32499 üzenetére
Hát nem tudom...ez ebay-es cucc.Szerintem jobban tapad mint a sima gyári hátlap.Mondjuk ahhoz képest ahogy kinézett ez a teló(eleve fehér volt.repedtt kijelzővel aminek az legalsó kb 4mm-es része mindig zöldet világított,repedtt hátlappal,kamerlencse üveg betörve,hátsó kamera foltosat nyomott a szilánkoktól...jah meg ráadásképp..még le is volt tíltva...stb...nah szóval most már egész szép lett szerintem.
Igy nézett ki... -
600700
senior tag
válasz
spawn21 #12764 üzenetére
Neked mindegy szerintem ugysem ertened...de egyebkent a Spigen foliaraol koztudott , hogy hianyzik rola egy " karcallo reteg es ezert nagyon hamar megserul es a felhasznaloi elmeny romlik. Persze lehet gyakran cserelgetni csak ha mar fizetsz erte akkor valamit kapjunk is mar csereben, ha ugyanezt a kinaiak 400 ft ert eleg jol meg tudjak oldani karcalloan.
-
600700
senior tag
válasz
spawn21 #12207 üzenetére
Netet olvasva azert nem csak ennel a tipusnal jon elo.
En mint irtam sajat hasznalatban samsung htc apple tipusnal talalkoztam ezzel.Azert nem hinnem hogy 3 kulonbozo hibas keszuleket vettem
Bosszanto persze , remelem megoldodik egyszer. De azert azt tulzasnak tartom , hogy S7 hibanak titulaljuk, ha 10 perc bongeszessel tucatszam mas gyarto mas modelljeinel is elofordul felhasznaloi velemenyeket olvasva.Oldodjon meg ez lenne a lenyeg. -
válasz
spawn21 #12192 üzenetére
Azt mire írtad, hogy sajnos igen? Ezt bocs, de nem értem.
Pont ezt magyarázom, hogy nálam egy telefon sem csinálta ezt a hibát, pedig 4 éve ugyan ott lakok, ugyan ott dolgozom, ugyan arra járok. Az S7 Edge meg csinálja. Ezt nekem senki se tudja megmagyarázni, hogy ez szolgáltatói hiba. Lehet valakinél igen, ahol rossz a lefedettség, de azt elérni sem lehet és kap hívásértesítőt. Nálam csak a kimenő hívás nem megy, de el lehet érni telefonon és sms-t is kapok. Nem ugyan arról a hibáról beszélek, mint mondjuk mások.
De, mindegy. Aki akar nyugodjon bele abba, hogy ez szolgáltató hiba és dobja át 3G-re.
-
RaveForce
veterán
válasz
spawn21 #12192 üzenetére
Tippre a jelenseg bizonyos LTE-modem & szolgaltato & halozat kulonos egyuttallasa okozhatja, ez magyarazat lehet arra hogy miert csak keves embernel jelentkezik, kulonbozo markaju telefonolnak, de naluk visszateroen, bar ha tenyleg vegeznek a halozati fejlesztesekkel akkor talan ez vegleg eltunik
-
-
válasz
spawn21 #6497 üzenetére
Bocs, lehet, h félreérthető voltam, a 8-9 óra SOT-ot csak az itt olvasottak alapján írtam.
Nekem sima S7-esem van két napja, de ez lemeríthetetlennek tűnik eddig.
-a Tietek nyilván még ettől is jobb. Előtte az S6-al általában összejött a 6 óra SOT két nap alatt, ezzel szerintem 8-9 óra lesz, vagy 6-7 óra három nap alatt. Jelenleg így állok másfél nap után, de még csak egyszer töltöttem fullra amióta megvan. 90% wifi, automata fényerő kb 30%-on (ez kb ugyanaz mint S6-on az 50%), kb 3 óra hanghívás, böngésző, Spotify, YT... Ja! Frissítve nem volt még a teló, az első vodás ROM van rajta, ha jól sejtem. Nekem egyébként régen a FB húzta nagyon az akkumat, de az törölve lett.
Most a Spotify a legnagyobb fogyasztó általában a kijelző és a hanghívás után.
-
lalika740
aktív tag
válasz
spawn21 #6465 üzenetére
Megértem ha ilyenekt csinál de nemtudom nekem egyik telefonom.se csinalt ilyenekt .Most se 1 db van mind gyári rommal és nem is nagyon szoktam piszkálni semmit.De azt is megértem akinek nem felel meg igy de minden uj alkalmazással vagy amit feltelepitünk növeljük a meghibásodási esélyt.
-
-
D4ni
őstag
válasz
spawn21 #2100 üzenetére
Nálam is valahogy így volt, nem tudtam az üzletben hagyni. Bár a vásárlás előtt pont hoztak nekem az üzletbe 2 kiállítási darabot, sikerült úgy lefagyasztanom először a sima S7-et majd utána való nap másik kolléga az edge-t hogy hosszú gomb nyomása sem indította újra...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Teljesen átvariálhatja szoftverei nevezéktanát az Apple
- Philips LCD és LED TV-k
- Elektromos cigaretta 🔞
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Alkoholista nevelde
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Windows Insider Program
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- További aktív témák...
- Amazfit Balance Sunset Grey // Számla+Garancia //
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE 47mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro LTE 45mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch 7 41mm starlight Nike edition
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest