- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
válasz
Marquess #22021 üzenetére
Érdemi változás amit tapasztalhatsz az a toll jelenléte a Note-ban (minden más szinte csak kozmetikai vagy a mindennapok során annyira nem szembetűnő - a Note egy ideje már szinte csak az S széria "tollas változata".). Ha ez megéri neked a felárat, akkor nincs kérdés.
Itt egy részletes összehasonlító táblázat, szigorúan csak adatokkal:
[link] -
Teal'C
veterán
válasz
Marquess #11182 üzenetére
Szánalmas az hogy te elhitted ennek ilyennek kell lennie!!!
"Voltam Satunrba" ezen aztán tényleg csak röhögni lehet. Samsung szervíz azért csak jobb lett volna
Semmi hasonló probléma sincs az első kamerával.Nincs is azzal gond hogy ide írtál mindenki azt ír amit akar de gondolom ta nem minden nep olvasod esetleg a fórumot és még nem kaptál agyfaszt a sok idióta panaszkodó de ellene semmit tevő fórumtársaktól. Mert az hogy kb hét napból 4 azzal megy el hogy panaszkodnak mekkora szar meg visszalépés? Akkor kérdem én miért nem vett másik telót vagy vitte vissza vett inkább talicskát.
Az idiótát ne vedd magadra!!!
-
-
-
mSchumi87
senior tag
válasz
Marquess #6760 üzenetére
En is S9rol valtottam de en S10+ ra. Az S9 nagyon kicsi volt. Nem volt sima S10 a kezembe de nem banom hogy S10+ valasztottam. De az S10 szerianal az a jo hogy szelesebbek mint az S9 volt. Ugyhogy szerintem sima S10el is mar elore lepes lesz kepernyo meretben is es meg mindig kompakt telefon lesz a kezedbe
-
szab120
tag
válasz
Marquess #6743 üzenetére
Én S9+-ról váltok hamarosan (mindig a nagyobb kijelzőket részesítettem előnyben, illetve a nagyobb RAM, akksi miatt esett ezekre a választás), de most az s10 jobban megfogott, az s10+-nál kicsit zavar a dupla kamerakivágás. A sima 10-es jobban kézreáll, de ahogy a többiek előttem is írták, be kell menni üzletbe és megnyomogatni, melyik tetszik jobban (illetve az akksiidőben jobb egyedül most a nagytestvér, számomra a dupla cam nem mérvadó, sőt inkább hátrány
)
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Nintendo Switch
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hegesztés topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest