- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi Mi Note 10 / 10 Pro - 108 megapixel, maradhat?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
killerjohn
addikt
válasz
Szellem. #297 üzenetére
Anyagminőségben "ilyet még nem b*sztam" kategória, igaz, hogy a Note 3 óta vakon élek - se iphone-t, se újabb "S"-eket nem fogtam a közelmúltban.
Teljesítményben is dúrván odavág a Note 3-nak, pedig azt hittem, hogy annál már semmi se lehet gyorsabb.
Igaz, hogy Canon 7D-hez vagyok szokva, de azt kell hogy mondjam, hogy a kamerája nagyon-nagyon jó.
Szoftveresen a szokásos gyártói szemét van rajta, nem hiszem hogy ebben lenne a jövőben változás.
-
boksz
senior tag
válasz
Szellem. #297 üzenetére
Érdemes ? Jó kérdés....
Sokféle márkájú telefonom volt ( mostanában Samsungok Note3,S5,Note4)
Számomra most hozza a színvonalat amit elvárok egy telefontól:
- Nagyon szép készülékház
- Szép lett a Samsung menürendszere, témák, betűk stb.
- Tökéletes kamera professzionális móddal ( manuális élesség, zársebesség állítás akár 10mp stb. ) mindent visz !
- Akku itő mint a note4 nálam az is ez is 2 nap.
- Akadásmentes programfutásSzámomra most lépett fel a gyönyörű felső kategóriás nem műagyag tényleg egy ékszer kategóriába.
Meg kell nézni, próbálgatni ....
-
Javíts ki ha tévedek, de régen nem úgy volt, h mindig bekerül egy-két új funkció a telefonba, és ezzel ösztönöztek a vásárlásra? Most akkor inkább kivesznek belőle párat, h aztán később visszatehessék?
Ebben az esetben szerintem ez különösen kínos, mert a sima edge-ben benne van, a drágább "plus" verzióból meg kihagyták...
Már túl vagyok legalább 5 Samu telón, és szeretem is a márkát, de szerintem nagyon rossz irányba haladnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP381
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP394
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP377
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest