- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
gjoco1
addikt
válasz
Timyyy #28736 üzenetére
Szia!
Én is ezzel küzdöttem két napig. Igencsak idegesítő.Telefon Beállítás/Biometrikus azon. és biztonság. És/vagy a mobil megkeresése. Adatok törlése.
Ha még így is megjelenik, hogy ki lett kapcsolva, akkor megérint a mobil megkeresése szöveg- jobb felül három pötty- értesítések- új funkciók ki. -
Timyyy
őstag
válasz
Timyyy #28587 üzenetére
Felmerült egy újabb probléma. Nem tudom összefügg-e azzal, hogy a play store adatait kitöröltem, de kb azóta 30 percenként kapok egy olyan értesítést, ami amúgy le van tiltva ha belemegyek a beállításokba...
Hogy szabaduljak meg tőle??? Már az őrületbe kerget, lassan inkább kidobnám a telefonom, minthogy ez a szöveg mégegyszer pop-upoljon. -
Taci
addikt
válasz
Timyyy #14161 üzenetére
Én azt nem szeretem a gyári Samsung tokokban, hogy nyitott az aljuk (kivéve a Protective - plusz lehet van más is, ami most nem jut eszembe, de nagy általánosságban véve a legtöbb nyitott alul). Szerintem nagy butaság. Legalábbis én azért rakom tokba, hogy ne érje külső hatás, ha táskába/zsebbe rakom. Így viszont, hogy az alja nyitott, így az a része folyamatosan sérül(het). Nem is értem, miért hagyták nyitva...
-
Taci
addikt
válasz
Timyyy #14102 üzenetére
Én még azt csináltam (és azóta is így van), hogy a Samsung Email-hez is beállítottam azt a fiókot. Így legtöbbször duplán kapom meg az értesítést az üzenetről, de legrosszabb esetben is megérkezik valamelyikre egyből.
Plusz azóta mintha a Gmail app is érezné a konkurenciát, és megemberelte magát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Építő/felújító topik
- No Man's Sky - Már elérhető a Worlds Part 2 frissítés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Gumi és felni topik
- Anime filmek és sorozatok
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest