Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mattb
senior tag
Nana, megnézném én azt a 2 napot gyilkolászással...
Ne várj csodát, az akksi pont ugyanannyit bír mint a mai telefonoké. Reggel lehúzod a töltőről és este dughatod fel. "gyilkolászással" már hamarabb is. Egyébként jó választás, a hw bőven jó még ma is, mindenre.Szerk: Droid: 4.4.2. a legfrisebb hivatalos rá. Costumbol pedig 5.1.1.
-
bepe79
addikt
Köszönöm a gyors választ! Ezek szerint gyárilag, a dobozból kivéve már van kijelzővédő fólia is rajta! Ez is hatalmas pirospont!
A Samsung i9301L Galaxy S III Neo verzió az LTE-s verzió? Tehát ez már a 4G-t is tudja? Mert itthon találtam ilyet pl. Ha így van, akkor egyre valószínűbb, hogy beszerzek egy neo-t, nagyon kezd megtetszeni! 
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 32GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 - TOUCH
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
A Samsung i9301L Galaxy S III Neo verzió az LTE-s verzió? Tehát ez már a 4G-t is tudja? Mert itthon találtam ilyet pl. Ha így van, akkor egyre valószínűbb, hogy beszerzek egy neo-t, nagyon kezd megtetszeni!