Új hozzászólás Aktív témák
-
arn77
aktív tag
-
alcapone386
őstag
válasz
Bazi.Joe #5373 üzenetére
Jóformán észrevehetetlen a fogyasztása. Jópofa fícsöröket tud
Nem szilikonos a tapintása, és a poén hogy alig vastagít. Negatívuma, hogy pofáraeséstől nem véd. (Igaz eddig sohasem volt olyan tokom ami védte
). SES ben vettem, az alapára is kellemes volt, de black fridaykor még kaptam kedvezményt, így nagyon megérte.
-
MadMancs
veterán
válasz
Bazi.Joe #5259 üzenetére
1 napot lazán. Kb úgy llehet számolni hogy átlag 5 óra SOT (Face, zene, IM, böngészés, [PH
] , , 120Hz), azon kívül ha pihen (AOD bekapcsolva, háttérben szinkronizál stb) 2-3%/óra a merülés.
Persze kellet pár nap mire megismertük egymást és beállt minden. Ha nem fontos 120Hz akkor a 60al tovább lehet spórolni, Ha nem kell folyamatos teljesítmény akkor energiatakarékos módban lehet CPU limitet 70% , össze kell szokni a telóval, saját magadhoz szabni (ezt részben auto elvégzi) és nem lesz semmi gond.
-
MadMancs
veterán
válasz
Bazi.Joe #5248 üzenetére
Teljes mértékben. Akkuidő, nálam vegyes használat mellett (amiből 8-12 óra youtube music) masfél napot simán bír. Azért egy ekkora erőgép esetén túl sokat ne várjunk 4500mAh mellett. Android 11 vsak javított a dolgon. Eddig 8 óra munka után reggel 40% körül értem haza (ez a 40% még kitart egész nap, munkahelyemen a lósz*r térerő meríti szépen). Droid 11 el 50-60% al érek haza.
Hétvégén: Totál vegyes használattal 5-6 óra SOT jön össze. Persze nincs is tele jatekokkal meg mindenféle "akkuoptimalizáló" hókuszpókusszal. Illetve minden gyári de altalam nem használt app/funkció törölve/kikapcsolva
Összességében A50 hez képest amiről váltottam kevesebbet a SOT, de azért nem is egy kategória.
-
DaDa
senior tag
válasz
Bazi.Joe #2890 üzenetére
Bár attól még az is rezonálhat. Rezonancia nélkül nem igen van semmilyen hang, hisz az adja a hangot ki. Én inkább elmennék egy jobb BT vgy vezetékes füles felé. Esetleg egy mini hordozható BT hangszóró felé, amit magad mellé raksz és akkor nem a telefon szól. Nagyon jó minőségű tenyérnyi BT hangszórók vannak. De ne ez döntsön egy vásárlásnál. Ebben a kategóriában mindegyik rezonal szerintem.
-
eladogeppc
veterán
válasz
Bazi.Joe #2826 üzenetére
Szia Swarb1 !
Így van, megváltozott a véleményem. Ahogy írtam is, a 4.5-5 óra SOT jó lett volna ha megmarad. De nem így lett.
Az ment az agyamra, hogy használat nélkül is merült a készülék elég szépen.
Sajnálom nagyon, mert a Samsung felületét nagyon szeretem.
Majd ha egyszer a Samsung erre is energiát fordít majd, akkor újra megpróbálkozom egyel.
Kamera Setupot sajnálom, nekem megfelelt.
Vissza mentem iPhone 11-re. -
-
horvi0813
tag
válasz
Bazi.Joe #1060 üzenetére
Sajnos nagyon nem, S20+ 4G Dual Sim-et használok úgyh emiatt lehet kicsit rosszabb mint az átlag de 5óra az átlag nem 7,5óra amit bír... Sajnos ilyen téren nagyon nagy csalódás, de már kezdek hozzászokni a napi 2x töltéshez így Home Officeban többet nyomkodom.
Samsung Galaxy S20 Ultra - Exynos vs Snapdragon.
TLDR: Exynos siralmas sajnos minden téren, még a fotók is sokkal rosszabbak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen egeret válasszak?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest