Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kezünkben a mélynyomóval szerelt Redmi K90 Pro Max
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
andrisms
aktív tag
válasz
slászló65
üzenetére
Köszi a választ!
Ennyire vészes, hogy ketten is lebeszélnétek?
Miben lenne számomra hátrányos?Mi10 8/128-as verzióban van, és nem bővíthető. Ott az számomra a hatalmas mínusz. Amúgy 50e Ft-al lenne több az S20+, szerintetek akkor nem ér ennyivel többet?
Szerk: s20+-ban a bővíthetőség izgat leginkább, mi9-em már sokszor megtelt(6/128)
Plusz ha már van, az IP védelem is jó tud lenni, bár eddig is megvoltam nélküle -
silvergod
őstag
válasz
slászló65
üzenetére
Semmi gond a térerővel....látom minden fórumon megtalálható vagy
nem úgy volt hogy ezt is elfelejted mind a note 10 et? Nem jó neked a samsung be kell látnod
forrónak nem olvastam ,de lehet nem figyeltem eléggé... 
a #3056 ra várnék választ, olyan embertől akinek van is ilyen vagy volt note 10-e...köszi -
arn77
aktív tag
válasz
slászló65
üzenetére
Nem Akarok vitát szítani, de Te tévedsz 254 ezerért nem kapsz 2 év hivatalos garanciával sehol ilyen telefont. Amelyik bolt ezt állítja az hazudik.
A két év garanciát, a bolt vállalja, nem a Samsung! Az más kérdés, hogy ők is a Telemaxhoz hordják javítani, de ez akkor sem hivatalos vagy gyári Samsung garancia, csak bolti! Meg ezt Te sem hiheted el, hogy mindenütt 360 ezer a készülék Samsung garanciával és a FirstPhone meg annyiért adja. 
-
arn77
aktív tag
válasz
slászló65
üzenetére
FirstPhone 2 Év garancia, de nem gyári, hanem bolti. Forrósodás majd mostanában fog előjönni gondolom, ha egyszer nyáriasra fordul az idő. Nekem egyszer fordult elő szabadtérben kb 3 perc üzenetváltás Messengeren és két darab fénykép után ahogy zsebre tettem szinte sütötte a combomat. Ujjlenyomat olvasó sem az igazi, de elvagyok vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 11 Pro Max 64GB Független Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4535
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4534
- újszerű iPhone 17 Pro 256GB deep blue mélykék független Apple 3 év garancia iCentre
- új iPhone 17 Pro Max 256GB silver ezüst független Apple 1 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen,MS3634,94% Akkumulátor
- Microsoft Surface Pro // Surface // Surface laptop 10.gen i5, Ryzen // 12,5 13,5 15 //
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro 4G LTE Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
nem úgy volt hogy ezt is elfelejted mind a note 10 et? Nem jó neked a samsung be kell látnod
forrónak nem olvastam ,de lehet nem figyeltem eléggé...
Érvelni is tudsz, vagy csak a semmibe vagdalózol???
(költői kérdés, nem kell válaszolni)
A két év garanciát, a bolt vállalja, nem a Samsung! Az más kérdés, hogy ők is a Telemaxhoz hordják javítani, de ez akkor sem hivatalos vagy gyári Samsung garancia, csak bolti! Meg ezt Te sem hiheted el, hogy mindenütt 360 ezer a készülék Samsung garanciával és a FirstPhone meg annyiért adja.