- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
válasz
Dani46 #16425 üzenetére
Nos, akkor ez megválaszolva.
Ha ez az app az (Galaxy Wallpaper), akkor tudd, ez nem Samsung és semmi köze a Samsung Galaxy brand-hez, hanem egy reklámokból élő (akár ártalmatlan is lehet) app, a reklámok terén viszont több hasonló applikációhoz hasonlóanelqrv... izé, elszaladhat velük a ló.Nem vírus, csak agresszíven reklámozó app (nekem ez már elég a törléshez).
-
HoldfenyLuna
aktív tag
válasz
Dani46 #16427 üzenetére
Még jó, hogy írod: [nem raktam fel semmit]
-
sgeza
veterán
válasz
Dani46 #16425 üzenetére
A screenshotot akkor készítetted, amikor bedobta a reklámot, nem? Mert annak az alkalmazásnak kerül a fájl végére a neve, amiben éppen voltál, vagyis annak, ami feldobta a reklámot. Ezt a galaxy wallpaper tette.
Szedd le azt az alkalmazást, és meg fognak szűnni ezek a reklámok, mivel az dobálja! Az nem gyári alkalmazás a nevével ellentétben. Mikor tetted fel?
-
-
sgeza
veterán
válasz
Dani46 #16398 üzenetére
Valószínűleg valamelyik alkalmazás csinálja. Mit tettél fel az utóbbi időben, aminél felmerülhet ez?
Nyomj rá a bal alsó sarokban arra a pici ikonra! Mit ír ki rá?
Illetve nézd még meg, hogy melyik alkalmazás kap engedélyt mások eltakarására!
Lehet esetleg, hogy egy weboldalnak adtál - akár véletlenül - engedélyt értesítések megjelenítésére. A görény oldalak hajlamosak ilyet tenni (nem kell mennie hozzá a böngészőnek, pont ez a lényege az értesítésnek). -
sgeza
veterán
-
sgeza
veterán
válasz
Dani46 #15970 üzenetére
Pont ezzel kapcsolatban kérdeztem a napokban. Nekem nem az a bajom, hogy miként lehet eltűntetni, hanem, hogy csak akkor jelenjen meg, amikor csatlakoztatva van egy bt eszköz. Ráadásul a korábbi verzió sokkal jobb volt, egyből tudtam hang kimenetet váltani, és az eszközről is mutatta az infót, például akksis esetén a töltöttséget. Most ezek sokkal komplikáltabban érhetők el, és nem lehet feltételhez kapcsolni a megjelenését. Egyszerűen nem értem, hogy miért kellett így elcseszni!
-
SuperMario
tag
Ez lassan olyan bicskanyitogató téma itt néhány tagnál, mint anno a Buds béna lebonyolítása volt. Kicsit visszább én is megemlítettem, hogy elég szégyenteljes amit a Samsung szoftver téren csinál (nekem a februári biztonsági frissítéses verzió óta nem hozott fel egyetlen újabbat még VPN-nel sem, de az ujjlenyomat-olvasóé, ami márciusit igényelt - mint az később kiderült, nem a Samsung kommunikálta ezt sem felém -, az már ott villogott, aztán szenvedett, mert még ki sem lehet húzni az értesítést), egyből megkaptam, hogy én vagyok a hülye, hogy panaszkodok, véletlen sem ők, amiért képtelenek szó szerint bármit rendesen csinálni. Nem tudom, hogy a rajongás, a közöny, vagy a hozzá nem értés eredménye ez a hozzáállás, de legalább az egyiknél el tudom nézni. Bár a 'menj be a SES-be, majd ott lefrissítik' még úgy is kérdőjeles.
Most megcsináltam Odinnal, nem volt egy bonyolult folyamat, azon kívül, hogy a firmware-t is félhivatalos helyekről kell összevadászni. Azt nem tudom, hogy más gyártó kitolja-e az egész ROM-ot a saját oldalára, de az biztos, hogy 4-6 órát várni egy <5 gigás fájl letöltésére sem teljesen 2019-csúcstelefon élmény. Remélem ezek után azért nem kell ezt minden hónapban eljátszanom. Ha igen, nyitok egy maszek-SES-t, hogy legalább valami haszna legyen ennek a tudásnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- Futás, futópályák
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- BestBuy ruhás topik
- Elektromos autók - motorok
- Spórolós topik
- Gitáros topic
- Projektor topic
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független 100% hibátlan új akku
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2028.01.04. Apple jótállás iSTYLE vásárlás!
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest