Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuri2008
veterán
válasz
Jhonny Cage #602 üzenetére
Szia
A CM11-et,ha felrakom,nem ugrik a knox számláló? -
dzsi23
addikt
válasz
JJ hunter #1178 üzenetére
Esélyesebb, hogy egy bugos program okozza, amit te raktál fel... esetleg egy gyári visszaállítás segíthet (persze, ez mindent töröl).
(#1179) gyuri2008:
Én szívesen kipróbálnám, de gondolom, ahhoz root kell, amihez egyelőre nincs kedvemDe próbáld ki te, aztán meséld el, milyen!
-
gyuri2008
veterán
Knock Code" funkciót a Galaxy S3 neo-hoz használta már valaki?
-
JJ hunter
aktív tag
Én sem használtam, és érdekes, hogy van ott adatom
Amúgy azt vettem észre, hogy minden szabad wifi-nél elindítja a zenelejátszót, és mindig más számot rak be. (Kb bő egy hete használtam a zenelejátszót, és random számokat tesz be) Akkor lehet, hogy valami féreg került fel a telóra? De honnan?
-
gyuri2008
veterán
-
gyuri2008
veterán
Üdv
Röviden,kérnek egy kis segítséget.
Hogyan lehet biztonságosan rootolni meg egy recoveryt feltenni erre a tipusra.
A knox ugrik?
4.4.2 van rajta gyári független.
Köszi előre is a segítséget. -
Mattb
senior tag
válasz
KakasSoft #1161 üzenetére
Restartolni kellett a chrome-t.... Ba...eg
nem ertem..neha olyanok vannak, elozonel nem voot restartolva es ment, most meg kerte, de nembaj, megy mint a gep.
Erdekes: gyari rom alatt mindig beakadt az elso mag 1100-on. Sleepben is ugy futott, itt viszont szepen pihen 300-on.
-
KakasSoft
tag
Ok. Lehet ma jön rom frissítés is. Most olvastam, hogy ugye problémás a BT és ott írták a gyárit viszarakva nem szűnt meg a probléma. Kellene ehhez is pit fájl, bár leszedtem valami boot.img javító dolgot abban volt pit. Régi telefonomhoz volt 4 fájlos rom. Az tényleg gyárira húzta vissza. Itt odin csak felülírja szerintem. Ettől még működik, de az ördög nem alszik.
-
JJ hunter
aktív tag
Szia!
Az adatok törlését megcsináltam most. Kíváncsi leszek, előjön-e továbbra is. Viszont van egy olyan alkalmazás itt a Mind fül alatt, hogy "Zene megosztása". Ha ezt le akarom állítani, azt írja ki, hogy problémákhoz vezethet, ha az adatokat akarom törölni, akkor azt írja ki, h minden fájlt, fiókot, adatbázist törölni fog
Ezt is kellene?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Path of Exile (ARPG)
- Google Pixel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hobby elektronika
- Kuponkunyeráló
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest