-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
w333
félisten
válasz
BeastMode #5410 üzenetére
Na de az tény hogy kell neki a szufla ... vannak olyan esetek hogy egy telefon annyira lemerül hogy 1 óráig semmit nem csinál (tölt csak nem mutatja) aztán végül bekapcsol, de van ilyen és ezen nem kell meglepődni, mini PC -t tartunk a zsebünkben, még szép hogy 1-2% akkunál nem kapcsol be !
Visszaolvastam és szerintem nála 0% -ra merült az akku ... majd amikor már 10% fölött volt akkor bekapcsolt, ez azért van így mert bekapcsoláskor ezek a telefonok óriási áramot vesznek fel, tegyük fel bekapcsolnád valós 2-3% mire betöltene minden kb. le is merülne (ez nagyon nagy terhelés lenne az akkunak) !
Ez nem Nokia 3310, hanem egy közepes asztali PC, annak meg kell áram !
-
Teal'C
veterán
válasz
BeastMode #5404 üzenetére
Egy fecske nem csinál nyarat. Ráadásul végül bekapcsolt. Ezeket a tipusú aksikat amúgy sem szabad sosem 0 ra meríteni mint a régieket. A legveszélyesebb ha a teló teljessen takarékra van véve és nagyon minimális a fogyasztás mert akkor sokkal jobban lemerül pl ha éjjel offline módba teszed és már kevés a töltés akkor mélymerülésbe kerül és tényleg körülményes feléleszteni.
-
csocsoszán
őstag
válasz
BeastMode #5291 üzenetére
Igen!
Sajnos nem töröltem a fedvényeket! Valószínűleg ez szívatott meg! Frissítés után rendszer ui leállt! Töröltem recovery-ből mindent. De mivel vissza akartam állítani egynapos mentésem, újból ui leállt. Újból recovery faktori reset, és teljes újratelepítés! Szóval szívtam bőven.
Jó tanulság! -
-
Somatom
veterán
válasz
BeastMode #5199 üzenetére
A Project Treble önmagában nem garantál hosszabb supportot, vagy gyakoribb frissítést. A Samsung számára könnyítené az újabb Android verziók portolását. Elméletileg. Én nem vágom, hogy mennyiben egyszerűsödne azoknak a funkcióknak a portolása, amik nincsenek definiálva a Google-féle Androidban, hanem a gyártók által biztosított szoftvereken keresztül kommunikálnak a kernellel. A külön hardverek kezeléséről nem is szólva. Ilyenből pedig van néhány a Note -ban. Pl. egy speciális hardver réteg a kijelzőben, aminek kommunikálnia kell a kernellel, a GPU -val. Ezt mindenképpen a Samsungnak kell implementálnia a frissítésnél, mert ennek nyoma sincs a Google által kiadott Androidban. Szóval, én egyáltalán nem csodálkozom azon, hogy a Samsung nem ugrik fejest ebbe a Google fantáziálásba a pikk-pakk frissülő Androidról.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
BeastMode #5199 üzenetére
Meg alapból sem annyira fontos ez.. Vagy igen? Oké, hasznos dolog.. de, nah.. Igen, tudjuk amit tudnunk kell.
De pont olvasom, elvileg a OnePlus sem támogatja ezt, innentől pedig.. És igen, ahogy mondod, ami nem Oreo-val jött, ott a gyártó dönti el, hogy támgoatja-e, vagy sem.
-
válasz
BeastMode #5023 üzenetére
A note 4-nél három év használat után sajnos már én is úgy éreztem napi szinten 10x, hogy földhöz kell vágnom! Így nem bírta ki a note 8-ig, volt 3 hónap S8 kitérő. Nem ért nagy újdonságként a note 8 az S8 után. Az üzemidő sokkal jobb, a ceruza hiányzott abban a három hónapban-. A sebesség egyforma S8 note 8 közt nem érzek lényegi különbséget.
-
apaszka
veterán
-
Aryon87
félisten
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
BeastMode #4672 üzenetére
Tényleg. Csak van jó pár hely, ahol mondjuk nem olyan. Pl. ugye teljes képernyőn van a böngésző, onnantól a sáv fehér, hiába van fekete beállítva.
Sőt, nekem a swifkey gomb alatt bármi van megnyitva, mindig fehér a sáv.
Plusz, mondjuk a gyári témánál ha bizonyos hátteret állítok be, akkor írja, hogy ennek a háttérnek a használatakor engedélyezve lesznek az infinity effektek, ha a dark theme van használatban, akkor ez a figyelmeztetés elmarad.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
BeastMode #4670 üzenetére
Én végül ezért hagytam fehéren. Mert fekete témával alapból már egész jó, viszont a lenti gomb sáv elég zavaróan fehér, marad, úgy, h fekete mellé a billentyű.. Kicsit érdekesen néz ki ezzel a kombóval. Nem mentem annyira a mélyére. Így maradt a fehér. S7E is mindig az volt.
-
kkp900
senior tag
válasz
BeastMode #4667 üzenetére
Újra !Szürke lesz .De ami megjelenik értesítés az meg fehér.Sőt most meg nem tudom letakíratni az istenért sem!!Letöröltem plusz es file managerben cleant is csináltam de akkor is szürke maradt.Valami megoldás hogy ne legyen iylen felemás??Én csak egy sima feketét szeretnék!!!
-
Somatom
veterán
-
apaszka
veterán
válasz
BeastMode #3949 üzenetére
A 8 nem hozott nagy durranást, sőt az aksi sok embernél gyengén muzsikált.
A 8.1 viszont sokat javult, sőt jobban bírta. Aztán az aksi kímélő dolgok benne jól működnek a pár extra meg hasznos.De nem offolok itt.
Te meg tudod mit hoz majd a jövő itt is a 8.x el.
Amúgy meg most már 8.0 ás főzötten vagyok. -
cuebler
senior tag
válasz
BeastMode #3835 üzenetére
szerinted engem annyira érdekelt a havi frissítés?
volt olyan, hogy két havi frissítéssel elmaradtam, csak hogy lássam, mennyi üzemidőt produkál újraindítás nélkül... a "pure" nexus-ba szerettem bele
más kérdés, hogy a note8 már most gyalázta a 6p újraindítás nélküli üzemidejét, 1110 órája (gyakorlatilag amióta kézhez kaptam) működik hibátlanul, se váratlan reboot, se bootloop -
-
kkp900
senior tag
válasz
BeastMode #3455 üzenetére
Én is arra gondoltam egyből,hogy az lehet régóta szemezek vele!Nehéz volt felrakni a viedókat már megnéztem köszi csak mivel ők járatosak benne nekik nyílván könnyebb.Ezért kérdezlek téged aki maganak tetted fel gondolom?
És ,hogy tartósak is? Meg mennyi idő alatt jött meg?Amerikából jön?
-
válasz
BeastMode #3445 üzenetére
Hát ezzel tényleg nem barát, jól felszedte felül. Pedig egy csomó videón skinnel tesztelik. Nekem nem lenne fent skin. Én attól tartok, hogy hátul a gyári autós tartó felső éle lekarcolja majd a hátlapot, mert ott hozzá fog érni, mert oldalt nem elég vastag a bumper. Az s8 hátulján egy Szekszárd - Pécs távon leszedte a hydrophob réteget egy sávban, ahol a felső éle hozzáért.
-
válasz
BeastMode #2639 üzenetére
Jobb lett volna rendezni a több száz képet a felhőben, ez alapján. Hogy minek van értelme, kinek hogy, annak van értelme hogy fénykép készítésekor nyuszi fejet, virtuális dolgokat helyezhetsz a fejedre? Szerintem nem sok, akkor már egy vízjel is beleférhetett volna, mint sok más mobilnál!
-
csocsoszán
őstag
válasz
BeastMode #2543 üzenetére
Nekem lenne! Ha az padlót fog estére ezzel mi lesz délre?
Mégis csak egy csúcs modell! Vegyem vissza a felbontást? Akkor lehetséges még 2 óra plusz
Nah mindegy ez ilyen, viszont egyelőre a többi tulajdoságával elégedett vagyok.
Vennék Samsung vr-t vezérlővel, valaki mondana egy pár szót? 3D filmnézésnél az is torzítja az emberek formáját? -
válasz
BeastMode #1716 üzenetére
A Note 4-nek lapos, nem hajlított volt az üvege.
Ezek a hajlított üvegfóliák egy kalap kakát érnek! Én anno az S7Edge-re próbáltam egy pár márkát és nagyon vacak volt mindegyik! A fólia a szélein körben ragad csak, nem telibe. Ez meg nem egyszer cuppogáshoz, stb. vezethet. Gusztustalan. Nem javaslom!Mellesleg a kijelzőidődből simán felutazhatsz a Westendbe egy fóliázásra.
(#1719) S e t h: Nem akarlak rábeszélni, de a legjobb fólia jelenleg a mobiloutfitters-é! Piszok jól megcsinálták és jó a minősége! Én ezt rakattam fel. Nem tudom hogy használsz e tokot, de ha igen, akkor a kijelzőre a tokos verziót tedd fel. Ami még profi az a fullbody! Ha nem használsz tokot, akkor a legjobb megoldás. Telibeverik az egész telefont fóliával!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Elektromos cigaretta 🔞
- Autós topik
- iPad topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Formula-1
- Gaming notebook topik
- Meghúzza a nadrágszíjat a gyártóüzemeiben az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest