Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
eladogeppc #5303 üzenetére
Ne tedd, butább az FE.
-
Rinocerosz
őstag
válasz
eladogeppc #5299 üzenetére
Szia!
Szerintem ha nem probléma az ár és a nagyobb méret akkor a Galaxy S20Plusz a jobb választás szerintem. -
turbulencia8
őstag
válasz
eladogeppc #5116 üzenetére
Persze, erdemes, jo aron kaphato. Raadasul meg az FE-nek is kisebb a kavaja, mint az iphone-oke.
-
Rinocerosz
őstag
válasz
eladogeppc #5094 üzenetére
Szia!
A sima Exynos 6/128GB-os van neki. Nekem ha nagyon reális akarok lenni a sima S20 olyan 4 órát bír. Neki ez 5 óra.Álltalában telefonálás, messenger, viber, pár játék, olvasgatás és sok fotózásra van használva.
-
Juhaszatti
addikt
válasz
eladogeppc #4113 üzenetére
Igen, a mobilnet sokat nyom a latba. Ráadásul ha nem wifin vagy, akkor gondolom a szabadban, vagy útközben is használod, ami nagyobb fényerőt jelent, ami megint csak csökkenti az üzemidőt.
-
polonic
félisten
válasz
eladogeppc #4090 üzenetére
Accubattery
-
xhege
veterán
válasz
Nem is a személyednek céloztam a kritikát félre ne értsd. Én most nyergelek át majd Samsungra, így nem tudom melyik app jó erre, de biztos lesz, aki tud ajánlani valamit.
-
NY_A
őstag
válasz
Az a baj a gyárival, hogy egy adott napot mér nem pedig a két töltés közötti időt. Itt nálad beleszámolja 0 és 4 közötti időt is amíg használtad. Utána ugye feltetted tölteni és ezután merül 100-ról 23-ra. Így nem tudod kiszámolni, hogy ebből a 6 órából mennyi az amit 0-4 között használtad.
-
xhege
veterán
válasz
eladogeppc #4086 üzenetére
Bakker a Samsungnaj ez a napokra lebontott használata nem sokat ér, és még akkor finoman fogalmaztam....
-
Teal'C
veterán
válasz
eladogeppc #4022 üzenetére
Partnero ban én sem csalódtam még.
-
Rinocerosz
őstag
válasz
eladogeppc #4020 üzenetére
Ha neked ez nem probléma akkor szerintem érdemes utána nézni. A Snapdragonnak kicsit jobb a teljesítménye és az üzemideje is. Viszont az exynosnál jobbak a képek és a videók... nem rég néztem tesztet.
Szóval ha inkább az üzemidő a lényeg akkor a Snapis jobb vétel lehet.Legalább láthatnánk egy Sanpdragonos kijelző időt
.
Kísérleti nyúl leszel.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
eladogeppc #4020 üzenetére
Alkatrész sincs Európába hozzá, amúgy mivel más az alaplap.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
eladogeppc #4018 üzenetére
Nálunk nincs qualcomm-os példány.
Sufni gsm-be talán betudod szerezni, de az csak bolti garis lesz. -
Teal'C
veterán
válasz
eladogeppc #4012 üzenetére
-
Rinocerosz
őstag
válasz
eladogeppc #4012 üzenetére
Szia!
Elvileg lehetséges, de... szerintem valamivel többet kellene hoznia az s20+ nak.
[kép]
Most azt vegyük hozzá, hogy kicsit türelmetlen vagyok ezért felraktam rá az új romot, hogy ne keljen az ota-ra várni. Szóval nem állt be az akkumulátor idő akkor még. Szerintem egy 5-6 óra amit tud hozni, de keményebb használat mellett ez inkább 4 óra.Nagy vonalakban böngésztem, youtube-on zenét raktam, próbálgattam ezt a fullHD 120fps videót, messengeren volt videó hívás... kb ennyi.
-
bigsee
addikt
válasz
eladogeppc #2919 üzenetére
Jah, mert visszakaptad az elsőt, másodszor...
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
eladogeppc #2919 üzenetére
Engem meggyőzött, köszönöm!
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
eladogeppc #2916 üzenetére
Mivel vernek át? Vagy csak ironizálsz?
-
N.otorious
senior tag
válasz
eladogeppc #2893 üzenetére
Ezt már az s8 is tudta...
-
Bazi.Joe
tag
válasz
eladogeppc #2878 üzenetére
Mobilarena cikkből!
"Zenei téren kiemelkedik a mezőnyből a Mi 10 a sztereó hangszórók miatt, mert itt nem a beszédhangszóró szólaltatja meg a muzsikát, hanem a telefon felső részén van dedikáltan egy egység kifejezetten a multimédiára. Ez pedig klasszisokkal jobban szól, mintha a kijelző feletti hangszórót nyüstölnénk, szóval a Mi 10 kihangosítva a piac egyik legjobb produkcióját szolgáltatja." -
válasz
eladogeppc #2887 üzenetére
Az adb-s root nélküli bebloat módszert (gyári nem eltávolíthatónak mondott appok eltávolítása) nem próbáltad? Vagy annyira minden mindenbe épül Samsungnál hogy ezek kigyomlálása sem hozott változást?
-
mrThomi
addikt
válasz
eladogeppc #2883 üzenetére
fentebb írtad hogy van nagyon sok korlározás, appok törlése tiltása akár amivel kitolható az akku idő. Mik ezek pontosan, és hol lehet erről olvasni? Mert én eddig a fényerővel játszadoztam, de igazából csak nagyon kicsi fényerőn fogyaszt kevesebbet, feletől fölfele tök mindegy hol van.
-
mrThomi
addikt
válasz
eladogeppc #2881 üzenetére
Elvileg az 5 órát mindkettő hozza, azért kérdeztem nem lehet hogy a te S20-asoddal volt valami akku probléma ? Mert a 3.5 óra sot az valóban nem jó
-
mrThomi
addikt
válasz
eladogeppc #2878 üzenetére
Azt értem, de azt hittem neked az akku idővel volt problémád és az i11-vel nem hiszem hogy sokkal jobb üzemidőre számíthatsz. Nem próbáltad meg az S20-at visszavinni, vagy ha időn belül voltál, cserélni ?
-
mrThomi
addikt
válasz
eladogeppc #2868 üzenetére
Tudom mit érzel, szeretnéd ha jólenne de nem teljesen az. Ha a felhasználói szokásaimat nézem, folymatosan kompromisszumokat kell kötni a smasungal. Talán alternatívák közül még a oneplus/googlepixel amit még nem próbáltam lehet a Note20 után, ha az is ilyen marad adok nekik egy esélyt
-
válasz
amint megunod az összes többi flagshipet, fogsz te még visszjönni
-
glacious
addikt
válasz
Megtanulta a szokásaid és nem lőtte ki a legtöbbet fogyasztó alkalmazásokat
-
mrThomi
addikt
válasz
eladogeppc #2822 üzenetére
Megértem a problémádat. Én pár éve egy Honor 8X után tértem vissza samsungokra és a készenléti fogyasztáson majdnem megborultam a székről. Amikor semmit nem csináltam a samsung akkor is merült, és azóta, S8,S10+,Note10+ ugyan ez a szitu. Míg a huawei/honor telóknák( amik eddig voltak, köztük Mate8 ) ilyet nem tapasztaltam. Szívesen visszatérnék a kínaiakhoz de google nélkül felejtős. Apple meg a rendszer miatt. De úgy tudom jelenleg legjobb akksis telefon a piacon a 11 Pro Max
S10+ Nálam meg hozta a Note10+ szintjét a napi 5.5-6.5 óra sotot használattól függően. De 6 óra után már bezuhant 20% alá amit nem szívesen várok meg egyik telefonomnál sem
-
polonic
félisten
válasz
eladogeppc #2864 üzenetére
Mondjuk az a két óra fb masszív egy nap alatt.
Elrohasztja az agyad. -
coccolino
aktív tag
válasz
eladogeppc #2839 üzenetére
iPhone 11 is ugyan úgy merült nekem, sőt....
-
Bazi.Joe
tag
válasz
Ezek szerint a korábbi véleményed megváltozott?!
"Nálam az akkuidő elfogadható (nem tökéletes) lett (4,5-5) óra, de főleg azért is letojom már, mert a gyors töltés percek alatt visszanyomja az akkut." -
MikeWazowski
veterán
válasz
No offense, de note 10 után mit vártál? Az s20 széria nagyon gyenge lett, inkább visszalépés volt a váltás. Oneplus lett helyette?
-
jacis
nagyúr
válasz
Ez elég gáz. 🙄
-
kengyel
nagyúr
válasz
És mit vettél helyette ?
-
Lajtorja
aktív tag
válasz
eladogeppc #2702 üzenetére
Az nem rossz teljesítmény egy másfél éve alapított cégtől.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
+1
-
jacis
nagyúr
válasz
+1
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
eladogeppc #2696 üzenetére
-
norrberth
addikt
válasz
eladogeppc #2661 üzenetére
De most akkor neked milyen telód van?
(#2678) eladogeppc
Irtad hogy Iphone 11 Pro semmit nem merült készenlétibe.
Ha este 21-22h kor leraktad.
És reggel 7 kor ránéztél hány % ot esett? -
ADAM1337
nagyúr
válasz
eladogeppc #2664 üzenetére
Szakmai szemű összehasonlítást szívesen várom, én már eladtam a p20 pro-mat.
Miért ovodás szintű dolog egy összehasonlítás egy szakmai forumon ? -
ADAM1337
nagyúr
válasz
eladogeppc #2661 üzenetére
Jöhet p20 pro vs s20 foto összehasonlítás.
Én is egymás mellett fotoztam a 2 telefonnal, fokusz terén marha lassu és pontatlan az s20, illetve úgy túlszaturál, zöldeket szereti kiégetni, túl kontrasztos nem életszerű színeket használ.
Makró fotót alig lehet vele lőni. (2évig volt P20 pro-m) -
válasz
eladogeppc #2602 üzenetére
Azt próbáld még ki, esetleg adb-vel.
-
ateszapa748
aktív tag
válasz
eladogeppc #2598 üzenetére
Ez nem is lenne rossz... egy 100-150 eFt telefontól, de mi az már, hogy egy 300 eFt úgy kell használni hogy minden földi jó ki van kapcsolva
-
válasz
eladogeppc #2598 üzenetére
Ebből is csak 6óra jön ki kb, amit az idén 4. éves akksiját nyúzó s7e-m is simán hoz...
1 vagy 2 SIM?
fészbúk app kinyírva? -
Timeola
aktív tag
válasz
eladogeppc #2474 üzenetére
Én is lehidaltam rajta.. nálam 1 napig állt a teló, a ráhelyezett clearpex miatt és durva mennyit merült ennyi idő alatt.. és még be se kapcsoltam első használat előtt.
-
válasz
eladogeppc #2474 üzenetére
iOS híres a nulla közeli IDLE fogyasztásáról, ez nem újdonság, mindig is így volt.
-
glacious
addikt
válasz
eladogeppc #2434 üzenetére
Samsungnál az 1% óránként mondható normálisnak, ha minden be van kapcsolva és közepesen gyenge a térerő.
-
polonic
félisten
válasz
eladogeppc #2434 üzenetére
Nem tudom, talán nem annyira.
Nekem repülő módban van éjszaka és a az akkukímélő bixby rutin is automatikusan fut. így 2-3 % a merülés. -
válasz
eladogeppc #2426 üzenetére
S20 és Note 10 széria között fél év van, kgy ugyanaddig fogják támogatni őket. Ez nem hiszem,hogy szempont. Kevés ember tartja már meg kb. 4 évig a telefonját, amíg jönnek rá update-k (2 főverzió, plusz a biztonsági és egyéb frissítések ugye).
-
NavySeal
senior tag
válasz
eladogeppc #2426 üzenetére
Nálam sem és úgy gondolom a 120Hz azért nagyon látványos tud lenni.
-
Timeola
aktív tag
válasz
eladogeppc #2411 üzenetére
És melyik ez a bolt? Akár priviben is jöhet..
-
polonic
félisten
válasz
eladogeppc #2398 üzenetére
Teljesen egyéni, hogy ki mit tilt le.
De mondjuk a briefing meg az upday le lehet tiltani. Én meg a Facebookot is tiltottam. -
Wayne
aktív tag
válasz
eladogeppc #2393 üzenetére
Rengeteg tesztet olvastam,YT videot neztem mindkettorol. Amiben ossze is hasonlitjak oket. Ez alapjan inkabb a 1plus fele dol nalam a merleg. Tulsagosan megoszto a samsung exynos, ami elbizonytalanitott. Foleg a melegedes.... mi lesz nyaron, ha pl kocsiban navigacionak hasznalom? kikapcsol felorara, amig lehul? Tudom sokaknak nincs problemaja vele, de minek rizikozzak egy ilyen draga keszulekkel? 1plus nekem kompromisszum mentes. Dex miatt kicsit sajnalom, azt szivesen kiprobaltam volna.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
eladogeppc #2389 üzenetére
Hát ez tényleg elég korrekt!
-
polonic
félisten
válasz
eladogeppc #2378 üzenetére
-
válasz
eladogeppc #2377 üzenetére
Gondolom nem kell mondani, de hátha másnak jól jön: nulla órától éjfélig mutatja az adott napi SOT-ot, nem töltéstől töltésig.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
eladogeppc #2380 üzenetére
Én csak azt a 120Hz-en 6,5 óra időt sokallom. Biztos jól nézted?
-
MikeWazowski
veterán
válasz
eladogeppc #2372 üzenetére
Valamit nagyon nem jól nézel akkor.
-
polonic
félisten
válasz
eladogeppc #2372 üzenetére
Azt hogy a fenébe? Nekem gyatra most.
Bár lett egy galaxy watch active 2-m is. Az állandó BT kapcsolat enné érezhetően jobban az akksit? -
ADAM1337
nagyúr
válasz
eladogeppc #2353 üzenetére
Nincs valami aksi optimalizáló bekapcsolva ?
-
ateszapa748
aktív tag
válasz
eladogeppc #2284 üzenetére
+
-
dobolson
senior tag
válasz
eladogeppc #2282 üzenetére
Én telenoros vagyok. Igazából pont ez az, ami zavar, hogy a készenléti merülése a kelleténél több szerintem. Az elején volt hogy kikapcsoltam a volte-t, hogy akkor mi van, de nem igazán vettem észre különbséget.
-
ateszapa748
aktív tag
válasz
eladogeppc #2282 üzenetére
Én Telenoros vagyok. Nekem bőven kibírja a napot, 5-6 óra SOT-tal.
-
ateszapa748
aktív tag
válasz
eladogeppc #2269 üzenetére
Azért a plus mellett más is szól nem csak a nagyobb akksi...pl. tof szenzor, 5g, igaz még nincs sok helyen, de ami késik...
De a döntés mindenki maga jóóóga -
SeatZola
őstag
válasz
Ezt érdemes megnézni. Összehasonlítják az S10 5G-t, az S20, S20+-t 60 és 120 Hz-en is akku tekintetében. [link]
Tényleg elenyésző az S20+ előnye a sima S20 mellett. -
dobolson
senior tag
válasz
Úgy rémlik, h egy kicsit jobb aksiban a +, de nem biztos, hogy olyan jelentősen. Nálam a méret miatt nyert a sima verzió egyébként.
-
dobolson
senior tag
válasz
eladogeppc #2267 üzenetére
4-5 ra körül alakul nekem a kijelzőidő átlagban. Sima s20, 120 hz.
-
SeatZola
őstag
válasz
eladogeppc #2255 üzenetére
Én egy sima S20-at használok 6 napja. Én teljesen elégedett vagyok vele. Előtte S10+, IPhone XS, S10 és IPhone 8 is volt. Nem játszom vele. Telefonálok, fényképezek, Fb, Messenger, Instant, Deezer, autóban BT zene. Nekem nem melegszik, nem laggol, üzemelő is jó. A mérete meg tökéletes. Fotózni is szuper. Nekem most ez marad jövő márciusig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen program, ami...?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- További aktív témák...
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest