Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- A Galaxy M56 is szépen lefogyott
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
malisonX
aktív tag
válasz
Alonso69 #35964 üzenetére
Nekem is hasonlóan jók ezzel az alis verzióval a tapasztalataim. Spigen másolatok az S4-esen 2-3 hét alatt totál leamortizálódtak, ezen meg egy karc sincs május óta. Azt bánom csak, hogy nem ezüstöt, hanem arany színűt vettem az arany telóra, így már lehet picit túl feminin
Egy karbon hatású fóliát is raktam a készülék hátuljára, nehogy összekarcolja véletlen a tok és a mobil közé esetlegesen beférkőző por
Más: még vásárláskor írtam, hogy az S4-eshez használt filléres, gagyi, vezeték nélküli töltőre rá sem bagózik a telefon. Pedig elvileg QI szabványos és 5V-1A az outputja, ezért legalább egy lassú töltésre számítottam...
Rendeltem helyette egy ilyet bangoodról, a napokban érkezett meg. Nagyon tudom ajánlani. Tudja a fast charge-ot a gyári adapterrel. A fent említett tokon keresztül simán tölt. Az alján körben világít a LED töltés közben, viszont fényérzékelős, nyugodtan lehet mellette aludni. Egy normális minőségű kb. másfél méteres microUSB kábel is jár hozzá. Nem áll meg töltés közben vagy ilyesmi, 100%-ra tölt. Valamennyire nyilván melegszik, mivel ebben nincs venti, mint a gyári samsung gyorstöltőben, de szerintem ez még teljesen vállalható.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung hallgatott a felhasználókra: az ismerős ívek por- és vízálló burkolatot, microSD kártyafoglalatot, hatalmas telepet és ultragyors kamerát rejtenek. Szinte minden területen van fejlődés, ez tényleg modellváltás.
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Revolut
- Philips LCD és LED TV-k
- Videós, mozgóképes topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honda topik
- Projektor topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- Milyen alaplapot vegyek?
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - Lenovo ThinkPad 40A9 dokkoló (utolsó 30db szett vagy csak dokkoló)
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest