- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
TODI1111
veterán
válasz
Szaszati #8873 üzenetére
Amennyiben jól tudom az amerikai verzió is tartalmazza a magyar nyelvet. Arra gondoltam hogy a telefonban megnézni, hogy most mi van rajta és azt újratenni. [Itt] vannak az SM-G981U firmware-k.
Mondjuk lehet, hogy mégis az lenne a legjobb megoldás ha még benne vagy az időben, hogy visszaküldöd és kérsz egy másikat. -
TODI1111
veterán
válasz
Szaszati #8871 üzenetére
Az ODIN használata mennyire idegen tőled? A helyedben én megpróbálnám, hogy letöltöm a teljes gyári romot és odinnal ( természetesen sima csc-vel ami mindent töröl) feltenném. Amennyiben ez nem segít akkor visszaküldeném. Odinhoz találsz egy kis segítséget az S22 ultra topik összefoglalójában.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged