- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kékes525
félisten
válasz
bulikavagyok #96 üzenetére
Ha lesznek konkurenciák ebben is, akkor lehet, hogy hamarabb fúj ki, bár ki tudja.
Ezt a formát nem védi szabadalom? -
szupermacs
veterán
válasz
bulikavagyok #48 üzenetére
-
szupermacs
veterán
válasz
bulikavagyok #44 üzenetére
,,-hol írtam én, h engem érdekel?" Ne haragudj, itt nem rád gondoltam.
-
válasz
bulikavagyok #28 üzenetére
Nem javítalak ki, mert igazad van. Azt látom, hogy bizonyos szempontból nézve jó irányba megy a Samsung, bizonyos szempontból nézve meg éppen a rossz felé. Egy normális telefont kéne készíteni, és nem arra játszani, hogy minél rövidebb időn belül egyre többféle telefont kiadni. Ráadásul igen drágán.
Nem attól lesz jó a Samsung, ha a termékeit Apple áron adja. De, lehet rosszul látom. -
szupermacs
veterán
válasz
bulikavagyok #31 üzenetére
Majd lesznek új vásárlók, ezt elfelejtettem hozzátenni. Hányan vannak akiket nem érdekelnek a telefonok, de az eladók rádumálják? Akiket komolyan érdekelnek és tudják mire képes egy ilyen telefon azok vannak kisebbségben. Talán ez így jó az ilyen hatalmas cégeknek. Ezért is van ennyi telefonja a Samunak, hogy mindig legyenek emberek akik meglátják őket és megveszik, mert Samsung és az már nekik garancia arra, hogy biztos jó telefon.
Mondjuk engem egyáltalán nem érdekel a cégek sorsa, ha egyszer csődbe dőlnek akkor se lesz se jobb, se rosszabb az életem. Ők biztosan tudják, hogy mit miért csinálnak és miért jó ez nekik. Sose fogom megérteni azokat, akik a szívükön viselik a telefongyártók gazdasági helyzetét.
-
szupermacs
veterán
válasz
bulikavagyok #28 üzenetére
Akkor majd vásárlókat veszítenek, hol érdekli ez őket... Sehol szerintem.
-
válasz
bulikavagyok #20 üzenetére
Nem, nem idióták dolgoznak. Mindig lesz olyan, hogy nem lesz tökéletes a telefon. Pont amiatt, hogy meglegyen vásárolva az új termék. Fogyasztói társadalom
-
szupermacs
veterán
válasz
bulikavagyok #24 üzenetére
Sose küldözgettek neked képeket meg csengőhangokat? Akkor minek kell a Samuba?
-
szupermacs
veterán
válasz
bulikavagyok #20 üzenetére
Ha kell, akkor tudok occón dobni egy Nokia 3200-t, abban van infra!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Mire Vágyik a Gamer Szíved? Mi tudjuk! Kamatmentes rèszletre is!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest