- Android szakmai topik
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Yettel topik
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- MIUI / HyperOS topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
FireFox1996
őstag
válasz ForRedGlory #35503 üzenetére
settings >> About phone
Minden ott van<< Nem szabad félni a kudarctól, játszd végig a játékot ! >>
-
szab120
tag
válasz ForRedGlory #7475 üzenetére
Jó ez az ingyenes 4 hónap.
Illetve azt nem tudjátok, hogy hol lehetne előcsalni a Spotify szintén fél éves ingyenes előfizetését, ami az S10 tulajoknak jár? Regeltem új névvel (mert fontos, hogy aki a prémiumot korábban igénybe vette, az nem használhatja), viszont csak az 1 Euró 3 hónapra akciót dobja fel, holott ki kéne jönnie a 6 hónap ingyenes résznek. -
metrion
aktív tag
válasz ForRedGlory #6083 üzenetére
Teszteltem az áprilisi frissítéssel, de semmi, csak elsötétül az AOD mint eddig. Kiváncsi leszek a májusi frissítésre, de ahogy látom régiónként eltérnek a Changelogok...
-
SasaWRC
csendes tag
válasz ForRedGlory #6083 üzenetére
Az a smart lock miatt lesz. Be lehet kapcsolva a viselésérzékeles. Ameddig mozogsz feloldva tartja a telefont.
-
PeteePeti
őstag
válasz ForRedGlory #5383 üzenetére
Igen működik, nálam van AOD, de csak érintésre.
OnePlus 13 5G 16/512 Black | Huawei Watch Ultimate | Xiaomi Pad 6 8/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
Gubu0101
veterán
válasz ForRedGlory #5383 üzenetére
Én nem használom az aod-ot csak ez van bekapcsolva.
(#5382) PeteePeti:Face,massenger,sms,nemfogadott hívás megy,
email még nem jött,pont most kaptam és jelzi azt is. Megkell nézni az Alkalmazásoknál azon belül az appnak,hogy milyen engedélyek vannak megadva.Én semmit nem állítottam át ,csak amit az alkalmazás kért.Hirtelen ennyit bírtam képernyő fotózni (email)
[ Szerkesztve ]
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
válasz ForRedGlory #4490 üzenetére
A te általad linkelt dokumentumból:
a Szervező által forgalmazott, valamint a Magyar Telekom, Telenor, Vodafone, Strong&Unique és Bravophone által kiskereskedelmi forgalomba hozott
•Samsung Galaxy S10, vagy
•Samsung Galaxy S10++(a továbbiakban: „Promócióban Résztvevő Termékek)
A promócióban részt vevő termékek a Galaxy S10 és a Galaxy S10+. Ezekre vonatkozik garancia, nem állítottak mást.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
zoleeno1
veterán
válasz ForRedGlory #4487 üzenetére
Na, akkor ezt jól mentsétek le, hogy legyen mire hivatkozni, ha esetleg szükség lenne rá
Honor Magic5 Pro
-
válasz ForRedGlory #4487 üzenetére
Ajándékra nem kötelesek garanciát adni. Ha akár csak 1 Forintot fizettél volna érte, akkor igen.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
zoleeno1
veterán
válasz ForRedGlory #4477 üzenetére
Írta itt valaki, hogy beszélt a Sasmung Magyarországgal és azt a választ kapta, hogy mivel ez egy ajándék a vásárolt telefon mellé, nincs róla számla, csak a készülékre érvényes a garancia, ami mellé kapta.
Honor Magic5 Pro
-
mjani1172
addikt
válasz ForRedGlory #4103 üzenetére
"Hát az érdekükben nagyon remélem azzal, hogy úton a cucc."
Ezt olvasták Koreaban is, padlóra kerültek a tőzsdén.
-
RI/OS
őstag
lol, engem leráztak hogy a mai nap jár le a 15 munkanap, és holnap keressem őket, ha ma nem jön infó.
ja, biztos fél 4 után bármi fog jönni
-
hr2
őstag
Én leadtam az imént újra a regisztrációt, biztos ami biztos.
Érdekes, most egyből megjött a visszaigazoló email a regkóddal együtt.Telefonba nem mondtak semmit?
-
RI/OS
őstag
Szólj majd hogy miújság, mert én is kezdem unni.
-
zsolt1129
addikt
Nekem se jött meg. Még email sem. Pedig 2-szer regisztáltam.
-
adamsauvage
aktív tag
-
HorviGabi
aktív tag
válasz ForRedGlory #3776 üzenetére
Szerintem ne idegeskedj ezen, teljesen felesleges. Én is beregeltem az első nap, a köszönjük e-mailen meg a regisztrációs kódon kívűl semmi. Én is telekomnál vettem, úgy látom minket szívatnak csak. Nem baj, a lényeg hogy az megkapja aki alig várja hogy eladhassa, én aki meg használni szeretném várhatok a végtelenségig...
-
641147
csendes tag
válasz ForRedGlory #3374 üzenetére
Üdv!
Ezt a beállítási lehetőséget hol találom?
-
Ateszpapa
addikt
-
leslien
nagyúr
válasz ForRedGlory #3356 üzenetére
én meg már el is adtam mind2 ..
[ Szerkesztve ]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
Ateszpapa
addikt
válasz ForRedGlory #2979 üzenetére
Ahogy eddig olvastam, aki a Telekomnál vette annak nem küldték még el.
-
Ateszpapa
addikt
válasz ForRedGlory #2953 üzenetére
Telekomnál vetted te is?
-
HorviGabi
aktív tag
Együttérzek veled😅 Meg mindenkivel aki igy járt. Ilyen rossz lebonyolitást rég láttam.
-
akooos
veterán
Legalább nem egyedül vagyok
Azt írta ma reggel a Samsung, hogy köszönik az adataimat, utána néznek a dolognak -
Szellem.
nagyúr
válasz ForRedGlory #2579 üzenetére
Kicsit nagyon amatőr ez a Buds igénylés. Szerintem egyszerűbb lett volna az előrendelőknek név szerint a kezébe nyomni amikor átvették a telefonjaikat.
-
zzola
titán
válasz ForRedGlory #2494 üzenetére
Igen.
-
Teal'C
veterán
válasz ForRedGlory #2479 üzenetére
A szomszédod mi??? Na ne vakíts
[ Szerkesztve ]
"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
nokiauser
aktív tag
válasz ForRedGlory #1797 üzenetére
Én meg laknám be a telót, de belépni sem tudok.
-
Levente07
tag
válasz ForRedGlory #1797 üzenetére
Köszi, nekem is szitál...
-
Silenzio
addikt
válasz ForRedGlory #1590 üzenetére
Szerintem meg neki van igaza, és Te vagy tévedésben. Egy vásárlói/előfizetői szerződésből az érvényesíthető, ami le van benne írva, és ez kiterjed a promóciós akciókra is. Ráadásul a fülest valóban nem a szolgáltató/bolt adja, hanem - elvileg - egyenesen a Samsung. Ez az átgondolatlan promó nagy baklövés volt a részükről.
Mégsem hiszem, hogy sokan lesznek, akik kihasználják ezt a kiskaput, legfeljebb azok közül, akiknek nem tetszik a telefon.
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
Parallaxis
addikt
Ez a szabályzat nem erről szól. Ahogy fentebb is írták, a promóció arról szólt, hogy ha előrendelésben átveszel egy S10/S10+-os készüléket, akkor kapsz egy ajándékot. Ha a feltételek teljesültek, az ajándék jár.
A Buds-ot a telefon mellé kaptad (az, hogy nem egyszerre, az a lőtéri kutyát nem érdekjli),
Nem, nem a telefon mellé kapta (számlán, garanciapapíron az nem szerepel), így semmilyen módon nem kötődik magához az adás-vételhez.
A regisztráció és promóció megigénylése a készülék tulajdonlásához és az előrendelés tényéhez kötődik. Az, hogy később a tulajdonos eladja a készüléket, vagy bármilyen okkal eláll a vásárlástól, semmilyen módon nem befolyásolja és nem is befolyásolhatja ezt.Ha bármilyen okból visszakerül a forgalmazóhoz a készülék, az nem vonatkozik a promóciós ajándékra.
Már csak azért sem, mert az adott forgalmazónak ehhez semmi köze, a delikvens, ha akarná sem tudná mondjuk az EMAG-nál, MediaMarkt-nál visszaadni fülest.[ Szerkesztve ]
-
Ateszpapa
addikt
Persze az ejnye bejnye aki csak ezért rendeli elő, de az most más.
Csak azt kell visszaadni ami a számlán szerepel, a Telekom nem fogja kérni a Budsot.
Nem áll szándékomban elálni a vásárlástól, csak jeleztem az észrevételem.
Amúgy az előrendelésért kaptuk cserébe, aki most veszi meg az nem kapja.[ Szerkesztve ]
-
ZavaBalazs
őstag
nem azt mondja, hogy ez alanyi jogon jár mindenkinek, csak azt, hogy (szerinte) ez egy kihasználható kiskapu.
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
Ateszpapa
addikt
válasz ForRedGlory #1582 üzenetére
Mondjuk a részvételi feltételekben nincs szó az esetleges elállásról.
Akkor jogosult, ha előrendeli és átveszi. Ennek eleget is tettünk.
Az, hogy 14 napon belül meggondolom magam és visszaviszem a készüléket, még megfeleltem a szabályzatnak.
Sehol nem írják, hogy ekkor vissza kéne adni, és nem is kérhetik, hisz a szolgáltatótól csak a készüléket vettem.Szerintem meg jogosan tartja meg bárki a Budsot ha mégis eláll a vásárlástól, mert előrendelte a szabályzat szerint megfelelt.
Ha a készülékhez adták volna, mint anno az S7-hez a VR szemüveget, akkor természetesen vissza kellett adni azt is.[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
válasz ForRedGlory #1582 üzenetére
Ráadásként eleve úgy oldották meg a Buds igénylést, hogy az csak a jogosult készülékről volt igényelhető (használt készülékről) tehát a visszaélések visszaszorítása már itt elkezdődött.
[ Szerkesztve ]
-
Ateszpapa
addikt
válasz ForRedGlory #1558 üzenetére
Igen, biztos gondoltak arra is. Végülis azt nem kell leadni ahol a készüléket vetted, mert nem együtt adták.
-
Silenzio
addikt
válasz ForRedGlory #1393 üzenetére
Jogos, valóban nem néztem a második képet. Bocsi.
(#1405) thamasz: Frissítetted? Pénteken vagy szombaton jött rá javítás. Mondjuk utána se jó, de legalább nem szar.
[ Szerkesztve ]
-
Silenzio
addikt
válasz ForRedGlory #1372 üzenetére
Ha elmentitek a képernyőfotót, az alsó, felvillanó menüben nyomjátok meg a lefelé nyilat, hogy az egész menü képét elmentse. Így szart se érnek ezek a fotók, több mint a fele lemarad.
A Te felhasználásod nem mondanám tipikusnak/realisztikusnak. A képernyőn csak rendszerfolyamatok meg a kijelző kaptak helyet. A MA tesztjei alatt legalább van fotózás/videózás, Youtube, Insta, Facebook, Spotify, Viber és Messenger. Nemsoká megmutatom, én milyen értékeket kapok. Ez S10+?
(#1385) Tigerteam: Mihez képest gyors? S8 íriszszkenner vagy S9 ujjlenyomatolvasás? Nem mindegy. Az S9-hez képest olyan a sebessége és a hatásfoka, mint Angola GDP-je Németországéval összevetve.
[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
válasz ForRedGlory #1387 üzenetére
Ezt ne csináljátok, mert teljesen összezavarja az érzékelőt.
-
Endr00
aktív tag
válasz ForRedGlory #1387 üzenetére
Én próbáltam, ugyanarra az ujjra 3 mintát regisztráltam, nem lett jobb a helyzet. Az vált be egyedül, ha erősen megnyomom a kijelzőt, akkor általában 10/9 a találati arány, de ilyenkor meg lassabb. Szerintem leszedem a fóliát és újra regisztrálok.
Samsung Galaxy S23
-
cultfeca
tag
válasz ForRedGlory #1232 üzenetére
Ja neki nem kellett regisztrálni a Buds-ért....
-
Ez kicsoda?
-
adamsauvage
aktív tag
Neki biztos nem kellett igényelnie a fülest a members appban
mi meg várhatunk az elbírálásraiPhone 16 pro / Macbook Pro
-
kelzsoca
félisten
válasz ForRedGlory #1162 üzenetére
Megerősítem, a gyári bőrtok tényleg korrekt, fekete színben vettem hozzá tegnap.
-
Gee_-
tag
Milyen színű? Esetleg egy képet küldesz róla, hogy mennyire vastag?
Köszi
-
veterán
válasz ForRedGlory #1169 üzenetére
Zoldben vajon mennyire lehet praktikus, nekem az tetszik de sajna nincs 5letem mennyire birna a hetkoznapokat latvanyos kopas nelkul...
Talan a fekete celszerubb valasztas lenne.Mas.
A fenti ertesitesi sav lehuzasara nincs valami megoldas, ne kelljen allandoan felnyulni erte.3njoy the Lif3
-
azigazimoris
aktív tag
Linket tudnàl adni ?
Bár már megrendeltem az Aliról a hagyományos hátlap nillkin tokot, de hátha ez is tetszik.[ Szerkesztve ]
Nokia1611, Siemens C25, Nokia 3110, Nokia 5110, Nokia 3210, Sony Ericsson K501, Nokia E52, Motorola Defy, Lumia 920, LG Flex2, Samsung S7 Edge, Samsung S10+, S23 Ultra
-
MikeWazowski
veterán
válasz ForRedGlory #943 üzenetére
"Imádom a mozgásanimáció csökkentés funkciót." - ezt hol találom?
Ám az utóbbi az mit csinál? Miért jobb feljebb venni?
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
válasz ForRedGlory #1096 üzenetére
Valószínűleg lesz pár héten belül gyári fekete téma.
Közben megnéztem, a gyáriakat High Contrast Theme-nek hívja a Samsung, ezek feketék. Ha még nincs, majd lesz hamarosan, új mobiloknál előfordul pár hét késés.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz ForRedGlory #1096 üzenetére
Böngészőben ki lehet kapcsolni, ha a gyárira gondolsz. 3 csík, 3. ikon
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
válasz ForRedGlory #1093 üzenetére
A téma áruházban keress rá a black-re és dark-ra, ha ott nem találsz, valszeg majd pár héten belül lesz.
-
leslien
nagyúr
válasz ForRedGlory #1069 üzenetére
ez melyik? a OP6 T?
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
válasz ForRedGlory #1025 üzenetére
S10+? Elég jól hangzik ez a SoT, és 1-2 hét kell, hogy rendesen beálljon, vagyis még jobb várható.
-
SZULTA
tag
válasz ForRedGlory #1025 üzenetére
Nekem is hasonlo 6 ora készenlét 4 óra sot es 41%on van szuperjo szinten első töltés.
-
thamasz
senior tag
válasz ForRedGlory #996 üzenetére
Engem a my-samsung.com oldalra visz a members app, ahol csak teker a kerék, semmi nem jön be, illetve egyszer egy üzenetet dobott, hogy csak a membersben lehet igényelni, na köszönöm.
-
fjoe4030
csendes tag
válasz ForRedGlory #990 üzenetére
Csak egy regisztrációs számot írt ki a végén. Az email később jön.
-
hr2
őstag
Ezt én is, nagyon ott van így.
-
Szellem.
nagyúr
Csecse csuklyát mindenféleképpen vegyél rá. Legyen mivel lekarmolni a bantu kacifántos kolbászát.
-
thamasz
senior tag
valóban nem rossz
..kinek mi, de nekem amit berendeltem gyári strapa tok nagyon bejön[ Szerkesztve ]
-
Endr00
aktív tag
válasz ForRedGlory #868 üzenetére
Ezzel én is szoptam kb 2 percig, de aztán találtam rajta egy kis húzókát, ami rá van ragasztva magára belső dobozra, azt ki kell kicsit szakítani és kihúzható a doboz.
Samsung Galaxy S23
-
barmar
aktív tag
válasz ForRedGlory #859 üzenetére
Én ranyomok a bennerre és egy üres fehér oldal fogad és nem történik semmi...
-
Terraxx000
csendes tag
válasz ForRedGlory #859 üzenetére
Hogyan sikerült leadni az igényt? Én próbálom a kedvezmények menüpontban, de fehér képernyő jön be.
-
SZULTA
tag
válasz ForRedGlory #744 üzenetére
De igen mindvégig igazad volt!
-
ljs
tag
válasz ForRedGlory #687 üzenetére
Akkor jól logikáztam.
Pl. tegnap megpróbáltam a kiszállítás helyét módosítani: ha már hétfő, akkor jöjjön a munkahelyre.
(Pénteken be tudtam volna menni az üzletbe.)
Nem tudtam módosítani.
Utána hívtam az ügyfélszolgálatos hölgyet.
Ő át tudta állítani a kiszállítás helyét,
de mondta, hogy én még nem látom, mert a kollégáinak írnia kell és majd ők állítják át.
Ennek lassan 24 órája és még mindig nem látok változást.
Nagyon el lehetnek havazva valahol a központban! :-(Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég.../Dan Millman/
-
Favilla
tag
Itt a Telekom rakja fel a saját rom-ját és teszi függővé?
-
ljs
tag
Tehát fekete 512-re van pénteki remény vidéken a szolgáltatónál?
Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég.../Dan Millman/
-
ljs
tag
válasz ForRedGlory #679 üzenetére
Ha jól logikázom, van valami ismeretséged a cégnél. :-)
Ha megkérdezed, akkor megköszönöm.
Holnap menjek be személyesen a boltba és kérjem a készüléket?
Mert ha "igen" a válaszod a 3. kérdésre
és holnap lesz S10+-om itt Egerben a szolgáltatótól
(személyes berohanás után),
akkor valóban jövök és bocsánatot kérek Tőled!Abban az esetben mindketten jól járunk! :-)
Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég.../Dan Millman/
-
ljs
tag
válasz ForRedGlory #643 üzenetére
Hát ez nem így van.
Rendelésem időpontja: 2019.03.05. 07:26
Kiszállítás: 03.11-e.
Tegnap hívtam az ügyfélszolgálatot.
A hölgy elnézést kért, de NEM TUDJÁK KISZÁLLÍTANI 8-án Egerbe. Csak 11-én kapom meg.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
"Legalább pakoljátok offba..." - ennyi! Nem tudom, h miért olyan nehéz ezt megérteni?! Én szeretek együtt örülni az emberekkel, és teljesen megértem a lelkesedésüket, de tök jó lenne ha off-ba mennének az ilyen "házhoz kértem én is" illetve "ez azt jelenti, hogy ma lehet érte menni?" jellegű hozzászólások.
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
thamasz
senior tag
Kezdjük akkor a következő témát: hogyan költözzek át az új S10-be?
Eddig még nem költöztem Samsungból Samsungba, de most az áll fent, hogy S8 -> S10, A5 '17 -> S8 átköltözések lesznek.
Használta már valaki erre a SmartSwitch alkalmazást? Mik a tapasztalatok vele, jól teszi a dolgát? Wifin vagy kábelen? Jobb esetleg a "hagyományos manuális költözés"? -
kchris78
veterán
válasz ForRedGlory #585 üzenetére
még 6-a van .
-
SZULTA
tag
válasz ForRedGlory #585 üzenetére
Legyen igazad!
-
zazenke
őstag
válasz ForRedGlory #497 üzenetére
bizony bizony a note széria már új generációnak fog számítani ezért az nem illendő ide párosítani. És nekem olyan érzésem van ez a telefon még annyi innovációt sem hozott mint a mate 20 pro fotózás terén. és még arra is van sansz hogy aku időben is ráfog verni a kínai
-
Parallaxis
addikt
válasz ForRedGlory #501 üzenetére
Na de inkabb segitek. Mindig fejlettebb telefonok jonnek ki es ilyen logikaval sosem eri meg telefont venni, mert ugyis jobb lesz a kovetkezo.
Ezzel általában egyet is értek, de itt nem erről volt szó.
A P30 Pro 20 nap múlva jelenik meg, akinek fontosak a fotós képességek, az ennyit igazán tud várni, vagy ha nem akkor esetleg később bánhatja.
A Note 10 fél év múlva jelenik meg, az már más tészta... erre igaz a véleményed, csak ezt párhuzamba állítani a P30 Pro megjelenésével nem életszerű.
Egyébként nem vagyok jós, de eddig a Note széria mindig az aktuális S széria fotós képességeit örökölte...
-
Parallaxis
addikt
válasz ForRedGlory #497 üzenetére
Nem hinném, a Note 10 fotós képességei jó eséllyel meg fognak egyezni az S10+-éval.
-
bigmasterg
addikt
válasz ForRedGlory #346 üzenetére
Vodánál bármilyen előfizu mellé még olcsóbb
Itt pl a 3 ezer ft-os go van kiválasztva: -
válasz ForRedGlory #323 üzenetére
Szerintem a fotózás épp jobban meríti (meg a videózás), de tény, hogy a 3 és fél óra üzemidőhöz biztos, hogy extrém felhasználás kell.
-
ForRedGlory
félisten
válasz ForRedGlory #340 üzenetére
Ja, hogy ez az S10e. Akkor nem szóltam.
-
Klaya1986
aktív tag
válasz ForRedGlory #331 üzenetére
-
Dare2Live
félisten
Nem életszerű akuterheléssel simán le lehet meríteni 3.5h alatt.
Szerintem a csalódás annak szól, hogy sokan reménykedtek, hogy elszakadunk az S7/S8/S9 4-5, trükközve 6h SOTjától aztán mégsem. Én is. És itt külön baj, hogy aksi idő degradálódik Samsung szervíz szerint készülékek nagyjában max 2évet bír és ugye nem az van, mint anno hogy simán cserélsz, hanem drága, bukod vizállóságot (és egyébb csodák amiket nem részleteznék.)De amit nem értek, hogy minek kell aksival sporolni egy 250-350.000fts készüléknél. Power userek 90%át nem zavarná, hogy 2mmel nagyobb ha 4000-4500-5000mahval szerelnék, sött nagyon örülne neki. Akkor miért nem???
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
törölt tag
válasz ForRedGlory #331 üzenetére
Azt se felejtsük el, hogy a MA eléggé a Huawei felé fordult. Ez a tesztek összecsapásán is látszik.
-
Klaya1986
aktív tag
Gondolom a tech2 youtube tesztje nem mérvadó akkor. 1 hét használat után az S10 3 órás sot átlagban, S10+ 4 órás. Talán javulhat ez valamit , de ez akkor is siralmas egy csúcskészüléktől 300+ ezerért. A csúcs mindenben legyen az ennyi pénzzért, legalábbis szerintem. Anno emiatt adtam el a másfél éves , haldokló aksis honor8am, mert napi 2x legalább tölteni kellett már. Az is 3-4 órás kijelzőidőket tudom már csak. De ha ez elfogadható egy zsír új készüléktől , akkor nem szóltam.
[ Szerkesztve ]
-
-FreaK-
veterán
A másik topicba már linkeltem ezt a múlt héten. A Mrwhostheboss (szerintem meglehetősen korrekt) aksi tesztjének az eredményeit egy grafikonba rendeztem, abból is az látszik, hogy kiemelkedően jó üzemidőt tud.
-
Klaya1986
aktív tag
válasz ForRedGlory #272 üzenetére
Talán , mert az tetszik... ?! persze nem mellékes , hogy az aksi is jobban szereti. De ha már amoled a kijelző, használjam az előnyeit.
-
Jakesz
addikt
válasz ForRedGlory #272 üzenetére
Talán, mert jobban tetszik neki, mint a fehér?
-
AliceWake
HÁZIGAZDA
válasz ForRedGlory #149 üzenetére
Nem feltétlenül értem ezt a hangnemet, de köszi, hogy szóltatok.
Eredetileg ebben a tesztben volt az S10e is, utólag szerkesztettem szét. A hardvernél benne maradt az S10e-re vonatkozó információ.
Non omnis moriar.
-
Szellem.
nagyúr
válasz ForRedGlory #149 üzenetére
Sajnos azt kell írnom, hogy megérett a csere az újságírókra is. Ezek már nem azok a tesztek, amiket anno nagy örömmel olvastam.
Ahogy az öreg bácsi a chio reklámban mondja: " Régen minden jobb volt."Amúgy nekem meg nagyon tetszik a telefon. Megnéztem élőben, megfogdostam, megnyomkodtam és felkeltette az érdeklődésemet.
[ Szerkesztve ]
-
Fred23
nagyúr
válasz ForRedGlory #92 üzenetére
Az mondjuk nem mindegy, melyik változatot tesztelik, mi sajnos a gyengébb, Exynos-ost kapjuk az EU-ban, aminek -már csak a 8 nm-es gyártástechnológiája miatt is- rosszabb lehet az energiahatékonységa, mint a 7 nm-es SD855-nek.
Azt várom nagyon, mikor egészítik ki ezt a táblázatot az Exynos 9820-szal:
Tippre a Joules résznél 10-15%-kal több lesz, mint a SD855-nél.
[ Szerkesztve ]
-
Dare2Live
félisten
válasz ForRedGlory #92 üzenetére
Üzemidő lényegében egyezik az S7/S8/S9 féle 4-5hval. S10+ 5h SOT, S10 levesebb.
Ha ez jó akkor jó, ha nem nem.Samsungosként nem fog semmi meglepetés érni.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...