- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
anadroid
senior tag
válasz
Joe.36 #16847 üzenetére
AIO Toolbox-szal ki lehet kapcsolni az indítási és a leállítási hangot.
-
alcapone386
őstag
válasz
Joe.36 #16631 üzenetére
Ez így van, de gondolj bele. Egy légtér egy irodában, műhelyben mind1. Telefon az asztalon, óra/headset nálad van. Félre hívnak, vagy dolgod van 5-10 méteres körzetben, de olyan helyen ahol igaz még kapcsolódik a készülék, de nem látsz rá. Bárki hozzáférhet, nincs védelem. Ezért kéne egybeépíteni egy méter alapú szolgáltatással. Létező technika, mégsincs benne
-
Akidobos74
aktív tag
válasz
Joe.36 #16332 üzenetére
Én is ebben hordom, de mi van, ha pont pofára esik..?
Egyszer pont a két oldalas tpu tokban volt és akkor esett pofára, megvédte. De sajna az egyik oldalon kicsit nem fekszik rá rendesen a kijelzőre és erősen kell nyomkodni. Az írás szenvedés vele...
_______________________________________Ez az Otterbox Strada tényleg szép és elegáns, de a mágnes kizáró ok sajnos. Iránytűt elhúzza...
A Love Mei már nekem nagyon otromba. -
RSteve
tag
válasz
Joe.36 #16290 üzenetére
Két Note 7 után most én is itt vagyok.
Hol vetted ezt a Spigen tokot? Úgy nézem hogy most a gyorsboltban pont nincs fekete.
Van ehhez kompatibilis fólia? A Note 7-hez is Spigen szilikon tokot használtam, de ahhoz nem passzolt a gyári fólia, letolta.
Használ esetleg valaki olyan Flip szerű tokot, amit fektetve állványként is lehet használni? Az edge S View tokját sajnos nem olyan mint a Note 7-ét.
A gyári Leadher-t preferálnám, ahhoz biztos jó a gyári fólia, de sajnos annak az alsó élét nem fedi semmi, így attól kicsit tartok.
Ezért is szimpi ez a Spigen Case Tough Armor, ráadásul állványként is használható, de jó volna hozzá fólia, bár nem szokta fóliát használni, de most a harmadik, remélhetőleg már végleges telefonomra kicsit jobban vigyáznék, nehogy ezt érje baleset.
-
jacis
nagyúr
válasz
Joe.36 #15800 üzenetére
Teljes mértékben osztom amit leírtál.
Nekem N6 volt előtte és az a stock droiddal nagyon stabil volt, de meglepetésemre ez is hozza azt a stabilitást mint egy nexus.
Nekem mióta megvettem azóta megy folyamatosan. Nincs semmi hibája. Nagyon jó döntés volt ezt venni (Note7 volt a terv, de szerencsére nem mentem bele).
futási idő -
Risard
aktív tag
válasz
Joe.36 #15548 üzenetére
Azt elhiszem Győrben nekem sincs bajom ha valamiért ott alszom éjjel alig merül ezt megtapasztaltam de győrtől 10 km re pl a lakásban van olyan hely ahol szlovák hálózatra vált nem is egy pont van ilyen a lakásban. Nekem ahol lakom éjjelre a 3g jött be!Reklamáltam telenornál azt mondták le kell tiltatni a roaningot mert határ közeli helyeken sajnos előfordul, persze ez 30 km re van a határ de mondták ez már annak számít!
Vidéken sajnos nem igazi még ez a lefedettség -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Joe.36 #15313 üzenetére
Én Zenfone 2 váltottam, és nem bántam meg.
Minden téren sokkal jobb mint az eddigi telefonjaim.
Azoknál mindenben, ez nem is vitás, de nálam egyszer már volt ez a hívás indítási bug még a nyáron. De azóta nem találkoztam ilyennel, pedig nálam naponta legalább 30-50 (csak) kimenő hívás van.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Joe.36 #15300 üzenetére
A note 4 és a note 5-öm is szebb képeket csinált, számomra ez visszalépés, de részemről zártam ezt a jó, vagy nem jobb kamera kérdést, ettől függetlenül a telefon, mint írtam is frankó, ha nem lenne az, már rég kivágtam volna, ahogy az elején is tettem, mikor még minden hülye nyűgje volt.
-
-
Andralin
aktív tag
válasz
Joe.36 #15195 üzenetére
Nincs benne ventilátor.
De tapasztalataim szerint enyhén langyosodik csak, nem melegedett fel vészesen, ezért nem kellett, hogy rakjanak bele komolyabb hűtést.
A termék leírása szerint van benne hőmegfutás elleni termikus védelem, szóval ha mégis túlmelegszik valami meghibásodás miatt, akkor az elektronika elvileg lekapcsol. -
WinstonWolf
senior tag
válasz
Joe.36 #14645 üzenetére
Az a baj, hogy szerintem nem is lesz. Az Edge részére ráhajló üvegfóliát a tok gyártóknak kéne "rászámolni" a tok méretére, de érthető okok miatt nem fogják... Ha ugyanis nincs fóliád hülyén néz ki a közel 0,3 mm-es hézag, na meg koszgyűjtő. Kétféle méretű tokot meg senki se fog gyártani...
-
-
törölt tag
válasz
Joe.36 #14436 üzenetére
Igen ismerős. Az egyik s7-em (kaptam) muszáj tokban használni ahhoz én is vettem egy ilyesmi spiegent(rugged armor, nevezzük munkáltatónak, ezt írja elő). Hátul, oldalt jól véd de a kijelző már karcos. Tudom, fólia de ez egy spec felh terület ahol nem én mondom meg, hogy mi legyen.
Abból a telefonból öntöttem már ki sarat, eszméletlen, mit bír.
A sajátom viszont védelem nélkül van és ahhoz képest nem rossz. -
Gempas 70
aktív tag
válasz
Joe.36 #14342 üzenetére
Tudom.. nekem is jò volt eddig. Az a komoly hogy ha kikapcsolom akkor is merül.
a cashe wipe az nem tudom mi... a 2 factory reset sem segített. Legutóbb elsőre ok volt. Csak idegel. Ràadàsul ha igaz akkor a Swissair a komplett 7 szèriàt nem engedi a fedèlzetre. Màrpedig èn repkedek igencsak..
-
Burt1793
veterán
válasz
Joe.36 #14326 üzenetére
Én az S5-höz gyártott QI PAD-dal és egy IKEA-s éjjeliszekrénybe építettel töltöm.
Az S5-ös lapon lévő LED zölden villog egy darabig, amikor rárakom. Ez jelent valamit? Nagyon lassan töltöm az aksit, kímélés céljából. 500 mA-s töltőt kötöttem a padra, így 5 óra alatt tölt fel. Lehet, hogy ez a gond? Tényleg, kipróbálom a telóhoz kapott adapterrel. -
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Joe.36 #13842 üzenetére
1 hét alatt több is. Kettőről csináltam screenshotot, mert épp ráértem.
Gyárilag nincs benne night shift mód, utólagos szoftver van rá, de az nem lehet használni kb semmivel, állandóan hibaüzenet, úgyhogy töröltem is.
Többször fordult elő, hogy hívott valaki, előkaptam a zsebemből, és se kép, se rezgés, hallom hogy csörög, de mintha nem történne semmi. A lock gombot megnyomva nem történik elsőre semmi, mintha akkor zárnám le a kijelzőt, másodjára megnyomva megjelenik, hogy hívnak, de előtte oldjam fel az ujjlenyomattal a telefont, fentről a notification bart húzzam le, és ott van a bejövő hívás. Ez talán az egyik legidegesítőbb dolog.
Gmail-excel-chrome amit rengeteget használok, ezek között sokszor kell váltogassak, mert adatokat nézek ki egyikből a másikba, és ott milyen lassulások vannak, attól néha eldobom az agyam. Tehát pl chromeból visszaváltok excelre, megjelenik a felület, és kb 1.5-2 másodperces késéssel megjelennek benne az adatok is néha. Na, ez pl szörnyű.
A kamera tényleg jó, kivétel a makró, az valamiért nem az igazi.
Gyári rom, ahogy kivettem a dobozból, feldobta hogy elérhető egy frissítés, feltettem, az van rajta, semmi hack, root, mókolás, bármi ilyesmi.
-
RaveForce
veterán
válasz
Joe.36 #13426 üzenetére
sok év óta van 3 db samsung microSD-m amiket már nyugdíjaztam is, aztán a 64es SanDisk kb 2év után lett hasonló anomáliás, mint a fenti esetnél... ezek az eszközök milliárd számra készülnek elkerülhetetlen a hibás darab
de én azt mondom a nagyobb márkákból nincs nagyobb lutri egyiknél se
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Joe.36 #13367 üzenetére
Most ujra kipróbáltam, mert azt hitem nálam csak újraindításnál jó, es majd sima kikapcsolásnál fog félig zenélni de nem. Tökéletesen csendben kapcsol ki-be. Érdekes hogy két ugyanolyan telefonnál másképpen viselkedik.
Etaporszivo
Én is megnéztem a videót de ilyen extrém körülmény ritkán van, igaz nem sok filmet nézek rajta, vagy fogalmam sincs mikor lenne ez negatívum. Gondolom a samsung mérnökei is ugy gondolták hogy ebben a mezőnyben elég ez a kepfrissítési frekvencia. -
törölt tag
válasz
Joe.36 #13354 üzenetére
Volt rajta 1 lengyel app meg a csc XEO. Engem nem zavar egyébként, csak örülnék ha Hungary-t látnék Poland helyett! Amúgy nagyon jó a bph6 rom, most már stressz szintet is lehet mérni s health-ben illetve nekem nagyon tetszik a Samsung Members alkalmazás, lehet benne tesztelni a hardvereket is.
Szerintem marad, knox nem ugrik de ha ne adja Isten szervízre kerül a sor akkor vissza rakom úgy is a tkomos romot, nekem azzal sem volt gondom csak nem bírtam kivárni a bph6-otBocsi, természetesen multi lang-os így van benne magyar nyelv.
-
törölt tag
válasz
Joe.36 #13352 üzenetére
Nem tudom
én is magyar romra szerettem volna... samfirm-el szedtem le XEH régiót. Ha bárki tudja hogyan lehet magyar ne tartsa magában!
tjokai: szerintem ez szervíz lesz! Nekem soha nem volt egyik általad említett gond se, március óta meg van annyi hogy júniusban behalt a hangszórója de cserélték.
-
-
sgery
őstag
válasz
Joe.36 #13261 üzenetére
hát így mögötte nem szedtem szét, illetve még nem dugtam rá a gyári töltőt csak valami kis gyengét, meg 99%-on van épp teló, így nem tudom megézni a gyorstöltést. gondolom akkor indulna be.
de ha tippelnem kéne, szerintem nincs benne venti, de este ránézek pörög-e benne valami. meg ránézek melegszik-e. gondolom a gyorstöltés miatt kell venti bele, lehet nem is tud gyorsan tölteni csak lassan, akkor meg minek -
válasz
Joe.36 #13055 üzenetére
Ne legyél már ennyire elvakult
csomó helyen darabos az animáció. Pl Chromeban meg van nyitva 4-5 Tab és rá mész a tab váltás gombra. Olyan darabosan úsznak be alulról az oldalak hogy rossz nézni. Ugyan ez van ha zoomolsz pl itt mobilarenan és közben húzod valamelyik irányba a képet.
De ez csak egy a sok közül. Ha nem látod akkor vagy hazudsz vagy ingerküszöbön alul van nálad. Akkor pedig örülj neki de hülyeséget ne mondj.
Az összes flagship telefont vegigjarom mindig, tudom miről beszélek hidd el.
-
gerner1
nagyúr
válasz
Joe.36 #13055 üzenetére
A mieinken, egy bizonyos esetben (de csak ekkor) van lag. Amennyiben megynitom a Beállítások\Alkalmazások\Alkalmazáskezelő -t, és azonnal elkezdem görgetni a listát, akkor van lag. Amennyiben nem vagyok türelmetlen, és várok 1sec -et, akkor már lag nélkül tudom görgetni ugyan ezt a listát. Nálunk, csak itt, csak ebben az esetben, de van lag. Egyébb más helyzetben még nem vettem észre, hasonlót én sem.
-
600700
senior tag
válasz
Joe.36 #13027 üzenetére
Az a Spigen folia nem rossz meretben , par embernek oldalt felvalt de ez nem jellemzo. DE koztudott , hogy nagyon konnyen karcolodik. Itt a forumon is tobben irtak mar ezt regebben is. De kulfoldi forumokon is ugyanez a velemeny.Az hogy ez az atlagon feluli karcolodas teged zavar e azt meg eldontod. Nekem pl 300 ft os kinai folia van nem karcolodik tokeletesen tapad. Igaz csak samsung tokkal jo .nincs a szeleken kivagva. Vagy mint masok irtak vagd le pl a gyari samsung folia sarkait.
-
válasz
Joe.36 #12943 üzenetére
Ok, nekem (az elmúlt kb 3évre visszatekintve) új, hogy egy csomag ne legyen legalább annyival feláras az akár a konkurrenciánál lévőnél, mint amennyit a telóból engednek.
Vmelyik telós topicban tárgyalgattuk ezt, még a csomagot kihasználva (nem használom ki) is ugyanott lettem volna, mintha +bízható független boltban (=írott papírom van a függetlenségről, gariról) vettem volna a telót.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest