- iPhone topik
- Magisk
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raruh
tag
Remélem igazad lesz!
Kicsit félve állok a téma előtt, régebben csináltam már ilyet, de akkor a Sony Ericsson Xperia X8 nem volt akkora érték, mint ez a telefon, azzal bátrabb voltam
Most olvastam utána, hogy is kell ilyen Download, meg Recovery módokba belépni a készülékkel, meglepő, hogy alapból van rajta ilyen! Az X8-ba még külön kellett ilyeneket is megoldani.
[link]
Ezt a leírást néztem ki magamnak, ha valaki csinálta már, át tudná futni, megerősíteni, hogy így működnie kell, vagy pontosítani? Köszönöm! -
dzsi23
addikt
Én csak 1 üzletbe mentem be múlthét kedden, mert csak 1 van itt a városban, ott nem volt raktáron, de azt mondták, hogy megrendelik nekem oda az üzletbe, beleegyeztem, meg is rendelték, állítólag visszaigazolást is kaptak róla, és azt mondták, hogy péntekre, de legkésőbb következő hét keddre megjön, és hívnak, ha mehetek érte... én türelmesen vártam keddig, de nem hívtak, ezért szerdán felhívtam őket, nem vették fel, szal bementem megkérdezni, hogy mi a helyzet, de csak annyit mondtak, hogy még nem jött meg, nem tudják, mikor jön meg... pénteken is benéztem, azt mondták, hogy délutánra itt van, mehetek érte. Délután felhívtam őket, megint nem vették fel, bementem, a telefon sehol, nem tudják, mikor jön... és azóta sem jött... szép kis szolgáltatás, csak sz.patják az embert...
-
dzsi23
addikt
Ez esetben lehet a firstöt választom én is, és átveszem az üzletben, végül is ráérek, és az út is 2000ből jön ki.
Köszönöm a tippet!
Hacsak valami csoda folytán meg nem jön a telenortól rendelt Neom, de már 2 hete rendeltem, kétszer is azt mondták konkrétan, hogy ekkor és ekkor meg fog érkezni, de nem jott, és közben ki is fogyott a készlet, így már nem nagyon reménykedem benne, de 1-2 napot még adok nekik, mert ott csak 54ezer lenne... -
dzsi23
addikt
A edigitalnál is gyári gari van, ha jól tudom, és a szállítás is ingyenes, a firstnél 2000 forint, és akkor már majdnem ugyanott vagyunk.
Amúgy csak azért preferálom az edigitalt, mert onnan sokszor rendeltem, és eddig minden rendben ment. A firstphone-nal van tapasztalatod?
-
Jhonny Cage
tag
Srácok!
Aki felrakta valamelyik cm romot, és vissza szeretné állítani gyári állapotra a telót, az a gyári rom telepítése előtt tegye fel innen: [link]
ezt, és azt lefuttatva tudja vissza állítani a officialra a számlálót!Időközben elkezdtem feltölteni az L1 romot drivera, ha felment megosztom!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- IPhone 13 mini 128GB gyári független ÚJ akku 12 hónap jótállás
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Teljesen új iPhone 16 128GB Black eladó (bontatlan+garancia)
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest