- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabiks
senior tag
Ez a rádió alkalmazás annyira hiánypótló!! Ezer hálám érte (nekem nagyon hiányzott a rádió, és nem gondoltam volna hogy ebbe is van ilyen modul).
Más: tudnátok mondani játékokat, amit ezen a telefonon játszotok? Kisebb unaloműzőket keresek, mint pl a chip chain.
Búék
-
gcsikos
tag
A DSLR Camera volt, sajnos kicsit több, mint 700 pénz. És köszi, örülök, hogy tetszik, de hozzátartozik, hogy ez az eredeti 70 százalékos kivágása, utána a fekete/fehér és a sötét felületek világosítása a Snapseed appal történt. Nagyon komoly ellenfény volt és a meleg kaja gőzölgésének mutatása miatt a fényt -1-re állítottam, tehát eleve alexponáltnak csináltam. Szóval ezek nem mennek egyből semmiféle appal, legalábbis az én tapasztalatom szerint.
-
Zoló1981
tag
Tuneres FM rádió
Több forrásból is szedtem le, nekem sem mindegyik működött, az xda developers fórumán több hivatkozást is találni, remélem valamelyik működik végül:
http://android-forum.hu/viewtopic.php?f=11&t=2491
http://www.4shared.com/mobile/Fq57DCJ8ce/HybridRadio2013.html
http://www.mediafire.com/download/dihuat4pi2bm18l/HybridRadio.apk
http://forum.xda-developers.com/sitesearch.php?q=hybridradio2013
-
Zoló1981
tag
Tuneres FM rádió
Több forrásból is szedtem le, nekem sem mindegyik működött, az xda developers fórumán több hivatkozást is találni, remélem valamelyik működik végül:
http://www.4shared.com/mobile/Fq57DCJ8ce/HybridRadio2013.html
http://www.mediafire.com/download/dihuat4pi2bm18l/HybridRadio.apk
http://forum.xda-developers.com/sitesearch.php?q=hybridradio2013
-
Rivaul
addikt
válasz
pixelblondie #986 üzenetére
Melyik linkről szedted az apk-t? Feltettem drive-ba azt ami nekem megy TESSÉK. Töröld az előző próbálkozást és indítsd újra a telót, aztán próbáld ezt.
-
-
pixelblondie
senior tag
Nekem sem megy. Eleve feltelepülni sem halandó. Letöltöm, elindítom a telepítést, de aztán kiírja, hogy az alkalmazás nincs telepítve, és ennyi.
-
Zoló1981
tag
Én is sokat agyaltam rajta, mert az én LG G2 minimben is van rádió, néha jól jön/jól esik. Böngészgettem a fórumokat, és olvastam, hogy 1-2 újabb (csúcs)modellből kihagyták, meg hogy szolgáltatóspecifikus, hogy működik-e. Ebből gondoltam, hogy ez manapság már nem egy nagy technológia (méretre sem), ezért biztos valamelyik kommunikációs chipbe bele van integrálva (azt 'szem olvastam is valahol, hogy az egyiknek szerves része, és 1-2 helyen fel is volt tüntetve az FM rádió), tehát próba-szerencse. Sok helyen kerestem, többet próbáltam feltelepíteni, de csak ezt a HybridRadio.apk-t engedte, ezekből sem mindent, és a HybridRadio2013.apk bizonyult a legteljesebbnek.
Tehát egyszerűen telepíthető, működő FM RÁDIÓ itt:
-
törölt tag
válasz
bandeevw #978 üzenetére
És mi mint további samsung felhasználók köszönjük, hogy megtetted ezt értünk. A kettőnk levelei mozgatják őket. Alapban futár csak itt van ahogy külföldön dolgozó ismerősöktől hallottam. (De az mekkora móka lehetett a felvilágosult angliában amikor a magyar vendégmunkás kijelenti, hogy olyan szolgáltatás illeti meg (pedig csak belföldi) amiről ott még csak nem is hallottak...
)
-
törölt tag
válasz
bandeevw #974 üzenetére
Nincs ezzel gond, csak neten csináld. Minden apró szar mysamsung kérdést sokkal komolyabban vesznek mint az szolgáltatói vagy szervizes ügyfészolga a saját 5-6 kérdését.
Ami a mysamsungra felkerül az dokumentált. Negyedéves szinten beleszámít az ügyfélelégedettségi statisztikába. Kimegy Koreáig
.
Ha helyi panaszt nyújtasz be az meg a boltból annyira jut ki, hogy hazamegy az értékesítő és mondja az asszonynak, hogy megint volt bent egy hülye... A samsung nem fog tudni róla.Sőt. Hülyegyerek a Galaxy S Advance topicban berepesztette a kijelző sarkát. Mondták neki, hogy sírjon egyet mert van méltányossági javítás. Bevitte samsunghoz az átvevő csak nézett, hogy mit akar ez? Utána kell telefonálni. Tényleg létezik méltányossági javítás. Addig a srác kiment a boltból, és milyen a szerencséje? Megint elejtette a telefont. Full betört a kijelző. A samsung azt mondta megy a futár, átveszi, megcsinálják, de ejnye-bejnye többet ne forduljon elő.
Én ezek alapján, és saját tapasztalataim alapján hiszem azt, hogy a samsung megpiszkálja a telenort ha vásárlót veszt miatta...
-
Rivaul
addikt
válasz
Zoló1981 #975 üzenetére
Így van! Bár számomra érthetetlen. Sokan hiányolják ezt a funkciót, és van aki egyenesen emiatt nem veszi ezt a telefont. Hisz az S-healt alkalmazások jó része sportoláshoz köthető ami közbe kifejezetten kívánatos egy fm rádió. Bele is építették de közzé már nem tették? Ez számomra érthetetlen. Ezt a hiényosságot még az iphone-ok rovására is felírták nem hogy a mininek. Minden esetre több adót talál itt a lakásba mint a 40 ezres autórádióm, és mind tiszta élvezhető.
Ráadásul az app még felvételt is tud, ami pláne jó pont.
-
bandeevw
tag
Először csak szépen "kértük", mondtam azt is, hogy nem szeretném ezért felmondani az előfizut stb stb...
Aztán már fenyegetőztünk, hogy akkor felmondjuk az előfizut és megyünk másik szolgáltatóhoz, le sem sz*rták...
Hát akkor most megyünk a Voda Red-be, havonta 10.000-ért, a G3-at meg megvettük kéz alól 95-ért (bármelyik szolgáltatónál drágább lett volna).
Tudom h ez nekik nem nagy pénz...de sztem ennél rosszabb, hogy vki már gyakorlatilag elkötelezi magát egy szolgáltatóhoz, aztán egy ilyen apróságon bukik az egész és átmész az ellenséghez...én is "versenyszférában" dolgozok, nincs túl sok kihívónk az iparágba, de aki van, arról tudjuk és igenis tartunk tőle, hogy átkerül a megrendelő, így aztán igyekszünk nem alátenni...
Az, hogy tévedtek, hát jólvan, ennyi, mindenhol megesik, főleg a kari dömpingben, nyilván ilyenkor adják el a legtöbb telefont stb, nincs ezzel semmi gond, ott is emberek dolgoznak. De legalább látnád a hajlandóságot, hogy kijavítsák a dolgot...nem, ehelyett még közlik, h kussoljál és így jártál...
Jelzem, a mai napig így hirdetik a telefont (ajándék tok), gondolom nem azért, mert komplett hülyék és nem veszik észre, hogy már 2 hete elfogyott, hanem mert van, tehát akkor miért is nem képesek pótolni...?
RivaulBizony elég lesújtó, hogy egy 2 éves előfizetéses kapcsolat (havonta több mint tízezer ft-os előfizu) így kezd egy "szolgáltató".
Köszönjük a jókívánságot és a gyors és hathatós segítséget a ROM-al kapcsolatban, ismét tanultam valamit
T_chrisJártam december közepe felé a Samu Europark-ba (karira vettem (illetve páromtól kaptam csak én mentem intézni) kéz alól egy használt Note 3-at), szerettem volna, hogy megnézze a Samu, hogy tényleg nem futok lukra a garival, knox, stb szinten és ha már ott jártam, rákérdeztem erre a Telenor S5 mini+ajándék S View cover esetre, a srácnak végig se kellett mondjam a szitut...mondta h nemrég egy ürge bejött hozzájuk ugyanezzel a felállással, csak ő rajtuk akarta leverni a tokot
szegény Samus mondta, hogy ez biza Telenor akció, nem Samu, úgyhogy ott kell kopogtatni...úgyhogy nem teljesen ismeretlen számukra sem a tényállás...
Mindenesetre nem rossz ötlet, majd írok nekik, hátha a Note 3-hoz meglepnek egy tokkal (ez tök életszerűen hangzik, mi?)
Bocs a neverending HSZ miatt
Mindenkinek kellemes ünnepeket, ha rövid ideig is, de örültem hogy itt lehettem -
Rivaul
addikt
Nem kell root!!! Csak simán tegyétek fel az apk-t és azonnal megy az fm rádió kitűnően!
Nagy köszönet Zoló1981-nek
-
szaki04
senior tag
Installation:
Download the HybridRadio2013.apk file to your sdcard or internal storage
Using a root browsing tool such as Root Explorer, navigate to /system/priv-app/
Delete the two files HybridRadio2013.apk and HybridRadio2013.odex
Copy/Move the downloaded HybridRadio2013.apk file to /system/app/
Set the file's permissions to rw--r--r--
Reboot your phone
You should now have a working Galaxy S5 FM Radio app. -
Zoló1981
tag
Jaj, és nagyon köszönöm a Mobilarena tesztelőinek az áldozatos munkát, az ő tesztjeik alapján választottam a készüléket !
(Bár a fotós képességeivel nem vagyok maradéktalanul elégedett, a leírás alapján szebb fotókat vártam a készüléktől...) -
törölt tag
válasz
bandeevw #957 üzenetére
Az szép. Ha be voltál regisztrálva a mysamsungon, akkor írj nekik ott a kérdéseknél, egy köszönőlevelet, hogy jó a készülék, és sajnálod, hogy a szolgáltató hülyesége miatt kell megválnotok. És egyrészt ők ránéznek a telenorra hogy mások ne járjanak így, másrészt lehet megdobnak valami búcsúajándékkal.
Én egyszer panaszkodtam a futáros szervízre, idő előtti csereutalványt kaptam, és egy szivargyújtótöltőt.... -
Zoló1981
tag
válasz
#33253120 #933 üzenetére
Azért írtam, mert találtam, működik az FM Tuneres Rádió, tehát az FM modul benne van a készülékben !
Nem kísérleteztem tovább, de lehet, hogy van másik vagy újabb HybridRadio alkalmazás is.http://www.s4miniarchive.com/2014/08/galaxy-s5-fm-radio-for-galaxy-s4-mini.html
http://www.4shared.com/mobile/Fq57DCJ8ce/HybridRadio2013.html -
Zoló1981
tag
Azért írtam, mert találtam, működik az FM Tuneres Rádió, tehát az FM modul benne van a készülékben !
Nem kísérleteztem tovább, de lehet, hogy van másik vagy újabb HybridRadio alkalmazás is.http://www.s4miniarchive.com/2014/08/galaxy-s5-fm-radio-for-galaxy-s4-mini.html
http://www.4shared.com/mobile/Fq57DCJ8ce/HybridRadio2013.html -
Rivaul
addikt
Szép kép
Az usb hibakeresés nem szükséges. Nekem pont kellett egy progi miatt. A rom miatt felesleges sztem servizbe vinni. Otthon te is meg tudod csinálni cirka 7 perc alatt. Ez előtt többünknek volt újraindulása a gyári rommal. Nem menedzselni szeretném, csak próbálok segíteni. Eddig még mindenkinek megszűntek ez álltal a problémái. A leírást és a linket fentebb megtalálod.
bandeevwÉrtem. Egy ilyen szitu valóban el tudja venni az ember kedvét, főleg ha nem is határozott az adott termékkel kapcsolatban. Nekem is volt hasonló mikor az egy napos lumiám nem akarták cserélni 3 pixelhibával és sárga kijelzővel. Elképesztő hogy egy szolgáltató mit meg nem enged magának...
Akkor nincs más hátra, mint hogy használja egészséggel a G3-at -
gcsikos
tag
Na most ebből kiderül, hogy nem értek hozzá, csak használom. Szóval USB hibakeresés lehetősége jó egy abszolút amatőrnek? Azért kérdem, mert naponta egyszer random időben kikapcsol és rebootol. Vigyem gariba vissza és másik gyári romot tesznek rá, amit elég szépem menedzselsz itt a fórumon? Lehet, hogy megoldást hozna? Különben, miután tettem rá egy jó fotós appot, kezd a telefon a barátom lenni és ez a ritka újraindulás háttérbe szorul, de hosszú távon nem hagyom így. [Ezt elég komoly ellenfényben csinálta a mini, csak mutatom, hogy fotósként miért kezdem kedvelni]
-
bandeevw
tag
Hát...ott kezdődik, hogy az akcióban hozzá járó S View tokot nem küldte a Telenor, többszöri b*sztatásunk ellenére sem. Volt olyan, aki azt mondta, hogy így jártatok, adjátok vissza ha nem kell így...(ez milyen hozzáállás már...ők hirdetik hozzá az ajándék tokot...).
Aztán meg amit már az elején sem értettem, Huawei P6 helyett miért jó neki egy S5 mini...először még örült is neki, hogy milyen jó, hogy kisebb, most meg már neki sem tetszik, a tokot sem adják...Hát ennyi lényegében. De ha egy mondatban akarnám kifejezni, azt mondanám:
Azért mert nőből van
Illetve jött egy igen jó ajánlat a G3-ra...arany színű, 5 napos, hivatalos LG garival, "S View Wireless" tokkal (hogy Samu nyelven beszéljek
), +egy gyári hátlappal +akksival 95-ért.
-
bandeevw
tag
Jöttem elköszönni, visszaadjuk a Telenornak az S5 minit, egy LG G3 lett helyette asszonynak.
Köszönöm mindenkinek a segítséget
Ha felraktam rá az XEH-t, attól még nyugodtan visszatehetem a legfrissebb Telenor-os ROM-ot, ugye? -
törölt tag
Hja, tényleg. A link csak azoknak látszi akik a playből történő kivonás előtt telepítették a szoftvert, és van olyan hozzáadott készülékük amire annak idején telepíteni lehetett.
Ez amúgy egy qemu alapú x86 emulátor. Ha kellőképpen erős a készülék lehet rajta lemezképeket futtatni. Pl win, ubuntu, bsd, stb...
Viszont mivel régi a progi nincs felkészítve arra, hogy a menü gomb app switcher lett. Így otg nélkül ezen a vason nem tudsz kezdeni semmit vele. Pedig egy ubuntu iso gyorsabban bebootol mint a régi P4-emen...
Van egy másik telefonom, egy Galaxy express, de ami ezen 3mp, azon 40. De azon meg menne az otg...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az idei csúcskészülékből is készült egy kisebb változat, megmaradt az ujjlenyomat-olvasó és a pulzusmérő, jó lett a kamera, és a méretet is sok mindenki szeretni fogja.
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest