- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Google Pixel topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepe79
addikt
Most, hogy elfogadható árszintre süllyedt az S3 Neo, én is nagyon elgondolkodtam rajta. Szerintetek van értelme / megéri Ace 4-et (újabb telefon) cserélni S3 Neo-ra? Eddig Redmi 2 Pro volt a kiszemelt áldozatom, de beleolvastam a tesztjébe, és nincs az érintőgomboknak háttérvilágítása pl.
Nálam ez szempont, kell, hogy legyen, és SAMOLED párti is vagyok, viszont nagyon fájó pontja a Neo-nak az LTE hiánya.
Viszont nem root-olom egyik készülékem sem, és a Hearthstone miatt kifutok az Ace 4-nek a 8GB háttértárjából, és az 1 GB RAM is kevés mostanában neki. Szerintetek érdeme Ace 4-ről erre váltani? Nagyon bejön, hogy a Neo-nak van értesítési led-je, hogy nagy fényerejű SAMOLED panelja van, hogy 1.5 giga RAM-ja és 16 giga tárhelye van, hogy nagyobb méretű és nagyobb felbontású a kijelzője. Meddig bírja ezzel az akksija kb? Szóval érdemes-e úgymond lefelé váltani rá, avagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85M-D3H B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD 750GB HDD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN ZM-T7 Chieftec 400W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest