Új hozzászólás Aktív témák
-
lasse001
senior tag
válasz bajnokpityu #8299 üzenetére
Még egy fő verzió
-
bajnokpityu
félisten
Hello, tudni, meddig kap android frissiteseket a telo?
-
retesz147
addikt
válasz vazee00 #8297 üzenetére
Ott nekem sem, tehát lakáson belül átmehetek másik szobába, semmi gond, de ha sétálok, sajnos néha előjön ez a probléma.
Most 2x nem jelentkezett, de tegnap újra.
Valószínűleg a test árnyékol és valamelyik eszköznek gyengébb a BT-je és a határon mozoghat és néha jó, néha meg előjön a gond.Eladó Xiaomi 13 üvegfólia és Samsung S23 Nilkin tok és üvegfólia.
-
vazee00
tag
válasz retesz147 #8293 üzenetére
Ugyan ilyen Comfobuds fülest használok egy S20+ -al, nálam semmi ilyen nem jelentkezett, 5-10m távolságnál sem szakadokzik...
FayRPG: fayrpg.hu | Zöldhulladék, zöldség-gyümölcs hulladék újrahasznosítás: bioferet.hu | fayrpg.hu | kukamosok.hu | tejfelvasarlas.jomekft.hu | fantasyworld.hu | blackcatpub.hu | energym.hu | keramika.hu | TheVR Android App: thevrapp.hu | személyi edzés érd: stepandmove.hu
-
retesz147
addikt
Köszi!
Ebből adódóan füles lesz a gyengepont...de teszt következik...
Eladó Xiaomi 13 üvegfólia és Samsung S23 Nilkin tok és üvegfólia.
-
ClioRS
őstag
-
retesz147
addikt
Sziasztok!
Használ valaki a telóval bluetooth TWS fülest?
Én pontosan egy 1MORE ComfoBuds Pro TWS-t használok 2 hete. Eddig 2-3 alkalommal használtam sétálás közben, de sajnos élvezhetetlen volt, mivel 20-30mp-ként megszakad a "vétel" 2-3mp erejéig. A teló az első nadrágzsebemben van. Ilyenkor nem szakad le a telóról a füles, mert nincs újracsatlakozási hang.
Próbáltam mindent (beállítások a füles appjában), de eddig semmi nem vált be....Ennyire gyenge lenne a jelerősség valamelyik készüléknél?
Ha kezembe veszem a telót és felteszem a mellkasom magasságába, akkor eltűnik a probléma....
Nemár, hogy cca 1m tényleg gond....Köszi!
-
Jappán
tag
Sziasztok! Köszönöm szépen a sok segítséget és információt. Elvándorlok az S22 csoportba
S22 Ultra /Watch 4 Classic 46mm /Galaxy Buds+ /JBL Xtreme2/
-
kerobi
senior tag
Sikerült olyan autotöltöt vennem ami gyorsan tölti vezeték nélkul. Kellett Qc3-as töltöfej a szivargyujtoba. Az egyetlen probléma, hogy még igy is lassu. Nem képes utolérni a töltés a fogyasztást.
Az NFC-hez totál hozzá kell érinteni a terminálhoz és még ugy is nehezen veszi. Ez természetes? -
retesz147
addikt
Az sima 5W-tal tölt, ha 4 órát ír ki. Vezetéknélküliben is van gyorstöltés és akkor ki is írja, ha észleli.
Egy Baseus töltőt ezért küldtem vissza, mert nem ment vele. Hisztis p*csa ilyen téren... Kevés töltővel tölt gyorsan, szinte csak Samuval szupergyorsan, veznélkül szintén nagyon kevéssel tölt gyorsan,cserébe melegszik mint állat.
Imádom, amikor 10-15 perc után kocsiba kiírja, hogy túlmelegedett, leállítja a töltést, majd 2mp múlva ismét visszakapcsolja, majd ismét le, vissza... Hát, még szerencse, hogy céges...Őszinte leszek, egy 4 éves akkori csúcs Xiaomihoz képest kevés pozitívumot tudok felmutatni a 2 éves csúcs Samunál....
Xiaomi sose melegedett túl, pedig 4 év alatt lett volna ideje... Stabilnak sem mondanám. 2-3 hete használom, vagy 2-3 naponta újraindítom, mert valami nyűg miatt beakad, Xiaomit volt hogy fél évig nem indítottam újra.
Nyilván az sem volt tökéletes, sőt... De nagyon nem érzem azt, hogy ez 2 évvel fiatalabb technika és, hogy csúcs teló... Sajnálom...Eladó Xiaomi 13 üvegfólia és Samsung S23 Nilkin tok és üvegfólia.
-
kerobi
senior tag
válasz MadMancs #8276 üzenetére
Vezeték nélküli töltést ir ki, meg jó sok időt. A gyorstöltés, szupergyors töltés és a vezéknélkuli töltés be van kapcsolva, plusz a 85%os akkuvédelem is.
Egyébként 92%os az akksija mikor vettem 1 hónapja meg az első rendszer volt rajta.
A szabványt azt nem tudom, de vásárlásnál ki lehetett választani az s20-at is, meg ajfon meg stb. Az autos töltö magsafe töltö, az is lassan tölt, ráadásul nem is magnetic..
Ők voltak a jomadarak.[ Szerkesztve ]
-
veterán
Az hogy 15W osat vettél csak egy dolog. Nem biztos hogy olyan szabványt használ amit ismer is telefon.
Vezeték nélküli töltés vagy vezeték nélküli gyorstöltést ír telefon?Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
kerobi
senior tag
Nektek mennyi időbe telik feltölteni a telefont wireless töltövel? 15 wattosat vettem de 4 órát ir ki. Két különbözö falitöltövel pobáltam ki.
[ Szerkesztve ]
-
kerobi
senior tag
Sziasztok, nem tudjátok a google discovert hogy lehet a samsung free helyére varázsolni? Alternativ launchert nem szívesen akarnék az akksikimélés végett. Valamint hogy lehet alkalmazást a zárképernyon engedélyezni. Egyes alkalmazások sikerültek, de a google maps nem akarja. Egyből kéri az azonosítást.
-
laczkaba
aktív tag
Megjött az áprlisi bizt.frissités,DBT.
-
kerobi
senior tag
sZIASZTOK Az értesitést hogy tudom levenni? A hangposta ott van az értesités között és a törlés ki van szurkitve. A készre meg rányomva semmi nem történik.
-
retesz147
addikt
Szia!
Autós tartó-töltőnek itt a fórumon, ahogy olvastam a Xiaomi 20W-ost ajánlják. Ez nem mágneses, hanem "automata", azaz ha van feszkód, akkor nyílik ki és csukódik be.
xiaomi 20W autós wireless-vezeték nélküli töltő
Nekem egy Baseus van, nem tölt gyoraan, csak 5w-tal.Asztali wireless-vezeték nélküli töltőnek ahogy olvasom, csak Samsungot szabad venni, mert a többi nem tölt gyorsan.
Én most rendeltem egy Samsungot innen:
Samsung wireless töltőToknak Spiegent használok, jófogásról vettem gyorsan.
-
kerobi
senior tag
Sziasztok nekem is megjött ma a teló. S20 5g. Mai árfolyamon 175 rugó volt, de vadonatuj. Még Oneui2.5 android 10 volt rajta, fel is frissítette apránként 4.1-re. Lehet, hogy hülyeség volt még nem tudom, én mindig bízom az uj verziókban. Elég kis Pici, a GT Neo 2-m mellett ugy néz ki mint egy fiu-lány páros. Már látom az akksi nem lesz elég ezért néznék mágneses autós qi töltőt, és otthonra qi töltőt. Kellene egy jó tok is. Tudnátok ezeket ajánlani? Minden website szoba jöhet.
Van aki bloatware-mentesitette a telót? AZ ADB appcontrolom van, de nem vagyok biztos benne mit lehetne eltávolitani. -
atomka78
tag
Sziasztok. Mi ez a jel hozzáadva? Alul szokta kiírni. Mostanában elég sürün irogatja ki nekem. Köszönöm
-
retesz147
addikt
Skacok, ismét kérdeznék, mert nem tudom belállítani a kívánt dolgot....
Ugye van a messengernek egy jellegzetes hangja, amikor jön az üzi, pittyeg... Ez oké, ismerjük, "szeretjük".
Namármost, van a WhatsAppnak is egy sajátos hangja üzenet érkezésekor. Ezt a sajátos hangot a Xiaomim mindenféle beállítás nélkül lejátszotta, míg az S20 felülírja és a standard Samu értesítést játsza le.
Ezt hogy tudnám változtatni?Outlook-nak is van saját hangja, azt is saját hangon szól, nem pedig Samuson.
Bug? Ne is keressem?
Köszu!
-
toompa
őstag
válasz retesz147 #8255 üzenetére
Egy 3 éves S8-ról jövök, ahol szintén nem acélos az akku már. Még nem költöztem át, mert le akarom szervízeltetni az S20-at elötte.
A munkámból kifolyólag egész nap töltőn lehet. Talán nem fog zavarni. Majd meglátjuk. Olcsón vettem, ha nagyon bosszant, keresem az utódját. -
veterán
Ez természetes.
Akkortájt 3+2 év frissítést vállalt Samsung. Azaz 3 főverzió + 2 év biztonsági. S20 széria ugye Android 10 el jött ki. Elvileg 13 lesz az utolsó főverzió.
Bár azóta 4 + 1 re váltott Samsung, azt nem tudom visszamenőleg érvényes e.Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
retesz147
addikt
Hát igen, nyilván batár lesz belőle.
Én úgy gondoltam, hogy powerbank helyett ezt hordoznám magammal, és mikor kell, lecserélem a napi tokot erre. Úgymond bedobnám a táskába és ha kell, tokcsere.Mert ha új vagy, készülj, merül, mint a tengeralattjáró...Legalább is nálam. Nem tudom miről jössz.
Jó kis teló amúgy sztem. Helyén kell kezelni, 2 éves technika. Ami zavar, az az akku gyengesége. 10-12 óra készenlét mellé 3-4 óra SOT és ennyi.
Nyilván használok rajta mindent is, GPS, BT,2 SIM,Mobilnet, de játék nuku, videó kevés.
Értem, ha használjuk, akkor merül, csak ugyanebbe a napi rutinba a 4éves Mix 2S cca 20 óra készenlétet bírt, szintén 3-4 óra SOT-tal. Az estére nem fogyott el, ez elfogy, de ez van.Hajrá!
-
kerobi
senior tag
Állítólag megkapjuk a ONEUI 5.0-t android 13-mal.
[ Szerkesztve ]
-
shapphire
aktív tag
Sziasztok!
Az S20 meddig kap még frissítéseket? (os, feat, security)? -
retesz147
addikt
Keresgéltem, de nem igazán találtam.
Van valakinek tapasztalata ilyen akksis tokkal?
[link]
Szemezgetek vele. Mennyire lesz használhatatlan a teló mérete és használhatósága?
Köszi!Eladó Xiaomi 13 üvegfólia és Samsung S23 Nilkin tok és üvegfólia.
-
Enzolord
addikt
válasz tyielow #8240 üzenetére
Szia. Nekem SLC van, de nem tapasztaltam ilyet.
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
laczkaba
aktív tag
válasz janakbacsi #8246 üzenetére
Használd a legfrissebb odint.https://mega.nz/file/0gx3jSTD#ALli5fh7fUQlLss54r4n9m-n5G5vcCbUbwMTHuFEtTc
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz retesz147 #8241 üzenetére
Szia.
Igen erre.
Kapott Samsung 15W gyorstöltőt és Samsung TA-800 25W gyors/szupergyors töltőt.Mindkettővel csak extra lassú töltés működött.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
retesz147
addikt
válasz MadMancs #5318 üzenetére
Szia.
Itt erre a töltőre gondoltál?
Xiaomi 20W Wireless Charging StandAmennyiben igen, mivel "hajtottad meg"?
Vagy ki milyen töltőpadot ajánl, amivel megy a gyorstöltés és max 10e Ft (jahbés ha lehet, álló ) .
Köszi![ Szerkesztve ]
-
tyielow
aktív tag
Vannak itt Smart LED Cover tulajok? Kb. 1 hete volt egy nagy frissítés ami teljesen hazavágta. Gyakorlatilag nem világít. Tipp?
[ Szerkesztve ]
YouTube: toty1ka
-
ClioRS
őstag
válasz retesz147 #8230 üzenetére
Nincs egy éves az akksi. Csere előtt 2-3 órákat bírt, most elmegy 3-4-et. Nagyon ritkán van ennél több. Csodát ne várj tőle, nekem előtte Huawei Mate 10Pro volt, ugyanekkora akkuval 2 évesen is több volt a SOT mint az új S20-nál.
@BIT_
Sajnos de, nekem még egyszer nem volt 6 óránál több üzemidő, de lehet 5-nél sem. Nem nézegettem tornyokat meg babráltam vele sokat az igaz, csak használom, az egyedüli amit kikapcsoltam az a 120Hz-es kijelző. Én alig várom, hogy megszabaduljak tőle, még szerencse, hogy ingyen céges teló -
retesz147
addikt
Ezt tudom, de 3 éven át a Xiaomit ugyan így használtam, fix programokkal, fixen dual simmel, mint most ezt. A Xiaomi este 10 körül van 30%on.
Ugyan ezen felhasználásnál épp a kezembe most van 35%on az S20.... Eléggé lényeges különbség. Tudom, újabb, erősebb, stb, de épp ezért lehetne jobban optimalizált a méltán híres Samu....Mind1,ne rugózzunk tovább rajta, annyit nem ér. Ezt tudja. Pont.
-
ACE-
addikt
válasz retesz147 #8233 üzenetére
Kikapcsolt kijelzővel is sok minden számít. Hány SIM van benne, az adott szolgáltató antennái milyen messze vannak. Nekem pl. amikor vidéken vagyok ahol nincs DIGI, és a Telekom torony is rohadt messze van, akkor lényegesen jobban merül, mint amikor Budapesten vagyok, a DIGI és Telekom toronytól is légvonalban 30 méterre.
Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)
-
retesz147
addikt
-
Rinocerosz
őstag
válasz retesz147 #8230 üzenetére
Körülbelül ennyit bír, ennél többet nemigazán tudsz kihozni. Akkumulátort mindig megéri cseréltetni mert degradálódik folyamatosan, de 4 óránál többet nem fog tudni.
A Samsungnak ez már ilyen ősi probléma. Igazából nem tudni hol csúszik el a dolog. Lehet az exynos ennyire béna vagy a one ui-nál vannak bajok, de az üzemidő az gyenge.
A galaxy s20FE topikban érdemes olvasgatni mert ott van exynos és snapdragon verzió és sokan azt mondják ég és föld a kettő proci. -
retesz147
addikt
Eddig is tudtam és hallottam, hogy az S20 akksija nem egy Paks.... Nade ennyire nem...?
Egy 3,5 éves Xiaomi Mi Mix2s-ről váltottam, vagyis kaptam az S20-at(ha jók az infóim 1 éves ez az S20, amit kaotam) . A Mix sem világbajnok, de pl pont dupla ideig bírja még most is azonos felhasználás mellett... Pedig az S20ban visszavettem a 120Hz-t 60-ra,meg kb mindent is...
Hát... Ez sajnos így karcsú...
Vagy van valami trükk, amit én nem tudok?
Megéri akksit cseréltetnem, vagy nagy előrelépés nem lesz.
Ami most kijön belőle, az cca 10-12 óra használat kb 4 óra SOT-tal. Játék, videó nincs, csak chat, telefonálás, email...[ Szerkesztve ]
-
ClioRS
őstag
Jött egy biometrikus frissítés ujjlenyomat olvasóval kapcsolatban, újra kellett indítani a telót. Azóta tényleg jobban érzékel, TMH S20. Nem tudtam értelmezni, az ilyen honnan frissül? Nem Galaxy Store frissítés volt, de nem is ahogy a telefon szoftvere frissül.
-
SkiDev
őstag
Sziasztok!
Egy nagyon kedves barátomnak kellene segítség.
Telekomos S20-a van, és felhozódott az update mint jelenség. Kaptam tőle egy képet, hogy a telefon 2020. június 30-án kapott utoljára frissítést. Ez hogyan lehetséges?
Nem hittem el, de elküldte a screenshotot, és manuálisan sem talál semmit a telefon. A hard reseten kívül lehet még valamivel próbálkozni?
Előre is köszönöm a segítséget!
Siemens A40 \ Siemens C35 (BOCI Ver.) \ Siemens AF51 \ SE k310i \ Nokia 3110c \ SE k800i \ LG GT 500 \ SE Xperia X8 \ Sony Xperia SP \ LG G4 Brown Leather \ Huawei Mate 10 Pro \ Realme X2 Pro \ Samsung Galaxy S21 Ultra \ iPhone 16 Pro
-
veterán
-
retesz147
addikt
Kérhetek kis segítséget?
3 éve 1 telót használtam és most kaptam az s20-at, mint "levetett telót".
Nem bírok rájönni, hogy ezt az értesítést, hogy tudom eltűntetni, fixen ott van, ha buborékos messenger opciót használom. Tudom, hogy ki lehet kapcsolni, csak nem jövök rá, hogy hol.
Köszi!Eladó Xiaomi 13 üvegfólia és Samsung S23 Nilkin tok és üvegfólia.
-
Hauzer
tag
válasz Csillagkuty #8198 üzenetére
Nálam ugyan ez van..
-
vazee00
tag
válasz retesz147 #8211 üzenetére
Nálam Pitaka tok vált be. Ultra vékony, és könnyű, nem zavar, nem bántja a fóliát... Viszont úgy látom már nem nagyon lehet kapni.
FayRPG: fayrpg.hu | Zöldhulladék, zöldség-gyümölcs hulladék újrahasznosítás: bioferet.hu | fayrpg.hu | kukamosok.hu | tejfelvasarlas.jomekft.hu | fantasyworld.hu | blackcatpub.hu | energym.hu | keramika.hu | TheVR Android App: thevrapp.hu | személyi edzés érd: stepandmove.hu
-
retesz147
addikt
Sziasztok!
Használ valaki Spigen Liquid Air tokkal együtt Bestsuit hajlékony UV nano üvegfóliával ?
Kompatibilisek egymással? Nem nyomja fel a tok a fóliát?
Most "örököltem" a telót (S20 DualSim) és ezt a két kombót néztem ki.
Vagy van bevált tok+fólia kombó, ami nem "bántja" egymást?Köszi!
-
mg1992mg
senior tag
válasz alcapone386 #8209 üzenetére
Pont most néztem én is
-
alcapone386
őstag
XEH s20plus frissítés is megérkezett.
-
bereczsandor
csendes tag
válasz Rinocerosz #8206 üzenetére
Ez lesz a megoldás. Reméltem, hogy van megoldás.
Köszönöm a segítséged! -
Rinocerosz
őstag
válasz bereczsandor #8204 üzenetére
Érdemes elvinni cseréltetni... 20 ezer ft lehet kb... utána megint 2 évig szuper
-
nagyúr
válasz bereczsandor #8204 üzenetére
Nem azért ez kicsit komolyabb merülés.
Vásárláskor gondolom volt reset és minden egyéb?!
Simán lehet, hogy 2 év alatt a korábbi power user ennyire degradálta az akksit.Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
bereczsandor
csendes tag
Sziasztok!
1 hete vettem egy 2 éves S20-at. Minden tetszik, kivéve az üzemidő...
Telefonálás, kicsi facebook, és 14h felé már keresem a töltőt.
Ma 7:30kor keltett, játszottam kicsit (2óra) 1/4 fényerőn 11h-kor már 15%, feltöltöttem 77%-ig. Azóta online rádió szól róla, kijelző nem megy és már csak 34%.Ez ennyit bír? Ez normális? :)
Köszönöm szépen,
S -
Rinocerosz
őstag
Megérkezett a Galaxy s20 VDH-ra One ui 4.1.
-
NavySeal
senior tag
VDH-ra is itt van a 4.1
Több valamit, kevesebb semmit!!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro Max 256 GB 100%
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 12/512 Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest