- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
KakasSoft
tag
válasz
Roland0224 #2299 üzenetére
Mikor írtam pont akkor tették fel, egy darabig vártam, tegnap este próbáltam, de nem lett jó. Van egy másik, ami a grand-ra lett az meg systemui hibára leáll. Láttam valami fixet valahol, ami ezt orvosolja. Ha lesz valami említésre méltó, majd jelzem. Persze meg, ha lesz kedvem (idő) foglalkozni vele.
-
KakasSoft
tag
http://forum.xda-developers.com/galaxy-s3-neo/general/port-5-1-1-aditya-s6-port-adityaupreti-t3332446
Teszt folyamatban. -
KakasSoft
tag
-
KakasSoft
tag
Jól tudod, novát használok. Sok feketét tartalmazó háttérképem van. A novában az ikonok fehér hátterét feketére állítottam. A rendszer menüje fehér alapú zöldes kapcsolókkal van alapból, ezt így hagytam, mert ritkán kell használni (első telepítés). Régebben 4.4.2 alatt volt olyan, hogy nincs háttérkép, ebben az esetben fekete lett a háttér. Témákkal lehetne még variálni, de nekem a mostani beállítás megfelelő.
-
KakasSoft
tag
Tegnap este raktam fel a 02.16 cm12.1-es rom-ot majd twrp alól próbáltam a 2.2-es kernelt felrakni, de hibát jelzett, ezért Renix63 4.1 zswap kernelt raktam fel. A 02.16 Rox alapú n1kolaa kernelt tartalmaz, tehát nem a legfrissebb, próbáltam annak idején, ha jó a memóriám, nem volt vele gond.
-
KakasSoft
tag
válasz
Roland0224 #2281 üzenetére
Kamera valóban leállt a felbontás módosítására, de ha megnézed az alap felbontás nincs is a listában. A kamera adat és gyorsítótár törlésével visszaállíthatod.
-
KakasSoft
tag
válasz
Roland0224 #2281 üzenetére
Kamerát megnézem majd. Mire állítottad? Ébresztőt is megnézem. Beszélgetés után rendben van?
-
Roland0224
senior tag
válasz
KakasSoft #2280 üzenetére
Na meg van az elso 2hiba
1) a kamera nem mukodik miota az elolapi kamera felbontasat atallitottam snapchattel mukodik a kamera csak a gyari kamera alkalmazas nem
2) reggel ebreszto utan nem tudtam feloldani a kijelzot csak reboot utan lehet hogy csak egyszeri hiba
Ezeket leszamitva nagyon jo -
KakasSoft
tag
válasz
Roland0224 #2279 üzenetére
Ok. Nyúzzad.
-
KakasSoft
tag
Hívás után hiba. Felraktam a novát. Teszt.
-
KakasSoft
tag
válasz
Roland0224 #2276 üzenetére
Ok. Kihangosítod halkan hallanak téged. Majd teszteld.
-
KakasSoft
tag
válasz
Roland0224 #2274 üzenetére
Öszetett a dolog. Mikor először felraktam egyből megkapta a Renix 1.5-ös kernel-ét, letiltottam 67 alkalmazást, megkapta a nova launcher-t és az xposed-et 3 modullal. Ebben a felállásban telefonálás közben 2x újraindult ill. egyszer a hívás befejezése után nem reagált vagy csak lassan az érintésekre. Később elhatároztam marad a TW. A multiboot folyamatos fejlődése miatt többször felraktam, de nem tapasztaltam (eddig) hibát. Sebességre a gyári rom-ot hozza. Antutu 5.7.1 20800 körül. Renix kernel-el tudja a cm12.1 21700-21800 körüli értékét. Mivel azt írtad este felrakod így már te is tesztelő lettél.
Multiboot miatt nem aggódom, ha valami nem tetszene átváltok. Teszt miatt marad a Motion rom. Várom a tapasztalodat.
-
KakasSoft
tag
Elméletileg gyári rom mellé is mehet a többi.
-
KakasSoft
tag
Jöhet a cm13.
-
KakasSoft
tag
válasz
Roland0224 #2265 üzenetére
Twrp 3.0. Romok között tudok váltani, így azt választom amelyiket akarom.
-
KakasSoft
tag
válasz
Roland0224 #2263 üzenetére
Működik. 76 alkalmazást letiltottam. Vannak kernelek hozzá, de most az alapot használom. Most raktam fel, plusz a Rox cm11 és 12.1-et. Teszt folyamatban.
-
Mattb
senior tag
válasz
Roland0224 #2255 üzenetére
Hat, ami link van az hozzaferes megtagadva a letoltesnel.. szoval egyelore semmi.
-
Mattb
senior tag
válasz
Roland0224 #2252 üzenetére
Köszönöm szépen! Szerintem tesztelek.
-
szupermacs
veterán
Még egy kérdésem lenne: gyárilag ART vagy Dalvik futtatókörnyezet van a telefonon?
-
Mattb
senior tag
válasz
Roland0224 #2250 üzenetére
Felnéztem, de nem találtam, melyik topic?
-
szupermacs
veterán
Sziasztok.
Ma névnapom alkalmából megleptem magam egy ilyen telefonnal. A kérdésem a következő lenne: olvastam fentebb a slow motion kamera módot. Az csak az újabb android verzióval érhető el, vagy akkor is, ha telepítek egy másik kamera appot?
-
gyuri2008
veterán
Ha rootolom ugrok a knox a telefonon?
-
Mattb
senior tag
válasz
Roland0224 #2245 üzenetére
Nem nagyon volt időm mostanában olvasgatni sajnos, de én sem bánnám.
-
Mattb
senior tag
Kakas, Cm13 szerinted lesz?
-
pdaniel21
csendes tag
Sziasztok. Azt szeretném csak kérdezni, hogy nekem 4.4.2 van rajta, de a 4.4.4-et (Kitkat) szeretném rátenni a telómra, mert alig várom, hogy kipróbálhassam pl. a slow motion effektet a kamerán.
a kérdésem az lenne, hogy hogyan tudnám frissíteni 4.4.4-re? Vagy inkább GSM-boltba vigyem be szoftverfrissítésre? -
dzsi23
addikt
A napi 1.5 órás kijelzőidő messze van a gyilkolászástól... ha nem akarja az ember, hogy a nap közepén lemerüljön véletlenül, akkor bizony minden nap tölteni kell. De 4-5000 mah-s akksi nélkül ne is várjon mást az ember.
(#2238) bepe79:
"a legtöbb webáruház / GSM bolt 4.0.4-et ír"
Fura módon tényleg van pár "sufni gsm"-es webshop, ahol 4.0.4-et írnak, de ott nem is érdemes megvenni. Normális helyeken 4.4.2-vel adják. -
Mágus2
Közösségépítő
1,5 óra képernyő idővel 35 százalékon van most a teló. 1 nap 22 órája volt töltve. Mobilnet szinkronizációval állandóan be van kapcsolva, bluetooth a huawei watch miatt szintén. Email, FB, Viber, állandóan fut. Esténkét szoktam fél órát böngészni wifin. Átlagosnak mondható, egyáltalán nem rossz. 4 óra képernyőidővel minden nap kell tölteni.
-
Mattb
senior tag
Nana, megnézném én azt a 2 napot gyilkolászással...
Ne várj csodát, az akksi pont ugyanannyit bír mint a mai telefonoké. Reggel lehúzod a töltőről és este dughatod fel. "gyilkolászással" már hamarabb is. Egyébként jó választás, a hw bőven jó még ma is, mindenre.Szerk: Droid: 4.4.2. a legfrisebb hivatalos rá. Costumbol pedig 5.1.1.
-
bepe79
addikt
OK, szerintem ez sem lesz gond, nem szoktam nagyon telefonon böngészni, csak vészesetben. A Hearthstone meg elfut még a T által 32kbit-re becsökkentett nettel is, úgyhogy 3G elég lesz. Ami nekem kell, a nagyobb tárhely, a nagyobb RAM, az értesítési led, a S-AMOLED kijelző, ezt mindet tudja a Neo az általam szemügyre vett kínai csodákkal ellentétben (Redmi 2 pro, x5 pro, paris x, etc.), úgyhogy valószínűleg a neo mellett döntök, hónap vége felé meg is veszem.
P.S.: ugye legalább a 4.4.x KitKat-et tudja? Lehet KitKat-ig frissíteni? Mert a legtöbb webáruház / GSM bolt 4.0.4-et ír, az meg kicsit gáz lenne.
-
bepe79
addikt
Köszönöm a gyors választ! Ezek szerint gyárilag, a dobozból kivéve már van kijelzővédő fólia is rajta! Ez is hatalmas pirospont!
A Samsung i9301L Galaxy S III Neo verzió az LTE-s verzió? Tehát ez már a 4G-t is tudja? Mert itthon találtam ilyet pl. Ha így van, akkor egyre valószínűbb, hogy beszerzek egy neo-t, nagyon kezd megtetszeni!
-
Mágus2
Közösségépítő
A fóliára a home gombon nem emlékszem, enyémen nics, és nem karcos, nem kopik, kijelző fólia még a gyári, most is. Akksi kihúzza két nap gyilkolással is, négy napot is kibír, ha csak telefonálásra használod(4 óra kijelzőidő nem gond neki). Térerőtől függ, 2G-n hamarabb merül. Teljesítmény átlagos felhasználásra tökéletes, mondjuk nem játszom a telón, viszont sokat netezek. Hiába öregebb teló, nem lefelé váltassz, mert ennek jobb a hadrvere.
-
bepe79
addikt
És még egy kérdés a tulajokhoz: gyárilag van a fizikai home button-on is fólia (ez is fontos nekem) ?
-
bepe79
addikt
Most, hogy elfogadható árszintre süllyedt az S3 Neo, én is nagyon elgondolkodtam rajta. Szerintetek van értelme / megéri Ace 4-et (újabb telefon) cserélni S3 Neo-ra? Eddig Redmi 2 Pro volt a kiszemelt áldozatom, de beleolvastam a tesztjébe, és nincs az érintőgomboknak háttérvilágítása pl.
Nálam ez szempont, kell, hogy legyen, és SAMOLED párti is vagyok, viszont nagyon fájó pontja a Neo-nak az LTE hiánya.
Viszont nem root-olom egyik készülékem sem, és a Hearthstone miatt kifutok az Ace 4-nek a 8GB háttértárjából, és az 1 GB RAM is kevés mostanában neki. Szerintetek érdeme Ace 4-ről erre váltani? Nagyon bejön, hogy a Neo-nak van értesítési led-je, hogy nagy fényerejű SAMOLED panelja van, hogy 1.5 giga RAM-ja és 16 giga tárhelye van, hogy nagyobb méretű és nagyobb felbontású a kijelzője. Meddig bírja ezzel az akksija kb? Szóval érdemes-e úgymond lefelé váltani rá, avagy sem?
-
vacsa.
csendes tag
válasz
szupermacs #2230 üzenetére
nem találtam róla külön infót, hogy meddig, de gondolom ha felhívod őket, csak nyilatkoznak
-
Mattb
senior tag
Ha nem rootolt telón előjön a kamerahiba, az hogyan is javítható? Stock újrahúzás?
-
Roland0224
senior tag
Hali
Olyan kérdésem lenne, hogy melyik a leggyorsabb,legstabilabb rom most ? Meg még annyi hogy ez a kernel csere, hogy működik , és megéri-e? ☺ -
dzsi23
addikt
válasz
beelaim #2222 üzenetére
Milyen szívecske? "<3" vagy valamilyen kiskép/smiley? Lehet, hogy az ilyenek miatt átvált mms-re, és azért kell hozzá az adatkapcsolat. Nem tudom, mert még sosem küldtem mms-t.
De az üzenetek beállításainál van olyan, hogy "Létrehozási mód", ott be lehet állítani, hogy figyelmeztessen, ha mms-re vált.
-
beelaim
csendes tag
Csak az üzenetek van kiválasztva semmi más szolgáltatás. De most mondja asszonypajti , hogy ha bekerül egy jelecske (pl.szivecske) az üzenetbe , már nem küldi el.
-
beelaim
csendes tag
Szép napot. Asszonykának új teló ,de máris akadt egy kis probléma: nem akarta az SMS-eket elküldeni , csak ha be volt kapcsolva az adatkapcsolat is. Beállításokban átállítottam , hogy csak GSM rendszerrel küldje az SMS-t , de sajna azóta is előfordult hasonló probléma. Ez valami tipus betegség , vagy frissítéssel orvosolható , vagy csak egyszerűen túl régi a simkártya és ez okozhatja a galibát?
-
motoflug
őstag
-
adrian94
őstag
Újonnan megéri megvenni még ezt a telefont ?
-
Mattb
senior tag
válasz
adrian94 #2215 üzenetére
Rendszer: A legújabb a 4.4.2-es az 1 simesre, 4.4.4 a dual simesre. De ami tetszik neked nagyon egyszerűen rávarázsolható, a gyári 4.4.2 alapból is jól fut rajta, de kis tuningal is nagyon klassz dolgokat lehet összehozni. Ha pedig lolli kell az is megvan xda-n. szintén jól működik.
Tok: Ebay.. S3 ra nagyon sokféle és jó tok készült. Mivel a méret teljesen ugyanaz, mind jó rá. Ebayen kb 3-4 ezer ft a legdrágább fém tokok is, azok már egészen jó védelmet nyújtanak (itthon egy 10es körül veszel olyat).
Annyit hozzátennék még, hogy volt aki panaszkodott arra, hogy a fém tok leárnyékolja a telefont, és nem annyira jó a térerő/vétel. Nekem is van egy ilyen tokom, de én nem tapasztaltam semmi ilyet. Szóval tudom ajánlani. -
adrian94
őstag
Nemsokára én is tulajdonosa leszek egy ilyen készüléknek
Melyik a legújabb android rendszer rá ? Tudtok ajánlani hozzá valami jó de nem olyan drága tokot ? Hol érdemes venni hozzá ?
-
András1980
tag
Köszi a buzdítást, fel is tettem rá. Végül a frissítés előtt kiírt 4.4.2-ből a végén 4.4.4 lett a I9300IXXUBNI1 verzióval.
Egyelőre minden oké, de szép is lenne, ha már egy nap után lenne vele bármi is.Amit viszont hiányolok az a gyári böngészőből történő kilépés.
Ez megváltozott, korábban volt egy bezárás lehetőség a menüben, ami most eltűnt, így a visszafelé nyíl nyomásával/nyomogatásával tudok kilépni, ami több oldal megnyitása után már kissé idegesítő is tud lenni. Másik megoldás, hogy a lapot zárom be és az ekkor megjelenő üres oldalt a visszafelé nyíllal.
Van ennél vmi ügyesebb, okosabb megoldás? Olyan jó volt és egyszerű a régi megoldás erre. -
motoflug
őstag
Sziasztok!
Az mitől lehet, hogy a led pirosan villog? Nincs notifikáció, az appok frissítve vannak.
-
adrian94
őstag
Sziasztok. Az S3 Neo tudja azt az "érintési hangot" mint a sima S3 ?
Erre gondolok !
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz
András1980 #2205 üzenetére
4.4.2-őn nincsenek ilyen bug-ok. Nyugodtan felteheted, stabil rendszer.
-
András1980
tag
Üdv Mindenkinek!
Tanácsot kérnék. Van egy S3 Neo duos-om, amin gyári 4.3 fut. Már régóta megjelent rá a gyári frissítés, amit hoz is a telefon frissítője, 4.4.2.
Kérdésem, hogy mivel adna ez többet nekem ezen a telefonon? Vagy esetleg miben jelenthetne hátrányt? Foglalkoztat a frissítés, csak tartok tőle, hogy vmi nem lesz tökéletes.
A mostani rendszeren néha előjön ez az, akku %-os kijelzése megáll, pedig merül a telefon tovább, vmi ébren tartja a telefont, stb.
Javíthat ezeken a kitkat, vagy hozhat más problémákat (is)?Köszi a válaszokat
-
robcsekwow
tag
Srácok! Nem Samsungos vagyok, de ismerősöm előjött az ötletével. Az S3 Neo-nál megéri frissíteni a rendszert? A Samsung kiadta rá a lolit vagy kitkattel játszik a telefon? CM 12.1 mennyire stabil és mennyire mókolós feltenni? Esetlen CM 13 várható??
-
dzsi23
addikt
"A gyári nem rossz, de annak meg nem tetszik az ikonja."
Ez komoly?Amúgy igen, valszeg valamilyen appos topikban kellene érdeklődnöd, de az ikont is lecserélheted, ha nem a gyári launchert használod...
-
zolivep
tag
Email kliens illetve appot milyet használtok?
Eddig a Gmail-t használtam, de meguntam hogy összevonja a "beszélgetéseket".Kéne helyette valami normális cucc.
A gyári nem rossz, de annak meg nem tetszik az ikonja.Ha esetleg nem jó helyen érdeklődök, szóljatok és elnézést kérek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- BMW topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Everest / AIDA64 topik
- Netflix
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PlayStation 4
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Crucial 240GB SSD eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest