Hirdetés
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rinocerosz
őstag
-
Garsza
veterán
Helló! S20+ -om van. Amiben az AccuBattery szerint 82% az akksi. Szerintetek egy akksi csere hozna számottevő javulást üzemidőben?
-
atomka78
aktív tag
Azt én is megtaláltam,csak ez azért menőbb lenne. Mert így betudod tenni bármely más képre is .
-
atomka78
aktív tag
Ezt miért nem tudom csinálni s20+?
Hatékonvabb keresés
Mostantól egyszerre több személyre vagy
témára is rákereshet a Galériában. Akár
a nevük megjelölése nélkül is rákereshet
emberekre, csupán az arcuk megérintésével a
képen.
Elvileg 5.1 újítás,de nekem valahogy nem sikerül.. -
modd3r
őstag
ONE UI 5.1 S20-ra most települ. (TMH)
-
ACE-
addikt
válasz
PedroPascal
üzenetére
Ehhez gondolom adott szolgáltatónál is kell megvenni a telefont... nekem Simple biztosítás van a telóra, de az csak képernyőtörésre fizet és kizárólag képernyőt cserél ingyen... ilyen nincs hogy egész telefon újraindult garival...
-
Rinocerosz
őstag
Szerintem ilyen minden szolgáltatónál van, de szerintem más cégek is kínálnak ilyet. Nekem is van ilyen biztosításom a Vodafonenál. Minden hónapban 2000ft kell fizetni és ha történik a telefonnal valami akkor minimálus önrész után a telefont vagy cserélk vagy ha lehetséges javítják.
-
-
daty5
tag
válasz
mantequilla
üzenetére
Van boltban is.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
mantequilla
üzenetére
felújitottat HW apróból vettem.
vázon kivül mindene új. -
tyielow
aktív tag
Már korábban jelezte a telefon, hogy valami van az SD-kártyával. Beállítottam, hogy a felvételeket ne oda mentse, hanem a belső memóriába. Azóta a videófelvétel rendbejött (a végén a STOP megnyomását követően még 5-10 mp-ig nem állította le a felvételt). Akkor már tudtam, hogy tényleg van vele valami. Na most már ezt írta ki a telefon
:
Mondom oks, akkor kiveszem a kártyát, végülis teljesen felesleges, mert azóta 2 TB felhőre fizetek elő, minden ott van mentve.
Készítsek másolatot? Oké, nedugom a laptopba. Hát kinyírta a gépet
Akárhányszor bedugtam, befagyott mint a szar. Aztán elővettem egy USB-s kártyaolvasót, azon keresztül ment... kabaré
Most elraktam egy fiókba, majd ott ellesznek a fájlok..
-
daty5
tag
válasz
mantequilla
üzenetére
Én garanciában/biztosításra cseréltet vettem 01.31.-én, vadonat újat.
Kaptam hozzá számlát, és újabb 2 évre garanciát. -
daty5
tag
válasz
mantequilla
üzenetére
Mire gondolsz?
Új akkumulátorra, vagy új S20+ ra? -
mantequilla
aktív tag
honnan lehet újonnan venni manapság?

-
Gallac
senior tag
válasz
tyielow
üzenetére
Heló igen eddig ez jól is működött. De az akku egészségi állapot fülön írja meritsem le 15% alá, majd full töltsem fel, mert addig nem tud akku életciklust kalkulálni. Megtörtént 2x is. De azóta is 3 ciklus töltöttem szerinte... ami persze badarság.... Továbbra is ezt írja. Verzió frissítés volt, lehet maradt bug a programban...

Megvettem én is anno ahogy írtad kb 300 Ft volt... -
Gallac
senior tag
Sziasztok!
Tud valaki ajánlani normális akku teszter androidos appot?
Amiket eddig próbáltam az mindegyik gagyi... fals értékeket ír az akku elhasználódásra..
Meg írja meritsem le 15 % alá töltsem fel fullra és akkor hiteles a mérési és az ebből kalkulált eredmény. Megtörtént aztán mindkét app tojik rá...
Továbbra is ezt írja. Aztán lehet ezek a programok pikulát sem érnek... S9-nél pedig működött..
-
daty5
tag
Sziasztok!
Beléptem a csapatba!

Tegnap vettem egy új készüléket, ma fogom "belakni".
Galaxy S22 Ultráról váltok.
Azt is újonnan vettem, de pár hétig - inkább azt mondanám, teszteltem - használtam csak.
Szuper telefon, de rájöttem, nem igazán van szükségem a tudásának 10 százalékára sem, a pen elő sem volt véve belőle.
Így azt most el fogom adni.
Pedig még 3 év Samsung gari is van rajta.Üdv Mindenkinek!
-
krisz12071
aktív tag
válasz
krisz12071
üzenetére
Egy frissítéssel le voltam maradva,így rendeződött is a videó!
-
horgasz68
csendes tag
Sziasztok
Van esetleg valakinek SM981U verziós telója? -
Czeri32
tag
Sziasztok!
Sikerült beszereznem egy új 20+ készüléket, látom többeknek gondja van a 13-al, enyémen most 12 van. Érdemes frissíteni vagy inkább várják még?
Előre is köszönöm szépen a válaszokat. -
alcapone386
őstag
S20 plus, 4G - XEH 182mb-os frissítés érkezett.
-
plaszy
őstag
Sziasztok!
Játékot másolnék az Android / data mappába, de nem adja be a mappalistát, csak PC-n...ezt hogy lehetne kikerülni?
Köszi
-
PedroPascal
őstag
válasz
Rinocerosz
üzenetére
Köszönöm. Alszok még rá de úgy van ahogy mondod. Holnap felhívom a szervizt.
-
Rinocerosz
őstag
válasz
PedroPascal
üzenetére
Az rendben van, hogy működik Telekom simkártyával. Viszont ezt a telefont a Telekomtól vetted, de ők egy olyan telefont küldtek ki amit a Vodafone adott ki. Nekem ez így nagyon nem stimmel.
Én a helyedben megkérdezném, hogy erről mi a véleménye a TMX-nek vagy a Telekomnak.Egyébként van leírás, de aktualizálni kéne. Én a hétvégére halasztanám. [Régebben írtam itt róla ezt S20Ultrára]
Egyébként nem ördögtől való dolog ez. Egyszer megcsinálja az ember akkor már menni fog másodikra is
. Hétvégén meg tudom nézni, hogy pontosan miket kéne aktualizálni, de nagyon sokat nem kell. -
PedroPascal
őstag
válasz
Rinocerosz
üzenetére
Telekomos sim-el próbáltam bevette gond nélkül. Nekem csak Telekom kártyám van. A készülékbiztosítást nem a Telekom intézi (látszik is...) ez így elég tré... Csak nem tudom frissíteni ez zavar. Lehet jobban járok ha magam megoldom de nem csináltam még ilyet. Érdemes belevágni, van esetleg egy jó leírás hogyan kell?
-
Rinocerosz
őstag
válasz
PedroPascal
üzenetére
Na most ez nekem is magas kicsit.
Szóval az utolsó 3 betű kombináció azt jelzi, hogy honnan származik a telefon.
Az s22-nél a vodafone már benne van egy olyanban, hogy Európai rom. Itt már nincs olyan, hogy Magyar független, Szlovák független vagy Voda Magyar, Szlovák voda.... csak egy egységes Eu rom van amit EUX-nek neveztek el. (Pár kivétel van mint a Telekom, akik ebben még nincsennek benne ha jól tudom). Nekem ilyen a telefon Eux tehát Eu rom van rajta. Tovabbá független igen... nyilván ez nagyon jó dolog, hogy bevezették mert nincs szolgáltatói telefon, nem vagy ide oda láncolva. Azt hiszem így mehet bele minden sim kártya + a frissítéseknél is gyorsabb lenne elvileg. Bár én se tudok minden ezekröl.. inkább csak gondolom
Amit linkeltél ott azt látni, hogy a telefon az Angol Vodafontól származik és elvileg van benne egy angol és egy magyar simkártya. Én így értelmezem és talán memória kártya is?
Na most ha te Telekomos vagy és a készüléket ők küldték, ennek nem szabadna Vodásnak lennie semmi körülmények között. -
PedroPascal
őstag
válasz
Rinocerosz
üzenetére
link Itt lesz de nem tudtam értelmezni. Nekem is van S22 ott ugyan az van mint neked csak a vége TMH, mivel telekomos. Gondolom a tied független. VOD = UK, UK voda lenne?
-
Rinocerosz
őstag
válasz
PedroPascal
üzenetére
-
PedroPascal
őstag
válasz
Rinocerosz
üzenetére
Ezt én is így gondolom. Javítani nem tudták a régit így újat küldtek, Telekom készülék biztosítás. TMX szerviz van a papíron és ide szól a garancia is 2 év. Honnan lehet megtudni hogy milyen régiós?
-
Rinocerosz
őstag
válasz
PedroPascal
üzenetére
Na most ezzel az a baj, hogy a szolgáltatónak nem kellene ilyen telefont oda adnia ami nem talál frissítést. A legjobb megoldásnak azt tartanám, hogy beszélni velük mert ez így felvet néhány kérdést. Ennek a telefonnak ha rákeresel a szoftver frissítésre akkor fel kellene dobnia az Andriod 12-t. Na most ha nem talál a smartswitchel sem akkor ott gebasz van a firmwarenél.
Házilag is lehet ezt orvosolni, de ennek nem így kellene mennie. Én még most szólnék a szolgáltatónak, hogy ilyen gondod van.
Megértem ha nem akarod itt is le tudjuk írni, de elsőre nem egyszerű ilyet csinálni. -
PedroPascal
őstag
Kábellel összekötöttem a PC-vel és a Smart Switch sem talál frissítést. Hogyan tudom így az androidot frissíteni?
-
PedroPascal
őstag
Ma kaptam meg a csere telefot (készülékbiztosítás) Telekomos S20+5G volt az eredeti. A csere telefon szintén de a szoftver verzió: G986BBXXU6DUB5 Ez milyen régió? Android 11 van rajta és nem akar frissíteni.
-
tyielow
aktív tag
Sziasztok.
Nagyjából 1 hónapja amikor videót rögzítek, iszonyat darabos a kijelzőn kép. A végeredményen nem látszik, de felvétel közben brutál zavaró. Ez köztudott probléma, vagy egyedi eset lennék? Esetleg megoldás?
-
saril
senior tag
válasz
lionshamlet
üzenetére
Ez hol van, svédorszszág?
-
kerobi
senior tag
Nekem nagyon merul az akksi. Ejszaka kb 15 %. Meta services zabalja ki sem tudom loni. semmi sem fut a hatterben. Eddig jo volt az akksiido valamelzik frissites tolhatta el.
-
horgasz68
csendes tag
Még egy bizonyára elcsépelt kérdés.
Javult az akkuidő a frissítésekkel? -
retesz147
addikt
Szia!
Szétszedő videó 1:20 körül láthatod a fekete "fólia" az akksi fölött.
[Szétszedő videó] -
kerobi
senior tag
Sziasztok hol van ennek a telonak a wireless coil pozicioja? Van magsefe ringen azt akarom rátenni a tokra csak nem tudom a poziciot és magsafe chargerrel tölteni
-
horgasz68
csendes tag
Sziasztok!
E-SIM + Nano SIM + SD kártya működik egyidejűleg? -
Robertoq
őstag
válasz
Rinocerosz
üzenetére
Rádugtam gépre (MacOS), de a SmartSwitch azt mondja, nem támogatott USB csatlakozás, MTP-re rakjam, de azon van (Fájlok átvitele)
-
Robertoq
őstag
Szereztem egy Szlovén S20-at, de Android 10-re azt hozza, hogy nincs újabb verzió, miközben sammobile szerint létezik rá android 13. Miért lehet ez?
-
ACE-
addikt
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Nekem Balatonnál még a DIGI is majdhogynem tökéletes... de ha nem a Telekom is jó volt. Mondjuk ilyen tömeges helyekre nem járok, de ha járnék sem a telefonomat nyomkodnám...
-
bajnokpityu
félisten
válasz
alcapone386
üzenetére
Saját tapasztalat az,hogy pl a Balatonnál gyakorlatilag g4 nincs, g5 tökéletesen megy. Vagy fesztivalokon. Nekem mindkét telóm g5 pont ilyenek miatt. Aztán nemtom milyen lesz,amikor masszívan elterjed,de egyelőre elképesztő az előnye nagy tömegben.
-
alcapone386
őstag
Még Magyarországon elérhető sem volt az 5G, már akkor tudtam miről van szó. Nyugi, napi szinten követem a tech világát.. (is).
"Mivel kevesebben használják".
Ugye viccelsz? Még jó, hogy kevesebben használják, mert nemrég vezették be a technológiát, és jelenleg is fejlszik a lefedettséget. Pont arról szól a technológia, hogy egyidejű használat mellett, magasabb terhelésen is, magasabb szávszélesség és alacsony válaszidő érhető el (jelentősen csökken a késleltetés).. Az energiahatékonyságról ne is beszéljünk. Lefedettség is kiváló lesz....Én a kérdező kérdésére válaszoltam. Egy átlag mobil felhasználó jelenleg 4G sávszélen vígan elvan. 1-2 évig nem fog sírni, ha nem tudja az 5G-t a telefonja. Vagy úgy gondolod, hogy facebook, tiktok, egy kis gmail olvasás, vagy éppen COD sír az 5G ért? Persze, ha az lett volna a kérdés, hogy önvezető autónak 4G vagy 5G kell, akkor más a válasz. Vagy, ha otthon nincs net, és osztani szeretné, hogy a család tudjon bőségesen torrentezni akkor persze az 5G megint jobb. Persze 5G-s telefon időtállóbb, de 4G még évekig elegendő lesz a mobilosok 80%-ának.
-
BIT_
tag
válasz
alcapone386
üzenetére
Nem a sebessége a lényeg. Mivel kevesebben használják, nem ingadozik a sebesség, stabil. Olvass utána, húgy mire van kitalálva.
-
alcapone386
őstag
Napi használatban s20 plus 4G-t használok. Sokszor vagyok olyan helyen, ahol 5G sincs. Részemről nem hiányzik. 4G sebesség eddig mindenre elég volt.
-
plaszy
őstag
Szerintem nem lehet, mivel ezt hardverileg is kell tudnia.
Napi használatra szerintem van más lehetőség is, használtban.
Most jött rá nem olyan rég a 13-as Android. Szerintem ez az utolsó főverzió.
Az A52s 5G-t vagy A53 5G-t szívből ajánlom, mindenre elég, ami napi használatra kell. Ezeket még jó áron ellehet csípni garival, használtan. Persze nem S kategória érzetre, de akkor is jól eltalált telók. (Tapasztalat alapján írom.)
-
Hi
Azt hogy lehet ellenőrizni hogy egy teló 5g-s?
985F-DS a típus száma -
belashx
senior tag
Felment a legújabb frissítés, és van egy nagyon idegesítő dolog.
Nem tudom félig lehúzni a notofication bart, hogy lássam az értesítéseket, egyből a kapcsolókat mutatja.
Van erre megoldás, csak én nem találok ilyet a beállítások közt?Oké, a Good Lock appban találtam rá megoldást. (Vagyis itt aktiválódott egy kapcsoló a frissítés után.)

-
Luna73
tag
Sziasztok. A párom 20-a az android 13 óta pocsékul müxik! Fényképezője búg és f.s képeket lő! Ez bug lehet,v szervízbe kéne vinni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Pokémon Trading Card Game csomag BONTATLAN
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
.
)

Továbbra is ezt írja. Aztán lehet ezek a programok pikulát sem érnek... S9-nél pedig működött..