- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Egy óra, két rendszer
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Már be is futott a Galaxy A17 5G
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
andrisms
aktív tag
válasz
slászló65 #3316 üzenetére
Köszi a választ!
Ennyire vészes, hogy ketten is lebeszélnétek?
Miben lenne számomra hátrányos?Mi10 8/128-as verzióban van, és nem bővíthető. Ott az számomra a hatalmas mínusz. Amúgy 50e Ft-al lenne több az S20+, szerintetek akkor nem ér ennyivel többet?
Szerk: s20+-ban a bővíthetőség izgat leginkább, mi9-em már sokszor megtelt(6/128)
Plusz ha már van, az IP védelem is jó tud lenni, bár eddig is megvoltam nélküle -
silvergod
őstag
válasz
slászló65 #3060 üzenetére
Semmi gond a térerővel....látom minden fórumon megtalálható vagy
nem úgy volt hogy ezt is elfelejted mind a note 10 et? Nem jó neked a samsung be kell látnod
forrónak nem olvastam ,de lehet nem figyeltem eléggé...
a #3056 ra várnék választ, olyan embertől akinek van is ilyen vagy volt note 10-e...köszi -
arn77
aktív tag
válasz
slászló65 #2982 üzenetére
Nem Akarok vitát szítani, de Te tévedsz 254 ezerért nem kapsz 2 év hivatalos garanciával sehol ilyen telefont. Amelyik bolt ezt állítja az hazudik.
A két év garanciát, a bolt vállalja, nem a Samsung! Az más kérdés, hogy ők is a Telemaxhoz hordják javítani, de ez akkor sem hivatalos vagy gyári Samsung garancia, csak bolti! Meg ezt Te sem hiheted el, hogy mindenütt 360 ezer a készülék Samsung garanciával és a FirstPhone meg annyiért adja.
-
arn77
aktív tag
válasz
slászló65 #2979 üzenetére
FirstPhone 2 Év garancia, de nem gyári, hanem bolti. Forrósodás majd mostanában fog előjönni gondolom, ha egyszer nyáriasra fordul az idő. Nekem egyszer fordult elő szabadtérben kb 3 perc üzenetváltás Messengeren és két darab fénykép után ahogy zsebre tettem szinte sütötte a combomat. Ujjlenyomat olvasó sem az igazi, de elvagyok vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- Honor 70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest