- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Indiában szeretnek TV-zni
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Nagyobb kijelzővel érkezhet a harmadik Apple Watch SE
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
Ma megneztem 4 keszuleket (es az en s10 plus-omat) az altalam emlitett velt, vagy valos problema miatt.
Mindegyiken ugyanazt tapasztaltam, vagyis koze nincs a valosaghoz a kijelzonek.
Eleg hosszu ideig hasznaltam i XS Max-ot, tudom, hogy milyennek kellene lennie. (Sajnos be kell latni, hogy az igencsak kozeliti a tokeletest.)
Volt/van xiaomi amoledes telefonom is, de legalabb azon jobb a beallithatosag, valamelyest jobban lehet kalibralni a kijelzot, mint itt.
Igencsak bosszant a dolog, mivel jelen telefonnal a beallitasok sem segitenek. -
-
jose999
senior tag
válasz
HUTCHDB #7592 üzenetére
Ez lehet a "probléma" (nekem kifejezetten tetszik) :
"A kijelzőtechnológia is fejlődött és nem csak annyiban, hogy most már Dynamic AMOLED-nek hívják azt, amit eddig Super előtaggal brandeltek. A technológia lényege, hogy közel 42%-kal csökkenti a kékfény kibocsájtást, anélkül, hogy megváltozna a megjelenített tartalom színe. Ezt a TÜV Rheinland is igazolja, ha valaki ellenőrizné, azt itt teheti meg a következő hivatkozási szám alapján: ID 1419064785. A megjelenítők a színskála 100%-os tartományát lefedik DCI-P3 sztenderd szerint, a biztonság kedvéért erről is van papírjuk. Az Infinity-O panelek (azt jelenti, van benne lyuk) HDR10+ támogatással rendelkeznek és feltűnően színhelyes a kalibrálásuk élénk és természetes módban is. Utóbbi opciónál kapunk egy csúszkát is, amin hűvösebb vagy melegebb árnyalatúra állíthatjuk a hőmérsékletet, de az alapértelmezett beállítás közel színhelyes; nincs sok értelme eltérni ettől." -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
guriga1234 #7594 üzenetére
Ezt a karakany hozzaszolas hianyzott mar, latom te egy igazi szokimondo ember vagy, es hu a telefonodhoz.
Most mar tudom, hogy hol a helyem, indulok is a szervizbe...
vagyis megsem, hanem szivesen vennek toled egy fenykepet, amelyet egy masik eszkozzel keszitettel melyen latszik az s10 kijelzod, ahogy fenykepezo allapotban van, es latszik a fotozando targy is. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
N.YCityBoy #7587 üzenetére
Nem a feher szinnel van a gond, hanem az egesz kepben van egy rozsaszines pirossas beutes.
Ha elinditod kamerat, es megnezed a kepernyon levo dolgot, az szinben megegyezik a fotozni kivant targgyal, szemellyel? -
-
bombibmw
veterán
Sziasztok!
Azt hogy tudom beálítani, hogy amikor sim1-ről beszélek és közben sim2-n hívnak, az ne jelezzen a hívó félnek kikapcsolt állapotot? -
HUTCHDB
nagyúr
Koszonom a tanacsokat a lezarassal kapcsolatban.
Kovetkezo kerdesem az lenne, hogy ti talaltatok megoldast arra, hogy a kijelzo szine kozelitsen a valosaghoz?
Egyszeruen annyira rozsaszines az egesz..., barhova huzgalom az RGB csuszkakat, a realitashoz konvergalo allapotot nem tudok eloallitani. -
akooos
veterán
válasz
boogie84 #7581 üzenetére
Beállítások>Speciális funkciók>Bixby Gomb> itt kiválasztod a Nyomja meg duplán a Bixby megnyitásához, alatta pedig a 'Nyomja meg egyszer'-t aktiválod, majd rákattintasz. > Gyorsparancs futtatása fogaskerék>Ugrás a gyorsparancsokhoz>Felül plusz gomb>What you say to Bixby-hez beírsz akármit> What Bixby does alatt Add command>Type a command> beírod, hogy 'lock screen'>mentés és kész. Ha aktívvá van téve, akkor mostantól bixby gombbal lezár a kijelző.
Nekem mondjuk nem ez van beállítva, hanem az, hogy egyből az akkustatisztikákhoz ugorjon egy nyomásra
-
boogie84
veterán
Sziasztok,
hogy tudom kikapcsolni a Bixby-t? Anno gondoltam beállítok valami funkciót rá, de igazából szinte felesleges...
A hangerő beállításoknál is megjelent a hangereje... Felesleges.(#7579) akooos : Hogy állítottál be arra power gomb funkciót? (hátha látom értelmét a bixbynek)
-
bigsee
addikt
válasz
guriga1234 #7566 üzenetére
Elképzelted hogy arcra nyit-lecsuk-nyit-lecsuk...?
Nem erre gondolt, hanem a nyitáshoz szükséges duplakopp plusz arcra!
-
akooos
veterán
A bixby gomb jóval lentebb van, mint a power gomb. Nekem mondjuk a power gomb hüvelykujj magasságban van, ha rendesen tartom a telefont, a bixby pedig mutatóujj, úgyhogy nekem teljesen mindegy, hogy melyiket használom
A legjobb a Note 8 volt, aminek jóval lejjebb volt a power, az az ideális magasságban.
-
-
dkovizoli
addikt
A készülék hova menti a raw file-okat?
-
-
guriga1234
addikt
-
guriga1234
addikt
-
nagyj74
senior tag
válasz
guriga1234 #7553 üzenetére
Nem, de ezen a kérdésen már túl van a világ.
Az okostelefonomon intéztek mindent. Email, vásárlás, navigáció, bankkártyás fizetés, stb. stb. stb. Ezekhez azért kell a személyes adat.
Ha nem így gondolnám, nem vettem volna okostelefont potom 300 ezerért... -
HUTCHDB
nagyúr
Sziasztok!
Egy s10 plus-szal beszallok a forumba.
Kerdesem is lenne rogton, van e duppla koppos lezaras, ha igen hol tudom beallitani, mert a power gomb elerese eleg nehezkes. -
sgeza
veterán
válasz
guriga1234 #7555 üzenetére
Ne szinkronizáld, ha nem szeretnéd, ez egy opció.
Bár nem hinném, hogy kevesebbet tudna szinkron nélkül. Sokan még azt sem veszik észre, hogy a nem szinkronizált névjegyekre van egy külön beállítás (alapból bekapcsolva), hogy azokról névjegyekről csinál külön biztonsági mentést a Google. -
guriga1234
addikt
-
jano_77
nagyúr
válasz
dkovizoli #7549 üzenetére
Arról van infótok esetleg, hogy a Prisma Kék színt miért nem találom egyik boltban sem!? Egyszerűen nem találtam még olyan boltot, ahol elérhető lenne, pedig nekem ez tetszik a legjobban!?
A típus számnál (970, 973, 975) látok több helyen, különféle betűjelzéseket is mint pl 973F vagy 973FZ. Ezek mit jelentenek, esetleg van olyan, ami kerülendő? Nem szeretnék vmi keletre gyártott típust kifogni, amivel aztán esetleg gondjaim lehetnek a jövőben.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung komolyan átgondolta a jubileumi szériát, a három készülék, amelyek között egy kompaktnak nevezhető is akad, tényleg minden olyan funkcióval rendelkezik, ami ebben az árkategóriában elvárható.
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest