- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Elegáns tokozást kap a Xiaomi Watch S4
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rocker1
tag
válasz
retesz147 #8695 üzenetére
S20+, Samsung Galaxy Watch 4 Classic, Skoda Octavia Bluetooth.
Mindegy melyikről veszem fel a hívást a kocsiban, a kocsi kihangosítóján beszélek.
Kiszállva, még nem próbáltam óráról felvenni a hívást.
Viszont már jártam úgy, hogy amíg a kocsi mosóban volt, nem tudtam telefonon telefonálni, mert bluetooth távolságon belül voltam(slusszkulcs a kocsiban), és arra kapcsolódott a kapcsolat.
Tehát Nekem semmi gondom nincs, csak a saját bénaságom.
Amikor beindítod az autót, nem jelzi hanggal a bluetooth kapcsolódást a rádiód? -
ACE-
addikt
válasz
retesz147 #8690 üzenetére
Nem igazán értem. Van Samsung Watch-okon mikrofon és hangszóró. A telefonról ha átteszed a hívást, akkor az órán telefonálsz, egyébként a telefonon. Nyilván két kihangosító egyszerre nem működik, szóval nem tudod az autóén is használni. Ha azórán fogadod a hívást akkor nyilván ott is fogsz tudni beszélni, és hallani. Viszont a Samsung órákat is össze lehet párosítani a kihangosítóval elvileg, bár még sosem próbáltam.
-
ClioRS
őstag
-
toompa
őstag
válasz
retesz147 #8255 üzenetére
Egy 3 éves S8-ról jövök, ahol szintén nem acélos az akku már. Még nem költöztem át, mert le akarom szervízeltetni az S20-at elötte.
A munkámból kifolyólag egész nap töltőn lehet. Talán nem fog zavarni. Majd meglátjuk. Olcsón vettem, ha nagyon bosszant, keresem az utódját. -
ClioRS
őstag
válasz
retesz147 #8230 üzenetére
Nincs egy éves az akksi. Csere előtt 2-3 órákat bírt, most elmegy 3-4-et. Nagyon ritkán van ennél több. Csodát ne várj tőle, nekem előtte Huawei Mate 10Pro volt, ugyanekkora akkuval 2 évesen is több volt a SOT mint az új S20-nál.
@BIT_
Sajnos de, nekem még egyszer nem volt 6 óránál több üzemidő, de lehet 5-nél sem. Nem nézegettem tornyokat meg babráltam vele sokat az igaz, csak használom, az egyedüli amit kikapcsoltam az a 120Hz-es kijelző. Én alig várom, hogy megszabaduljak tőle, még szerencse, hogy ingyen céges teló -
ACE-
addikt
válasz
retesz147 #8233 üzenetére
Kikapcsolt kijelzővel is sok minden számít. Hány SIM van benne, az adott szolgáltató antennái milyen messze vannak. Nekem pl. amikor vidéken vagyok ahol nincs DIGI, és a Telekom torony is rohadt messze van, akkor lényegesen jobban merül, mint amikor Budapesten vagyok, a DIGI és Telekom toronytól is légvonalban 30 méterre.
-
Rinocerosz
őstag
válasz
retesz147 #8230 üzenetére
Körülbelül ennyit bír, ennél többet nemigazán tudsz kihozni. Akkumulátort mindig megéri cseréltetni mert degradálódik folyamatosan, de 4 óránál többet nem fog tudni.
A Samsungnak ez már ilyen ősi probléma. Igazából nem tudni hol csúszik el a dolog. Lehet az exynos ennyire béna vagy a one ui-nál vannak bajok, de az üzemidő az gyenge.
A galaxy s20FE topikban érdemes olvasgatni mert ott van exynos és snapdragon verzió és sokan azt mondják ég és föld a kettő proci.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen légkondit a lakásba?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Motoros topic
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest