-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én az öt éves rendszeremen tapasztalom azt, hogy akár nyugalomban is erősen melegszik és természetesen sebesen merül az akku. A saját akkualkalmazása szerint a Viber képviseli a fogyasztás 50%-át.
A statisztika szerint az akku egyébként 75%-os kapacitást nyújt.
Nálad milyen állapotról történt a csere?
Köszönettel: MaCS
-
Gyari akku es hatlap a Fixshop.hu-rol rendelve 31,5K, kertem kolcson egy holegfuvot, mindennel egyutt (regi ragaszto letisztitasa a keretrol, ujjlenyomatolvasorol) kb masfel ora alatt voltam meg a cserevel.
Az akku csere elkerulhetetlen volt, mert mar 30%-nal kikapcsolt, hatlap csere meg a vizallosag miatt volt reszemrol mindenkeppen szukseges.
-
tylerddd
veterán
Írtam fentebb, hogy a 3uTools nagyban megkönnyíti a PC-vel való kommunikációt iPhone esetén, zenék, képek, adatok másolása könnyen, gyorsan. Csengőhangot is lehet vele rátenni. Felesleges mókolni az iTunes-szal, ha tényleg fontos az adatkommunikáció iOS és PC között. Annyit nem modtam, hogy iTunes-t telepíteni kell gépre, mert azzal megy fel minden szükséges driver, de utána el lehet felejteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- One mobilszolgáltatások
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Béta iOS-t használók topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mobilhasználat külföldön
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Iqos cigaretta
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest