Hirdetés
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tony_snow
tag
válasz
lucky07 #43118 üzenetére
Detto. Még be is írtam ide, reagálva arra, hogy másnak mennyire merül, hogy nekem milyen szuper az akksi időm. 5 óra SOT-nál több simán megvolt, ez most a Nov. 1-jei bizt. frissítéssel kb. 2.5 - 3.5 óra lett. Telekomos, Bp. belvárosa, gondoltam, hogy valami adó vevő torony (vagy mittudomén mit, nem értek hozzá) állítottak, csakhogy barátnőmnek is ugyanilyen teloja van, ugyanúgy frissült és neki semmi gondja a merülésel. Neki a legnagyobb fogyasztása, ahogyan kell, továbbra is a screen, mint ahogy anno nekem is volt, mostmár nekem Android system, Android OS, rendre megelőzi, sőt még a Cell standby is úgy, hogy egy csomót nyomogatom.
Amikor éjjel pihen a telefon, nem merül jobban semmivel, csak amikor a kijelző be van kapcsolva.
Wipe cache hetente van a wifi probléma miatt (felcsatlakozik a wifire, utána amikor elhagyom a wifi hatótávolságát, nem csatlakozik vissza automatikusan a mobilnethez, hanem egy pillanatra ki kell kapcsolni a mobilnetet és vissza, hogy csatlakozzon), de a merülésen semmit sem segít.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung hallgatott a felhasználókra: az ismerős ívek por- és vízálló burkolatot, microSD kártyafoglalatot, hatalmas telepet és ultragyors kamerát rejtenek. Szinte minden területen van fejlődés, ez tényleg modellváltás.
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Építő/felújító topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Tőzsde és gazdaság
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED monitor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bluetooth hangszórók
- Megújult a PROHARDVER!
- Nagyobb kijelzővel érkezhet a harmadik Apple Watch SE
- Metal topik
- További aktív témák...
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- Apple watch Ultra 2 black edt. 2028.03.21. Apple jótállás
- Apple watch SE GPS 2.Generáció 97% akku kapacitás!!
- Xiaomi Watch S3 - Garanciális
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest