- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Android szakmai topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Fókuszban a One UI 8 és a biztonság
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
mihail38
senior tag
Ha ennyire fontos neked ezek dolgok, akkor miért használtat keresel?
Ennyit meg ér neked?
Vedd meg újjanon és nem kell idegeskedned, ha meg van rá a pénzed, ha nincs akkor is, ezt te döntöd el és nem mi, hiába kérdezed meg itt 3-4 naponta, ha félsz ne vegyél használt telefont. -
Keem1
veterán
Ez a pentile matrix hátránya: kevesebb a valós pixelszám. Ezért vannak látszólag értelmetlen felbontások.
Egyik kijelző se tökéletes. Nekem pl az IPS kevésbé homogén, és az se tetszik, hogy ha fekete a téma, a kijelző olyankor is láthatóan világít.
De nem vagyunk egyformák, mindenki talál megfelelő kijelzőt. -
marquuard
veterán
Stabilabbnak gondolom a Samsung szoftveres támogatását a jövőben. Illetve szervizhálózat is van itthon, alkatrészek szintén könnyen beszerezhetők. Ha hardverben nem feltétlen, de szolgáltatásban jobb a Galaxy. Jó a kamera, szép ez a QHD AMOLED és sztereó a hangszóró. Nekem a többi az extra.
-
-
Taci
addikt
Szia!
Ilyen tesztet szerintem nem fogsz találni, illetve ha esetleg találsz is, azzal is pont az lenne a probléma, ami miatt eleve ilyen tesztet keresel: a 9-es Android melyik verzióját, hasonlították össze a 10-es melyik verziójával? Amióta kijött a 10-es a Samsungokra, pár dolgon már módosítottak, szóval eleve ha egy korábbi tesztet nézel, már nem lenne teljesen releváns.
A hardver adott, a szoftver részénél pedig igyekszem pozitívan hozzáállni, hogy próbálják azért optimalizálni, gyorsítani, kényelmesebbé és praktikusabbá tenni. Én nem mennék vissza 9-re, szerintem legalább olyan jó maradt, mint az volt. Note8-nál voltam csalódott, amikor a 8-ról a 9-re váltott az Android, na azt a kezdeti One UI-t nagyon nem tudtam megszokni az elején, de aztán "ráállt a kezem". A 10-es(sel érkező One UI 2) pedig annak a finomhangolása, szóval szerintem még jobb lett - de legalábbis nem romlott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Android szakmai topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Yettel topik
- PlayStation 5
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest