- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
válasz
gyuri81 #17164 üzenetére
Szerintem már csak biztonsági frissítéseket fogunk kapni havi rendszerességgel még 1 évig legalább, de semmilyen új funkciót. Megkaptuk a beígért 3 főverziót, ennyi volt. Többek közt az éjszakai módot sem kaptuk (még?) meg, pedig a hardver elbírná - az már csak az S9/Note 9-ig ért le.
De hátha tévedek. -
Locsi
senior tag
válasz
gyuri81 #17107 üzenetére
Ha wifin akarod küldeni, akkor Ftp szerver. Total commanderben be van lőve, azt kész.
-
james008bond
őstag
válasz
gyuri81 #16696 üzenetére
Ehhez nem elég a telefon, rajzolni is tudni kell.
Akkunak az a legrosszabb, ha egész éjjel a töltőn hagyod. 20-80% között lenne kb a legideálisabb az akksinak. Persze nem a mai Samsung akkuk azok, amik tartósak. Tizenéves Alcatelemben polimer volt, évekig be se volt kapcsolva, se töltve, de ma is működik ( ha akarom).
-
SzalaiÁdám95
tag
válasz
gyuri81 #16683 üzenetére
Köszi sokat segítettel ezzel.:)
És ez a hattér adat es folyamat tiltásal nem hülyülnek meg az appok pl mint beragad vagy hasonlók?
Annyit csaltam meg hogy Nova Launcher fel, és gyári tiltása, google bill fel gyari tiltasa es otthon wifivel 90%-nal vagy korul mar 1 óra plusz kijelzo idot produkalok ami meglepett. De ezt csak ugy ha olvasgatok vagy videot nezek, normal használat az inkabb ilyen 75%nal 2ora plusz picivel.
De ez felhasznalas fuggo persze:)
Ejszaka alatt 1-2%ot merul csak és olyen 8-10ora alatt. -
bobace
addikt
válasz
gyuri81 #16678 üzenetére
Annak idején annyira írtátok, hogy nem valami jó az Oreo, hogy nem akartam váltani.
Most hogy itt a Pite, már meggondolnám, jó lenne a OneUI is, de a másik oldalról meg pl elvették a hívásrögzítést, így egyelőre még ezt sem léptem meg. Pedig biztosan meghálálná mára rendszer is így másfél év után az FR-t.. -
bobace
addikt
válasz
gyuri81 #16676 üzenetére
Bakker elfelejtettem, hogy Nugáton vagyok, lehet azért..
Mindenesetre a két napra jutó 4,5 óra már egy olyan eredmény, amivel a legtöbben itt megelégednénk.
Nekem inkább 3,5 óra jut a két napra (igaz AOD megy éjjel kivételével végig). Mostanában vagy kibírja a második nap végéig vagy nem. Egyértelműen gyengül az akksi is. -
bobace
addikt
válasz
gyuri81 #16673 üzenetére
Alakul az eredmény, de az android rendszer véleményem szerint még mindig sok, főleg ha le is tiltottál ezt-azt.
Nekem megy az S-health is, de a sorrendem mégis így alakul:
1. Kilejző
2. AOD
3. Eszköz készenlétben
4. Cella készenlétben
5. Android rendszer
6. Andorid op. rendszer
és ezután jönnek az appok..Amik nekem tiltva vannak:
ANT+ dolgok, Bixby dolgok, Briefling, Galaxy Apps, Game launcher, Game tools, Gear VR dolgok, Limnkedin, minden hangvezérléshez köthető dolgo (Svoice, Ok google, Ébresztés hanggal, Talkback stb), Onedrive, Linkedin, Samsung Connect cuccai, Samsumg Members, Mirrorlink, Pénzügy, Számla, Smart Switch, Frissítés, és még néhány widget, és apróság..
Nyilván ha valami használ az ember, akkor ne tiltsa, így nekem megy a Push Service pl, de pl a Bixby-re nincs szükségem egyáltalán. -
Taci
addikt
-
Taci
addikt
válasz
gyuri81 #16662 üzenetére
Én megvettem, egyszer használtam, azóta a dobozában van. Nem rossz dolog, ha úgy esne kézre, biztosan használnám néha - de notebook helyett egészen biztosan nem, maximum mellette. Néha. Szóval a Samsung-os DeX szerintem nem éri meg az árát, de ha ezzel a 2 USD-s kiegészítővel is megy, annyiért már megéri, még ha csak kipróbálni is, hátha megszereted és hasznosnak bizonyul.
-
Kasya
nagyúr
válasz
gyuri81 #16653 üzenetére
Kétlem, hogy az aksiddal lenne a gond.
A rendszer korlatozasai miatt sajnos eleg nehez barmelyik battery appal is meglelni a valódi "okot", ha az összemosodik az "Android rendszerrel".En gyanitom, hogy valami alkalmaazs a ludas. A legjobb teszt az lenne, hogy ujrahuzod a telefont, egy estere lerakod az asztalra es reggelre latod az eredményt. Ha itt noincs gond, majd belakas utan a problema ujra fenn all, akkor biztos nem a telefonnal van a gond.
-
bandi0000
nagyúr
válasz
gyuri81 #16649 üzenetére
Ne érts félre de sokan már túl lihegitek ezt az "optimalizálást" biztos vagyok benne, hogy olyan dolgokat ia tiltotok amit nem kéne, és vagy olyan appokat raktok fel amik járatják a telefont
Valami batery appal nézd meg, hogy mi mehet a háttérben
Én semmit se tiltottam, csak az alap dolgokat kapcsoltam ki, most vagyok 40% on 1 nap 2 óra üzemidővel és 2,5h kijelző idővel
és fura de nap közben megy a BT wifi/mobilnet, estére kikapcsolom a netet de az órámmal elvileg kapcsolatban van BT-n keresztül és mégse szívja le
-
törölt tag
válasz
gyuri81 #16630 üzenetére
Én meg nem néztem a frissítést, de lehet szélesebb körre kiterjedő változás. Esetleg több fájlt, mappát is érint, változhattak az elérési utak is. Ilyenkor meg kicseréli az egészet és nagyobb lesz az update is.
Felhasználói szinten lehet nem feltétlen észrevehető, de ettől még rendszer szinten lehet komolyabb is.
-
S e t h
nagyúr
-
bobace
addikt
válasz
gyuri81 #16560 üzenetére
Én a következőket csináltam:
0. frissítettem az appot (én nagyon ritkán frissítek appokat) - ezután még nem ment
1. app tárhelynél töröltem az adatokat - ezután még nem ment
2. újraindítottam a telót - ezután még nem ment
3. a gmail appban minden fióknál az adathasználat alatt az autosync-et ki-be kapcsoltam - ezután még nem ment
4. adtam egy 1 csillagos értékelést playen - ezután lett jóNa ezek után 10 perccel elkezdett működni. Lehet hogy a 3. pont a kulcs...
-
bobace
addikt
válasz
gyuri81 #16539 üzenetére
Én adtam neki lakatot is, hogy ne zárja be, nincs optimalizálva sem, azt is kivettem az akku optimalizálás alatt a spec hozzáférésekben.
Frissítettem az alkalmazést is ma, de az sem segített.
Adhell-ben is kivételhez adtam, és nem is látok a blokklások között olyat, ami ráutalhat, de ettől még oersze lehet ez gond. -
Taci
addikt
válasz
gyuri81 #16340 üzenetére
És továbbra is ez a hátrányos megkülönböztetés... Nem is értem, miért nem lehet bármelyik régióban használni. Nekem sok dolog tetszik benne, de az nagyon nem, hogy ki vagyunk zárva belőle, és csak ilyen-olyan módon lehet működésre bírni. Amikor írtad, hogy elérhető az új, megörültem, hogy na, most már hátha, de nem, továbbra sem tartozunk a támogatott régióba.
-
Kasya
nagyúr
válasz
gyuri81 #16186 üzenetére
Igazából két dologban kellett meggyőznie, az pedig a dizajn és hogy 5 perc nyomkodás után érzem e hogy a Note10 is elfogadható lesz ezen a téren.
A kamera kiálló kicsit, amit ugyan nem kedvelek. A kamera viszont, amitől a legjobban féltem, egyáltalán nem volt zavaró. A Note8 mellett azonos a mérete, de a szélek miatt kompaktabb.
Lehet placebo, de a kijelző szebbnek tűnt. -
Capella
senior tag
válasz
gyuri81 #15930 üzenetére
Nekem ez van. Package Disabler Pro+ (Samsung)
Ennek annyi előnye van, hogy a letiltott alkalmazások nevét el lehet menteni egy XML fájlba exportálva, és így majd később csomagban egyszerre is lehet letiltani ezeket a fájlt betöltve.
A másik előnye, hogy mutatja a más program (pl. SABS, Adhell3) által tiltottakat is, de természetesen azokat nem tudja újra engedélyezni. Viszont az XML fájlt ugyanúgy elmenti a letiltottakról.
Legutóbb így tértem át egy csomagban 24 app Adhell3 tiltásáról inkább a Package Disabler tiltásra.
Az Adhell3 nem mutatja a más program által már letiltott appokat, ugyanúgy át tudnám váltani a kapcsolót. -
TODI1111
veterán
válasz
gyuri81 #15930 üzenetére
" BK Package Disabler-ből melyik használtuk?"
Nem tudom működik-e pite alatt, viszont az adhell 3 igen és azzal is lehet alkalmazásokat tíltani, sőt nagyon jól működik a reklámblokkoló része is."Good Lock 2018 működik pite alatt?"
Sajnos nem."Sungstratum működik 9.0 alatt?"
Kipróbáltam, sajnos ez sem működik egyenlőre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged