- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi Mi 10T Pro - a házon belüli ellenfél
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
patyi1989
tag
válasz
mrThomi #5635 üzenetére
Köszönöm, de nem erre gondoltam, hanem a 3. féltől származó 96 Hz es programra.
Lehet hülyeséget kérdezek ezzel, hogy okozhat e bármi problémát.
Csak a tapasztalatra lennék kíváncsi, ha kevésbé kompromisszumos érzésre, viszont nyerek vele kB 40 perc akku időt, akkor megéri foglalkozni vele. -
-
Rinocerosz
őstag
válasz
mrThomi #5578 üzenetére
Nekem a telefon 8 óra alatt 8%-ot merült a 10-es androiddal. Mióta a 11 kint van, javult a helyzet mert 8 óra alatt 4-5% merül.
Hozzá tenném, hogy én csináltam FR-t mikor megérkezett a frissítés. Remélem marad is így mert napközben is sokat számít. Egyenlőre a 120hz bekapcsolva eléri az átlag 4 óra kijelzőidőt (játszok is rajta mosranában). -
viewdetails
addikt
válasz
mrThomi #5578 üzenetére
Felhasználás függő. Van-e AOD, helymeghatározás be van-e kapcsolva, milyen szoftverek futnak a háttérben, milyen a térerő, stb., ezek alapján 0,6% és a végtelen között mozog kb.
Személy szerint egy hét után még elhamarkodottnak érzem nyilatkozni a 11-es standby fogyasztásáról, de alapvetően jobbnak tűnik.
-
MadMancs
veterán
válasz
mrThomi #5395 üzenetére
Az igen. Még jo hogy nálam nem lett göröngyös, kivertem volna egyből a balhét. Sérülésről még nem tudok nyilatkozni, de állítólag regenerálódik langyos levegő hatására. Hangszóróban sincs gél. Elhiszem, hogy így már bnem bízol benne, de előzőnél aki felrakta volt béna.
-
eladogeppc
veterán
-
-
eladogeppc
veterán
válasz
mrThomi #2867 üzenetére
A legrosszabb, hogy imádom a Samsung termékeit, de emiatt e standby idő mellett nem lehet elmenni sajnos
Volt S8,S9,Note9,Note10,S20+, de ez vicc, hogy nem is akarják javítani.
Akku idő miatt meg kapcsolgassak ki minden extra szolgáltatást, mondjak le a CPU 30%-áról. Nevetséges.
A fura az volt, hogy első héten keményen hozta az 5,5 óra SOT-ot, majd annyira megtanult mindent, hogy maradt 3,5-4.
Ha a standby idő jobb lenne, már jönnék is vissza.
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Konica Bizhub C220 A3 fénymásoló
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest