- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
andrisms
aktív tag
válasz
slászló65 #3316 üzenetére
Köszi a választ!
Ennyire vészes, hogy ketten is lebeszélnétek?
Miben lenne számomra hátrányos?Mi10 8/128-as verzióban van, és nem bővíthető. Ott az számomra a hatalmas mínusz. Amúgy 50e Ft-al lenne több az S20+, szerintetek akkor nem ér ennyivel többet?
Szerk: s20+-ban a bővíthetőség izgat leginkább, mi9-em már sokszor megtelt(6/128)
Plusz ha már van, az IP védelem is jó tud lenni, bár eddig is megvoltam nélküle -
silvergod
őstag
válasz
slászló65 #3060 üzenetére
Semmi gond a térerővel....látom minden fórumon megtalálható vagy
nem úgy volt hogy ezt is elfelejted mind a note 10 et? Nem jó neked a samsung be kell látnod
forrónak nem olvastam ,de lehet nem figyeltem eléggé...
a #3056 ra várnék választ, olyan embertől akinek van is ilyen vagy volt note 10-e...köszi -
arn77
aktív tag
válasz
slászló65 #2982 üzenetére
Nem Akarok vitát szítani, de Te tévedsz 254 ezerért nem kapsz 2 év hivatalos garanciával sehol ilyen telefont. Amelyik bolt ezt állítja az hazudik.
A két év garanciát, a bolt vállalja, nem a Samsung! Az más kérdés, hogy ők is a Telemaxhoz hordják javítani, de ez akkor sem hivatalos vagy gyári Samsung garancia, csak bolti! Meg ezt Te sem hiheted el, hogy mindenütt 360 ezer a készülék Samsung garanciával és a FirstPhone meg annyiért adja.
-
arn77
aktív tag
válasz
slászló65 #2979 üzenetére
FirstPhone 2 Év garancia, de nem gyári, hanem bolti. Forrósodás majd mostanában fog előjönni gondolom, ha egyszer nyáriasra fordul az idő. Nekem egyszer fordult elő szabadtérben kb 3 perc üzenetváltás Messengeren és két darab fénykép után ahogy zsebre tettem szinte sütötte a combomat. Ujjlenyomat olvasó sem az igazi, de elvagyok vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Túraautó topik
- Tesla topik
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- AliExpress tapasztalatok
- PlayStation 5
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged