- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- A Lite-nál is lájtosabb Honor 400 érkezett
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
NvidiaRTX
őstag
válasz
Tsebacsi #3397 üzenetére
"A Mate10 Pro-n 1 évig volt Nova-m. A Samu közelébe nem került még"
Jó neked/nektek, hogy ilyen minimális elvárásaid vannak egy lancserrel kapcsolatban.
Bárcsak én is így lennék ezzel, de amíg egy gyári lancserben nem lehet normálisan használni a full kijelzőt widget pakolásra és a widget méretezés egy f.s addig nem kell gyári lancser egyik gyártótól sem.Na meg hány kezdőképernyő lapozó effekt közül lehet választani a one ui-ban?
Ja hogy neked a gyári is jó az a kemény 1db.
Az alsó dokkba hány ikont lehet pakolni? Max 5-öt csak???
Mondom igények...Na mivel te nem használod ki egy Nova lancser nyújtotta lehetőségeket így az nem is való neked.
Használja csak az aki szereti professzionális módon kezelni a kezdőképernyőjét.Az aláírásodban lévő dolgot most én is szívesen ide írnám.
Amit meg fent írtak, hogy mappa rendezés az appok között... minek?
Minek tegyek még oda is mappát? Hány app van fent az illetőnek, hogy oda is mappa kell?
Aztán meg csodálkoznak ha a teló álló helybe lemerül a sok reklám app miatt.Na egy szó mint száz ilyenen felesleges vitatkozni mindenkinek másak az igényei és más a véleménye is.
-
-
Svenike
tag
válasz
Tsebacsi #3276 üzenetére
igen, ezt én sem értettem, hogy miért nem jó neki. Valószínű, hogy az új assistant verzió miatt felejtette el, amit legalább eddig tudott magyarul. Hátha a következő frissítéskor ez is normalizálódik.
S az is vicc, hogy már ennek is kell örülni, hogy a mostani csúcsmobiluk kommunikál az autóval. Persze, a kötelező netes probléma-megoldás keresés után -
Svenike
tag
válasz
Tsebacsi #3265 üzenetére
Hát, assistant magyar tanításról nem tudok. Sajnos az a szolgáltatás jelenleg nem elérhető magyarul. Így tudod telepíteni, de beszélni angolul kell hozzá valóban.
Sajnos az utcanevekkel is sokszor kerülsz gondba, ha diktálod neki.. (munkába és haza bemondásra szépen elvezet)
Nekem először az USB csatlakozással is voltak gondok; de arra is van remekül működő megoldás -
NoahM
junior tag
válasz
Tsebacsi #2756 üzenetére
Én kb. Másfél hónap után mentem vissza kb egy hete az iphone 11pro-ra és olyan nincs hogy “apple izgalom”
bocsi de nagyon unalmas, hiába használom már sok-sok éve. Valahol hallottam hogy amíg pl samsung az innovációra hajt és hogy jobb és fancy-bb legyen, addig az apple az alapfunkciók tökéletesítésére és készülékek közötti tökéletes harmóniára hajt, de ez nem izgalmas dolog számomra. Akku időben ahogy SeatZola mondta kiváló a 11pro. Az S20+-t sokszor állítottam vissza 60hz-re hogy had nyerjek még egy órácskát. Ha van más apple cuccot szerintem az iphone jobb választás, ha nincs az S20 vonal jobb, sajnálom hogy el kellett hagynom mert tényleg a legszebb telefon.De sajnos nem apple...
-
SeatZola
őstag
válasz
Tsebacsi #2744 üzenetére
Ez érdekes volt, mert rendszer sebességben az S20 jobb volt.
Kamerában a 11 Pro színhelyesebb volt, de vonalélességben meg az S20 volt jobb, főleg a képek szélei felé. Plusz a kamera az S20-on sokkal több beállítást tud. Ami érdekes volt még, és számomra fontos, hogy zenénél, kihangosítva az S20-nak sokkal több mélye volt. Ezt vakteszten is megállapítottuk itthon többen is. Ami sokkal jobb volt az i11 Pro-ban, az a készenléti fogyasztás, mert este 10-től reggel 6-ig 3%-ot merült, míg az S20 5-6%-ot. Viszont wifin netezés közben meg az S20 fogyasztott kevesebbet, mint a 11 Pro. Ami fura, hogy az i11 Pro is OLED-es, de ha megkocogtattam körömmel a kijelzőt, akkor olyan műanyagos hangja volt, míg az S20-nk meg üvegesen. Összességében az S20 és az i11 Pro szerintem kb- egálban vannak. Nekem azért maradt az S20, mert a sokévi megszokás miatt könnyebben kezelem, valamint a +1 év garancia és a 200eFt vs 300eFt miatt. Plusz a teljes Samsung ökoszisztémámat ha cserélném Apple-re, akkor sokkal többe kerülne. NEKEM nem ért többet a 11Pro, mint az S20 így nem mentem bele felesleges kiadásokba. Ennyi! -
ADAM1337
nagyúr
válasz
Tsebacsi #2486 üzenetére
Valószínű hardveraprón fogom, nem nem szolgáltatótól vettem, én is hardveraprón vettem.
Jó a telefon gyorsaság terén tényleg, jelenleg nem is használtam/probláltam még gyorsabbat, de ha visszaáll a rend a cégbe délután 5re tuti lemerül, napi 2 óra navival, és nekem ez érvágás és akkor még csak navigáltam, okés autóba megoldom, hogy töltöm, de nem szeretem kicentizni. -
MrTwister
őstag
válasz
Tsebacsi #1751 üzenetére
Megtaláltam, köszi!
-
Lajtorja
aktív tag
válasz
Tsebacsi #1742 üzenetére
Van itthon több is, főleg azokhoz a cuccokhoz használjuk amihez nincs wireless charging (Galaxy A50, Surface 3, Arctis 7). Telefonnál picit idegesítő hogy kilóg 1-2 mm, de egy vastagabb tokkal talán nem zavaró.
Kocsiba viszont egy Nillkin mágneses vezeték nélküli töltőpadot használok. Sok naftát nem enged át, de arra jó hogy navi közben szinten tartson. Szerintem kultúráltabb módja nem létezik jelenleg a kocsiban való töltésnek
Talán Baseus is gyárt hasonlót, de az nem mágneses hanem "karmos".
-
horvi0813
tag
-
fogtunder
nagyúr
válasz
Tsebacsi #1742 üzenetére
Gondolkodtam rajta sokat én is, de végül inkább wireless töltő lett a vége. Ott van az asztalon, beleállítom a telefont ha épp nem használom, szépen tölt, egy másik van az éjjeliszekrényen, este csak rárakom a telefont és kész. Kocsiba szintén van megoldás, ott mondjuk kábelezek.
-
PeteePeti
őstag
-
PeteePeti
őstag
válasz
Tsebacsi #1679 üzenetére
Petike ám a jó édes öreg..........! Azért mert az IQ szinted nem éri azt el, hogy felfogd miről beszélünk még te vagy a gyökér! Fingod sincs az ottani kultúráról! Szal milyen jogon hülyézed le őket, hm???? Érvelni nem tudsz a baromságod mellett, ezért inkább személyeskedsz?
-
-
válasz
Tsebacsi #1511 üzenetére
Csak súlyosbítja a helyzetet.
Előtte is megvolt már. A frusztráció genetikailag kódolva van az emberekben ebben a KGST régióban.
Más:
Hiba mentes a telefon. Amióta megvan, nem tapasztaltam semmi problémát. Telefonálok, böngészek, fénykèpezek, videózok, gyors, stb.és teszi a dolgát. Tegnap felfedeztem a fényképezőben, hogy mennyi lehetőség van szerkeszteni. Sztem baromi jó...
Mondjuk ami zavar, hogy nem tudok magyarul diktálni a jegyzetekben. Ez egy hiányosság részemre. Vagy esetleg van rá valami megoldás? Ha van, akkor nem szóltam -
HUNgabus
senior tag
válasz
Tsebacsi #1492 üzenetére
Igen, én mondom mert nekem szar, lehet gyari hibas bar nem hiszem. Egy pixel 3 vagy iphone 11 pro megeszi reggelire. Fokusz lassu, es neha felremegy, videozas kozben nagyon melegszik.
Dxo nagyon elfogult szerintem is, a kinaiak meg a sony (fenykepezok) irant, lehet onnan jon a penz. Nezd meg a vilag nagy reszen a profik Canont hasznalnak, na most keress ra milyen "szar" az O meresuk szerint.
-
Ricardo
titán
válasz
Tsebacsi #1169 üzenetére
"Szart se ér a pénzével szavaz dolog, ha megveszed, de nem azt kapod, amit vártál. "
A következőt akkor nem tőlük veszem. Ilyen egyszerű. Ettől függetlenül a mindenféle csatornákon El lehet juttatni az üzenetet, hogy ezért nem azt veszem. Így az oka is egyértelmű.
Annak nem sok értelme van viszont ami most megy. Megveszem, nem tetszik, anyázok, aztán a következőt ugyanúgy megveszem, ugyanazzal a processzorral ami miatt anyáztam. Ez valóban hatékonyabb
Én nem véletlenül nem veszel MTK- telefont
-
fogtunder
nagyúr
válasz
Tsebacsi #1164 üzenetére
én egy szóval se mondtam, hogy nekem tetszik a dolog, de elég nyilvánvaló okai vannak, hogy nem fogják megcsinálni ott, ahol nem muszáj nekik. kérdeztem a Samsungot is még két éve, hogy miért van bizonyos régiókban SD verzió, de őket se nagyon avatták be az okokba.
én amúgy személy szerint inkább használnék Huát, de GMS nélkül nem fogok, akárhogy is próbálják eladni a HMS-t, a Xiaomi kamerában még nem nagyon van ott, ahol kellene, szifont nem fogok, talán a OnePlus lehetne még opció, de abból képtelen vagyok mintát szerezni, szóval marad ez. engem amúgy egyedül az üzemidő zavar, a teljesítménnyel semmi bajom.
-
-
-
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
Tsebacsi #799 üzenetére
Én innen rendeltem és 2 nap alatt meg is kaptam: Samsung Galaxy S20+ Clear View Cover tok (fekete)
Az ára: 14.470 Huf volt házhoz szállítással együtt. Nem találtam olcsóbbat... bár tegnap még volt nekik raktáron.
A tokról annyit, hogy sokkal minőségibb mint a Galaxy S7 Edge Clear View Coverem (csak ehhez tudom hasonlítani). NFC-s tok, rápattintás után a telefon érzékeli a tokot és már húzza is le hozzá a szoftvert. -
fogtunder
nagyúr
válasz
Tsebacsi #497 üzenetére
ez az egész benchmarkolás túl van kicsit dimenzionálva, mert azt nem fogod tudni megmondani egy ilyen szám alapján, hogy amúgy elég gyors-e a telefon. hozzáteszem asztali fronton is van egy hasonló helyzet, nyilván kell valami, ami alapján rangsoroljuk a hardvereket, de ezek a számok tudnak azért félrevezetőek lenni.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Autós topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256/8GB Green
- iPhone 14 pro 128 GB kártyafüggetlen
- újszerű iPhone 13 Pro 128GB alpine green alpesi zöld független Apple
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium Új eredeti Apple akkuval, USA model
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest